10 Ekim 2011 Pazartesi

Eylül Favorileri 2011


Merhaba arkadaşlarrr:)) Ekimin ortası geldi ama eylül favorilerimi yeni videoya çekebildim umarım beğenirsiniz iyi seyirler :)))

7 yorum:

gınny dedi ki...

videolarını beğenerek izliyorum yenileride merakla bekliyorum favorilerin arasında benimde bu ay beğenerek kullandığım ürünüm rival yüz temizleme köpügü görmek güzel oldu

Shrinagar dedi ki...

Coca Colalı Lip Smacker'ı ben de almış ve kullanamamıştım. Ama videonu izledikten sonra Fantalıyı denemeye karar verdim. Fikir için teşekkürler. Diğer videolarını da bekliyorum:)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

gınny teşekkür ederim videolarımı beğenmene çok sevindim devamını da çekmeye çalışacağım rivalin ürünlerinden ben de çok memnunum:))

Shrinagar ben teşekkür ederim fantalıyı dene pişman olmazsın ama çilekli fantalıyı al bence colalının tam tersi videoların devamı gelecek;)

Adsız dedi ki...

ojeni coooooooooook begendim, ne renkne marka : )?
fanta smacker´i bende kullanmistim, cok güzeldi gercekten, ayrica Rival de Loop´un rujlari burdada cok tutuluyor : )

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

vivacım ojem pastel 73 + flormar miracle colors u04
beğenmene çok sevindim rival rujların hastasıyım hem çok ucuz hemde kullanışlı ve güzel:))

Mell'in Çöplüğü dedi ki...

süper fikir verici video için teşekkür ederim ne yalan söyleyim birçok ürünün notunu aldım :)) hazır yüz yıkama jelim bitiyorken bu markayı denemek için büyük fırsat olabilir :) yalnız nerden alabilirim?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

mell merhaba beğenmene çok sevindim diğer videolarıma da göz at belki onlar da hoşuna gider. yüz yıkama jeli rossmannda satılıyor. şu anda ankara izmir gebze ve adanada var yakında istanbul üsküdara da açılacak.
alman bir marka ve içinde kendi ürettikleri pekçok farklı marka var. ucuz ama fiyatına göre çok kaliteli ürünleri var. sitesini incelemek istersen http://www.rossmann.com.tr/index.html