14 Kasım 2011 Pazartesi

Oriflame Power Shine Ruj - Peach Nectar

Merhabaa:) Bugün de Oriflamein power shine serisinden bahsetmek istiyorum. Bu rujlar renkli simli lipbalm gibi. Fiyatları 16 tl civarında bazen 8 liraya düşüyor. Nemlendirmesi güzel fakat miktarı çok az ben bunu 2 hafta boyunca hergün 1 kere sürsem biter:)  Kokusu kavun gibi pekçok renk seçeneği var aslında sevsem de verilen 16 liraya değmeyecek bir ruj. Fiyat - miktar ilişkisi orantısız. Çantamda sür çık tarzı basit bir ruj bulunsun diyorsanız alabilirsiniz ama Maybelline Watershine serisi de bununla aynı işi yapıyor hem miktarı daha fazla hem de fiyatı daha az. Ya düşündüm de ben Oriflame ile ilgili olumlu şeyler yazamayacak mıyım hiç? Aslında markayı severim ama ürünleriyle yıldızım hiç barışmadı gitti:)






Bu arada vakit bulup resimleri çekebilirsem yakında mini mini kendi çapımda bir hediye çekilişi yapacağımdır hazırlıklı olunuz:) Haftanızın çok mutlu ve güzel geçmesi dileğiyle...

7 yorum:

senem dedi ki...

bu rujun yapısını merak ediyordum güzel duruyormuşş :)

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

rimmel londonda benzer renk var
%50 indirim olunca 6liraya falab denk gelıyo
bence bı dusun
cabuk btmez en azından

Cfusun dedi ki...

almayı düşünüyordum iyi ki almamışım :)

Kepslok dedi ki...

fiyatı 9.90 a düştüğünde almıştım,yumuşak balm gibi kokusunu da sevmiştim çok da parlak güzel bence ama 16.90 etmez :)Ohhh gelsin hediyeler :)

FashionAndMakeupFreak dedi ki...

Bana sor alışveriş yapmadan :) kişiye özel oriflame den hangi ürün alınır danışmanlığı yapabilirim :D

Bu rujun simlerinin maybellinekiler kadar rahatsız etmiyor oluşu güzel ama minik. Aslında fazla renk ve çeşit ruj kullananlar için ideal bir boy Fiyat için sadece indirimden alınası bir ruj...

Adsız dedi ki...

tatlım sana bundan daha belirgin bi renkte ruj önereyim. FLORMAR SELECTİON SERİSİ 34 NUMARA ruj... çok güzel bi renk.

belmut dedi ki...

bu rujdan bende farklı rwenklerinden 2tane var ve ikisinden de çok memnunum acayip sim ve parlaklık veriyo anlatamam bence 2 haftada bitmez ;) gönlünce kullan ayrıca ben oriflame ve avon gbi katalog ürünlerini hep indirimdeyken alırım :))