10 Temmuz 2011 Pazar

Tatile Gidiyorum! Yanıma Ne Alıyorum? - Makyaj


 Bunlar da tatile giderken yanıma alacağım son kozmetikler. Düşündüm taşındım Ezgi dedim tatile giderken alma yanına hiç makyaj malzemesi. Sonra yine düşündüm herkes akşamları sürüp sürüp gezicek sen pişman olacaksın dedim birkaç bişey aldım yanıma.
  


Flormar Pretty Compact Blush - 111 - Çok güzel bir nar çiçeği (coral) renge sahip. Fotoğrafta benim beceriksizliğim sonucu turuncu da çıksa normalde bronz tende çok güzel duracak bir renk

Avon Jillian Dempsey Palet - Holiday Glow - Paletteki tüm ürünler krem formda. Büyük olan kısım şeftali renkli bir allık, üstteki iki yuvarlak ruj , alttaki iki yuvarlak kısım da krem far.



Golden Rose Lip Gloss 12 Numara - Pembe ışıltılı normal bir dudak parlatıcı. Bunu dudak kaleminin üstüne sürmek için aldım

Oriflame Power Shine - Peach Nectar - Resimde turuncu da gözükse hafif yapılı şeftali tonlu bir ruj.

She Lippy Lollypop - Girl In Love  - Bu rujları çok seviyorum maybelline watershine rujlar gibi az renk bol parlaklık veren rujlar.

Flormar Lipbalm Vanilla- Normal bir nemlendirici spf 8 olduğu için tercih ettim.

Rival De Loop Shine&Care Lipgloss- 04- Çok tatlı bir bebek pembesi yaza çok uygun.

Flormar Dudak Kalemi -201- Bu kalem üzerine de dudak parlatıcı = süper nude dudaklar;)

 

 Flormar 109 -110 Göz Kalemleri - Tam yazlık benim kahverengi gözlerimi ortaya çıkaracak açık yeşil ve açık mavi kalemler. Bu kalemlerden biri ve rimel sürdüm mü tamamdır. Kat kat far sürmeyi hiç düşünmüyorum o yüzden de yanıma almadım.

Rival De Loop Kajal&Highlighter - 01 Glamorous - İkili göz kalemi. Bir tarafı oldukça koyu bir siyah diper tarafı ise göz içine sürülen daha da aydınlık göstermeyi sağlayan pembemsi ten rengi.

Rival De Loop Matte Eyeshadow - White Coffee- Bunuu göz pınarımı ve kaş altımı aydınlatmak için kullanacağım. Resimde belli olmasa da baya kullandım ortası çökmüş durumda. Bu farı sürmek için de ecotools far fıçasını yanımda götüreceğim.

Maybelline Colossal Voluma Express - Herkesin bildiği maybelline markasının sarı tombik rimeli:)

Yanıma alacağım makyaj malzemeleri de bu kadar. Çoğunu sürmeyi düşünmüyorum bile en azından tatilde makyaj yapmayayım dimi ama yanıma almazsam da olmaz ;)

17 yorum:

Bilgentolis dedi ki...

ayy o rival göz farı brulee dupeü dediğin mi? ben de alcam ben de alcam :D

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Evet canım brule zaten mat krem rengi e bu da aynı şey bence gayet de güzel bi dupe olur;)

pia dedi ki...

rival'in farları nasıl, memnun kaldın mı ben fırça almadan önce hep ten rengi far üzerine de eyeliner ya da göz kalemi kullanıyordum şimdi far gerekiyor, alayım mı sence yoksa bu daha güzel hem kalıcı diyeceğin bir ürün var mı

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Piacım açıkçası rivalin farları fiyatına göre gayet iyi. Mesela bu postta yazdığım mat krem rengi çok sevdiğim bir far. Yani değişik seçenek istersen flormarın farları çok güzel, maybellinein bazı farları güzel. Hem ucuz hemde güzel oluyorlar. Mesela rival youngdan yeni bir far aldım tam ten rengime uygun açık kahve çok seviyorum adı da soft brown tavsiye edebilirm.

