6 Temmuz 2011 Çarşamba

Tatile Gidiyorum! Yanıma Ne Alıyorum? - Yüz


Mini mini seyahat boyu yüz bakım ürünleriyle karşınızdayım. Tatile giderken yanıma alacağım ürünlerin küçük olmasına dikkat ediyorum hem yer kaplamaz hemde bitirdikçe ben mutlu olurum :) Yalnız bu sefer tüm ürünler ya rival yada neutrogena olmuş yeni farkettim :)

Rossmann Rival de Loop Köpük Yüz Temizleyici - Seyahat boyu olan bu ürünün tam boyunu da aldım. Çalkalayıp elimize sıkıyoruz saç köpüğü gibi bir köpük geliyor bununla yüzümüzü yıkıyoruz. Oldukça kullanışlı.
Neutrogena Spf 15 Nemlendirici - Tatilde her gün bolca güneş kremi kullanacağım ama nemin yeterli gelmediği zamanlarda günlük bakım kremi olarak bunu götürüyorum.
Rossmann Rival de Loop Tonik - Makyajımı çıkarıp yüzümü yıkadıktan sonra bu seyahat boyu minik toniği süreceğim.
Rossmann Rival de Loop Makyaj Temizleyici - Aslında bunu almayabilirim sonuçta köpük makyajımı yeterince temizler zaten tatilde de çok makyaj yapmam. Ama yinede size göstermek istedim.
Neutrogena Radiance Boost Göz Kremi - Bu göz kremini çok seviyorum sürüldüğü anda güzel bir nem ve aydınlık veriyor göz çevrenize. Güneşe denize maruz kalan hassas göz kenarlarımızı bunla nemlendiriciyyz efendim :)
Rossmann Rival de Loop Göz Makyaj Temizleyici Pamuklar - Bu pamuklar çok yararlı oluyor hızlıca göz makyajını temizliyorsunuz. Pamuğu bul temizleyiciyi dök derdi yok. Çıkar sil at çok pratik:)

Yarın da tatile giderken yanıma alacağım vücut bakım ürünlerini tanıtacağım. Yorumlarınızı bekliyorum:)

4 yorum:

makbule dedi ki...

neutrogena spf 15 nemlendirici gerçekten duştan sonara çok iyi geliyor güneşlenirken ne kadar güneş kremi sürsekte cilt kuruyor

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Makbule çook haklısın ne kadar güneş kremi sürsek de ekstra bir nemlendirmeye ihtiyaç duyuyor cildimiz:)

pia dedi ki...

bu serine bayıldım ben senin bunun arkadaşlarla akşam 5 buluşması, akşam düğün çantası, hafta sonu brunch kaçamağı gibi versiyonlarını da yapsana, merakla açıp okuyorum hep :))

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

piacım çok teşekkür ederim beğenmene çok mutlu oldum biraz düşüneyim yeni seriler bulayım senin için :))