24 Ekim 2011 Pazartesi

Golden Rose Wonder Lash Rimel

Golden Rose'un yeni rimeli Wonder Lash 12 kata kadar dolgunluk ve kirpiklerde daha fazla kıvrıklık ve kalkıklık vaadediyor. Tombul, büyük ve altın rengi çok şık bir tasarımı var.




Fırçasının kılları oldukça sık. Bu da kirpikleri tam olarak kavrayıp tek tek boyamasını sağlıyor. Ben plastik fırçaları fazla sevmiyorum açıkçası. Bu şekilde fırçalar benim göz yapım için daha uygun oluyor.


Sizler için deneme yaptım bu yukarıdaki fotoğrafta gözümde herhangi bir ürün yok.



Bu fotoğraflarda ise 2 kat uygulanmış Wonder Lash rimel var. Rimel kesinlikle kirpiklerimi dolgunlaştırıp uzattı aynı zamanda yapıştırmadı. Çünkü benim en büyük sorunum kirpiklerimin birbirine yapışmasıdır. Kirpikleri kaldırma özelliği ile de daha kıvrık kirpikler elde ettim böylece gözüm daha büyük ve canlı durdu.
Kısaca bu rimel hem boyutu hemde fiyatına göre gerçekten beklediğimden çok daha iyi bir performans çıkardı. Örneğin herkesin çok beğendiği ama benim hiiç hoşlanmadığım clinique high lenghts rimelden daha başarılı diyebilirim.

Ürün bana firma tarafından gönderilmiş olup, yazı tamamen kendi kullanımım sonucu edindiğim fikirleri yansıtmaktadır.

3 yorum:

tubiss dedi ki...

baya iyiymiş yalnız bende maybelline one by one rimelden pek hoşlanmamıştım ama günlük makyajımın vazgeçilmezi oldu bu da sanırım günlük olarak uygun :)

Adsız dedi ki...

loreal´in million lashes ine benziyor sanki dis kap olarak, bence gayet basarili olmus kipriklerinde, bende begendim : )

$evval dedi ki...

Ben Wonder Lash maskarasına bayıldım bayıldım. Şimdiye kadar kullandıgım en iyi RİMEL. İyi varsın Golden Rose :)