5 Temmuz 2011 Salı

Tatile Gidiyorum! Yanıma Ne Alıyorum? - Saç


Yaz geldi herkes uzun kısa süresi farketmez tatillere deniz, havuz kenarlarına gitmeye başladı. Ben de yakında kısa ama güzel bir tatile gitmeyi planlıyorum . Madem öyle yanımda ne götüreceğimi bölüm bölüm yazayım dedim. Hem fikir vermek hem de ürün tanıtmak açısından iyi olur:)
Yanıma alacağım saç ürünlerine gelirsek...

Gliss Şampuan - Benim seyahat boyu ürün takıntım var bayılıyorum mini mini şampuanlara duş jellerine bunu da gratiste gördüm ve aldım.
Gliss Durulanmayan Saç Kremi - Her banyo sonrası durulanmayan saç kremi kullanıyorum kıvırcık saçların kırılmadan taranması için çok gerekli bende.
Rossmann Sun Ozon Koruyucu Saç Spreyi - Eğer tatile gidiyorsanız saçlarınızı tuzlu su, klor ve güneşin zararlı etkilerinden çok iyi korumalısınız. Bu ürünü rossmannda gördüm ve aldım bakalım memnun kalacak mıyım bilmiyorum. Rossmannın hiçbir ürününden olumsuz sonuç almadım umarım bundan da almam. Ürün saçı nemlendirmeyi kolay tarama sağlamayı, güneş ve denizin zararlı etkilerinden saçı korumayı vaadediyor.
Dove Şampuan ve Saç Kremi - Bunları da gratisten aldım  yoğun nemlendirme ve bakım sağlamayı vaadeden ürünler.
Isana Seyahat boyu saç köpüğü - Evet bu da seyahat boyu :) Tatil boyunca saçlarımı şekillendirmek itediğimde bana yeterli gelebilecek bir ürün.

Yarın da tatile giderken yanıma almayı planladığım yüz bakım ürünlerini tanıtacağım.

Sevgili Ojem Rujum Rimelim bu seriyi mim haline dönüştürmemi, kendisinin de yapacağını söyledi. Bu fikir benim aklıma gelmemişti:) Teşekkür ederim. Öncelikle ojem rujum rimelimi daha sonra da yapmak isteyen herkesi mimliyorum :)

9 yorum:

makbule dedi ki...

iyi tatiller:))

ojem dedi ki...

Tatlım çok teşekkür ederim :) Cuma akşamı bende tatile çıkıyorum Mim'i hemen yanıtlayacağım :))) Bu arada bende Gliss kullanıyorum çok memnunum , çok güzel anlatmışsın ... Bu arada iyi tatiller canım ;)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Makbule teşekkür ederim:)

Ojem rujum rimelim yaşasın merakla bekliyorum canım ben de haftaya çıkıcam inşallah şimdiden iyi tatiller;)

pia dedi ki...

haftaya kadar yanına alacağın bütün ürünleri yazsana, çok güzel olur :))

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

piacım öyle yapıcam zaten bugün saçı yazdım yarın yüz öbür gün vücut makyaj diye her gün değişik kategorileri anlatıcam;) seri yaptım kendimce yani

pia dedi ki...

çok güzel ve faydalı olmuş, eline sağlık valla :)

Melek:) dedi ki...

etkilendimmmm ben sac spreyi bide watsonstan aldigim sac bakim maskesiyle tatilimi ii gecirdim:)

Adsız dedi ki...

Rossmann Sun Ozon Koruyucu Saç Spreyinin fiyatı nekadar canım?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Sevgili adsız spreyin fiyatı 5 tl ;)