17 Ekim 2011 Pazartesi

Debenhams, Watsons, Gratis, Avon Alışverişim



Bu videoda son zamanlarda aldığım ufak tefek ürünleri gösterdim,kullandıklarım hakkında bilgi verdim. Umarım beğenirsiniz. Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen sevgiler...

9 yorum:

Kepslok dedi ki...

güle güle kullan güzel bir video olmuş aslında seni de görmek güzel olurdu:)listerinele ilgili düşüncelerine aynen katılıyorum daha hafifini kullanıyorum yeşil olanını fakat onun da kokusunu sevemedim:(ben de sabuncu biri insanım sabunsuz olmaz.Watsons maskelerle ilgili yorumlarını bekliyorum gratisten aldıklarına yorum yapamıcam çünkü burada gratis yok:(

kozmetikperisi dedi ki...

güle güle kullan :)

Adsız dedi ki...

listerine'in portakallısını tavsiye ederim, naneliye göre daha az keskinliğe sahip. güle güle kullan hepsini :) maskelerle ilgili yorumunu ben de bekliyorum çünkü elim gitmişti almamıştım bi dahaki gidişimde alırım belki :)

aycakzc dedi ki...

faydalı bir video olmuş güle güle kullan aldıklarını :)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Kepslok izlediğin için teşekkür ederim bu videoyu bile acemice çekiyorum kaç kere baştan başlıyorum kendimi de göstersem herhalde hiç çekemem ay burası olmadı aman yanlış söyledim baştan diye diye:)) demek senle fikirlerimiz uyuşuyor ben de tam bir sabuncuyum listerinein de diğer aromalarını denicem bakalım nasıl olucak. watsons maskelerle ilgili en kısa zamanda yorum yapacağım. nerede oturuyorsun? gratis yavaş yavaş istanbul dışında da şube açmaya başladı sizin oralara da gelir belki;)

kozmetikperisi çok teşekkür ederim:)

Nerwen tavsiyeni dikkate alıcam teşekkür ederim. Hangi maskelerle ilgili yorum bekliyorsun gratisten aldığım kağıt maskeler mi watsonstan aldığım sıvı maskeler mi? ona göre öne alayım hemen merakını gidereyim:)

ojezevki beğenmene çok sevindim teşekkür ederim;)

Kepslok dedi ki...

Ben Ankara'dayım :)Fikirlerimizin aynı olmasına çok sevindim video izlemeyi seviyorum devamını bekliyorum...

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

kepslok ankarada 2 şubesi varmış gratisin bilgin olsun;)

http://www.gratis.com.tr/locationfinder.aspx

Unknown dedi ki...

Vıdeolarını büyük keyifle takip ediyordum artık bloğun da takibimde :)Çok güzel ve bilgilendirici bir video ;)

Adsız dedi ki...

Watsons olanlar :)