pia dedi ki...

yarın gidip bakayım o zaman, merak ettim bu farları

Unknown dedi ki...

ben o maybelline rimelden nefret ettim resmen

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

İlknur hadi yaa neden nefret ettin ki? Bende bu rimelin en çok açıldıktan bir ay sonraki halini seviyorum daha koyu kıvamlı oluyor kirpikleri yapıştırmıyor.

cecilia dedi ki...

tatilde makyajmı yapılır diyorum bende ama hani yanmış bir tende hatlarımızı belirleyelim diye bir kalem bi rimel, hafif parlatıcı, renk veresi bi allık, ama kendimi durduramayıp doldurmuşum çantayı, sanırım boşaltıcam biraz :)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

cecilia almasak olmuyo ki:) ay şu da olsun bunu da alayım bu da güzel diye her sene bisürü şey götürüp geri getiriyorum bu sefer az alıcam ama yinede alıcam yoksa pişman olurum biliyorum :))

leyla dedi ki...

Acaba tenin ne renk? Beğendiğim ürünler oldu da internetten almayı düşündüklerim var. Ton hakkında pek karar veremiyorum. Seninle karşılaştırma yapmak istiyorum.

selma dedi ki...

Canım o Avon paleti ne zaman, ne kadara almıştın?

lale dedi ki...

Bu ürünleri kaça aldın ezgicim?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Merhaba leyla buğday tenliyim çoğunluk gibi bazı yazılarımda elimin üstüne ürünlerin rengini gösteriyorum ordan ten rengimi az çok tahmin edebilirsin. Birde kullandığım renk tonları açık koyu her tene gidecek şeyler beğendiklerini iyice araşır eğer farklı bloggerlar da tanıtıyorsa daha iyi fikir edinebilirsin yardımcı olabileceğim şeyler varsa mutlaka yaz
sevgiler...

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Selma o avon palet sıklıkla indirim kataloğunda bulunuyor birkaç ay önce 10 - 12 tl gibi bir fiyata almıştım sanırım takip et indirim broşürlerini farklı renkleri de çıkıyor;) sevgiler...

Lale hemen başlayayım yazmaya Flormar allığı 7 liraya almıştım ama şimdi fiyatlaarı arttı 9tl olmuş
Avon palet 10-12 tl arası
golden rose parlatıcı 7 tl filan
oriflame ruj 16 tl ama indirimden 8e almıştım
she rujlar üretimden kalktı sanırım 4 tl idi ben alırken
Flormar dudak nemlendirici 2 tl
Rival de loop parlatıcı rossmannlarda satılıyor 3 tl
flormar dudak ve göz kalemleri 2.5 tl
rival de loop far 3 tl filan
ecotools fırça 15 tl civarı
Maybelline rimel 11 tl

fiyatlar yaklaşık olarak böyle sormak istediğin başka şeyler varsa ben burdayım:) sevgiler...

lale dedi ki...

Çok teşekkürler:) Bir de hangi şehirde yaşıyorsun sen? Belki aynı şehirde yaşıyoruzdur. Bana kozmetik alışverişimi rahatça yapabileceğim (Rossmann, Watsons gibilerinin dışında) bir yer önerirsin.

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Lale tekrar merhana İstanbulda yaşıyorum açıkçası ben watsons rossmann gratis gözüme çarparsa küçük kozmetikçilerden yapıyorum alışverişimi. Hatta vaktim varsa hepsibi geziyorum almak istediğim ürünün fiyatını karşılaştırıyorum kampanyalarını takip ediyorum. Sen nerelerden alışveriş yapıyorsun? Ne tarz ürünler alıyorsun pahalı mı yoksa daha drugstore tabir edilen uygun ürünler mi?

lale dedi ki...

Uygun ürünlerden tercih ederim. Aynen senin gibi küçük kozmetikçilerden geziniyorum bende.:)Önce mağazalara göre karşılaştırırım, ona göre belirlediğim yerden alışveriş yaparım.