7 Temmuz 2011 Perşembe

Tatile Gidiyorum! Yanıma Ne Alıyorum? - Vücut



Avon Little Black Dress Vücut Spreyi - Vücut spreylerini çok ama çok seviyorum. Hele yaz aylarına bol bol sıkıyorum hafif yapılı güzel oluyorlar.
Sebamed SFP 50 Güneş Kremi - Şu zamana kadar kullandığım en iyi güneş kremi. Oldukça yoğun yapılı benim kuru cildime çok iyi geliyor. Çok iyi koruma sağlıyor. Yüzüme bunu sürüp bütün gün açık havada bu günün içinde de 4 saat sürekli güneş altında kalmışlığım var. Eve geldiğimde en ufak bir güneş kızarıklığı bile yoktu yüzümde gün içinde yeniden sürmediğim halde. Fakat yağlı ciltlilere önermem.
Rexona Deodorant Happy- Rexona yeni seri çıkarmış happy ve sexy iki farklı koku. Çiçekli tatlı bir kokusu var.
Garnier Güneş Sonrası Rahatlatıcı Vücut Losyonu - Tatilde güneşe maruz kalan cildimi oldukça rahatlatıyor. Benzer ürünler piyasada çok.
Rossmann Isana Vücut Kremi - Yine hiç ihtiyacım olmamasına rağmen aldığım seyahat boyu bir ürün. Ama keşke daha çok alsaymışım dedim çook güzel bir kokusu vari tarif etmesi zor ama çok temiz saf bir koku.
Britney Spears Fantasy - Bu parfümü çok seviyorum pamuk şeker gibi kokuyor yaz kış bayılarak kullanıyorum ama çok sıkmamak lazım bu tarz ağır şekerli parfümleri.

Yarın da makyaj malzemelerini yazıp bu seriyi de burada noktalayacağız efendim ;)

8 yorum:

makbule dedi ki...

hepsi çok güzel ama şu deodorantlara birtürlü ısnamadım bana ağar geliyor

cecilia dedi ki...

güneş kremi tavsiyeni dikkate alıcam, tatile çıkmadan iyi bi güneş kremi arıyorum, hem gereken bronzluğu sağlicak hemde lekelere karşı koricak..

Adsız dedi ki...

aaa bronzlaştırıcı almıyomusun,ne güzel :)

Oje Delisi (: dedi ki...

Garnier Güneş Sonrası Rahatlatıcı Vücut Losyonu geçen sene bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldığım bir ürün. Harika! Vazgeçmem (:

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Makbule haklısın eğer fresh kokuları seviyorsan deodorantta bu sana göre değil. Rexona bu yeni seride başlı başına parfüm gibi kokular üretmiş

Cecilia ben gerçekten beğeniyorum sebamedi ama bronzluk da sağlasın beni yormasın diyosan spf 30 al istersen:) Bide hiç yanmadan dönme:)

Luzumsuzişleruzmanı yok yahu ne bronzlaştırıcısı. Güneş kremimi sürerim denizde veya öğleden sonra yandığım kadar yanarım. Bronzlaşmak için özel bi çaba harcamıyorum:)

Oje Delisi Garnieri bende çok seviyorum gerçekten işlevini yerine getiriyor.

Adsız dedi ki...

lıttle dan bendede var bayIlarak sıkıyorum bereketlıde fıyatıDa Uygun ciNim baya sevdım ferah temız tutyor vucududa hem atlete gıydıgın seyde kalıyor vucutta kalmasa bılE:p
ısanayı cok begenmıssın uygun fıyatları ve cok sevıyorum bende urunlerıını yaVV mınık boy welsess badem ve vanılya kokulusunu aldım yogun ve kalıcı kokusuda ertesı gune kadar yumusacık oluyorsun ya farkettımkı yogun yaPıda olanLar daHa kalıcı hem Kokuları hemDe yumuşaklıkları su gibi olan şeyleri seVmiyorum artık dene deRim wellness olanını begenıceksın kucuk boyunu al ılk 2 3 tl bişiydi....

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Matruşka evet little black dress vücut spreyi acayip bereketli yaa zor bitirdim ama kokusu çok güzel :)
tamam canım rossmanna gidince wellnessin kremini deneyeceğim tavsiyen için teşekkür ederiiim:)

Adsız dedi ki...

ayNın delırcekdim sıka sıka aynı şeKilde şu kırazLı saç spreyi var hala kulanıyorum bol bol ama kokusu mıkemmel kalıcı oNUnda saçımda duzlesdırdek sonra sıkıyorum uclarına bol boL sonra kurutuyorum makınaylan ucları bozuluyor tabı tekrAr duzlesdırırken missler giib yumuşacık ve güzell Kokuyor saç Cağızım:)))
::::::::::::::::&::::::::::::::::::
dEnE denE kızz vanIlya&badem yazıyor snırım tam olaRak yoğunluk olarak badem Kokusu meVcut ama herşeyiylen mikemmel kucuK alıcaksınki çabuK ürün biTsin ((=