8 Temmuz 2011 Cuma

She Allıklar


Bu allıkları bir kadınlar gününde carrefour %50 indirim yaptığında almıştım. Artık yapmıyor hainler :( İyiki de almışım çok çok severek kullanıyorum.



Sol baştan sayarsak pink,peach ve bronze

Artık hiçbir yerde görmüyorum she markasının kozmetik ürünlerini herhalde kaldırıldı. O indirimlerde gözüm dönüp baya bişeyler almışlığım var. Rujları paleti filan çok kullanmasam da diğerlerini sırf kaplarının tatlılığı bile yeter.


Şeftali tonunu kışın çok kullandım pembeyi de bu aralar çok kullanıyorum nedense. Dağıtması kolay rengini ayarlayabileceğiniz ekonomik allıklar. Ama gel gör ki bronzu beğenmedim arkadaş.Çok simli pek güzel durmayan bence allık olarak kullanılmayacak bir renk. Ben genelde sürdüğüm allığın üzerine ışıltı versin diye hafifçe geçiyorum yada elmacık kemiklerimin üzerine çok az highlighter olarak kullanıyorum o da kırk yılda bir.


Sonuç olarak sağda solda bulursanız, ki bulduğunuzda piyasadan kalktığı için fiyatları düşük olucaktır büyük ihtimalle bence bir deneyin. İstanbul içinde bulursanız bana da haber verin... :))

Bugün tatil serisinin son bölümü makyaj malzemelerini yayınlayacaktım ama fotoğraflarda oluşan bir sorunda dolayı yarın yayınlayacağım, bunu da belirtmek isterim ^_^

9 yorum:

cecilia dedi ki...

aa she kalktımı ya? hiç dikkatimi çekmiyordu son zamanlarda evet, ama zamanında rujlarından, gloslarından, farından almışlığım var, allığı deneseydim iyi olurdu, görürsem şeftaliyi beğendim alacağım hemen :)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Ben shenin tüm kozmetikleri içinde en çok allıklarını beğendim bulursan kaçırma cecilia:)

makbule dedi ki...

aslında 3 allıkta güzel bronz olanı göz farı olarak kullanılabilir hafif sürülürse ve ona uygun başka göz farlarıyla birlikte güzel olur

Melek:) dedi ki...

ezgimmmm citlenbigim benim seni ve blogunu cok ozledim beeeeeee alliklar guzelmis bu she yi gencken cok kullanmistim guzel kaliteli mallari var:)

Unknown dedi ki...

she bronz allik, cok beyaz tenli (adeta talk pudrasi renginde) insanlarda iyi gozukuyor. ben turkiyeye geldigimde indirimden 4 tane birden almistim. ama daha koyu tende nasil durur bilemiorum

bronz makyaj dedi ki...

she nedense çok basit bir marka gibi geliyordu bana bakıyorum da baya iyiymiş ama geç farkettim sağlık olsun artık

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Makbule haklısın bir de far olarak sürmeyi deneyeyim :)

Melekcim bende seni özledim evet she'nin ürünlerini bende çok eğeniyorum

Kalinka haklısın beyaz tenlilerde güzel durabilir ben koyu buğday olduğum için pek güzel durmuyor bende maalesef:(

Ebru Kara bende ilk çıktığında çocuklara gençlere yönelik diye yanaşmamıştım sonra %50 indirime denk gelince denemek istedim ve beklentimin üstünde performans aldım :)

Unknown dedi ki...

gerçekten çok güzel bu allıklar ben de yeni buldum bunları 3,5 liraya düşmüş izmirde bir mağzada kaçırmak istemedim tüm farlarından rujlarından aldım :))

Adsız dedi ki...

Ya sheeee ;((( bende yeşil ve simli mavi göz kalemi ve gri göz farı var üçüne de aşığım ama piyasadan kalktığından beri sadece özel günlerde kullanıyorum bitmesin diye ;(((((