6 Kasım 2011 Pazar

Project 13 Pan (Vol 2)

Malum 1. project 21 pani bitirdik. 21 tane ürünü çöpe attık bu durum benim çok hoşuma gitti tabi hemen yenisini yapayım dedim :) Bu seferki diğeri kadar zor olmayacak. Her gün kullandığım veya kullanmak istediğim ürünleri seçtim çabuk bir şekilde bitsin de atayım diye çünkü buraya yazınca bitirmek zorunda hissediyorum kendimi aksi halde köşede bekliyorlar. Bazı ürünleri tamamen bitirmek isterken bazılarını yarılamak ve ortasını delmek istiyorum. Bunları da aşağıda belirteceğimdir merak etmeyiniz;)

Vay efendim ben project pan nedir bilmiyorum eski yaptıklarından da haberim yok diyenlerin ilk project pan için buraya, güncelleme yazısı için buraya, bitiş yazısı için de buraya tıklamaları rica olunur.
 

Gliss sıvı saç kremi: İyi güzel kullandım rossmanndaki muadilleriyle aynı işi yapıyor sadece 3 kat daha pahalı bitsin rossmanna isanaya dönücem:)
Clean&clear günlük peeling jel: Kendisini severim, seviyeli bir ilişkimiz var ama son zamanlarda unutmuştum kendisini yarısı dolu her gün kullanmaya uygun olduğundan mütevellit (bülent ersoy edasıyla okuyunuz) kullanıp bitiriciym efendim.
Neutrogena alkolsüz tonik: Ya bu tonkiklerin hiçbi etkisini görmedim ama kullanıyorum nedense. Bunun da 4te 1 dolu kullanırız biter yani sorun değil.


Barbie vanilyalı vücut spreyi: Yarısı dolu severek kullanıyorum pek kalıcı değil ama napalım.
Vaseline salatalık ve aloe vera özlü vücut kremi: Bunun kokusuna bayılıyorum nemlendirmesi güzel koyu bir yapısı var yapışkan his bırakmıyor e daha ne olsun.
Aldo vandini duş jeli : Duş jeli pek sevmem ama kullanayım ki bitsin.


Nivea tonik: Al sana bir tonik daha hem de nerdeyse ağzına kadar dolu. Amacım bunu yarılamaktır yarısına geldim mi başarmış sayılırım yukarıda da yazdığım gibi bu böyle biline.
Avon Pur Blanca parfüm: Bunu bilmeyen yoktur herhalde günlük olarak kullanıp yarısını bitirme çabasındayım efenim.

Avon Raisin wine ruj: Bu ruju bazen seviyorum bazen sevmiyorum. Tamamen kullanamam amacım yarısına kadar kullanıp azaltmak.
Oriflame vintage nude ruj: Bu ruju sevmiyorum koyu rujlarla karıştırıp sürüyorum çünkü bana açık dışarıdan göründüğü gibi de güzel durmuyor. Yarısına kadar kullanma niyetindeyim.
Rival de loop mat far white coffee : Bunu çok seviyorum pekçok yerde Mac brule benzeri olduğu söyleniyor. Amacım ortasını delmek dibini görmek:)

Maybelline colossal volume express rimel: Bunu da bilmeyen kullanmayan yoktur herhalde fena değil artık topaklanmaya başladı hr gün kulanıp bitirecoom.
Fresh and soft makyaj temizleme mendilleri: Tatile giderken yanımda bulunsun diye almıştım kullanmadım hiç.  Kullanayım da bitsin artık.

Evet benim ürünlerim bunlar ay dur ben de katılıcam derseniz beklerim. Beni bu yolda yalnız bırakmayan Mine'ye teşekkürlerimi sunarım efendim (Bu yazı pek bi bülent ersoy havasında oldu o tonla okuyunca filan bi havaya giriyo insan hadi hayırlısı bundan sonra her yazı farlı bi karaktere mi bürünse ne:)

Ve ayrıcaaa hepinizin bayramını canı gönülden kutlarım :))

10 yorum:

busesinem dedi ki...

project pan 13dede başarılar dilerim canım,böyle görünce özeniyorum ama yapmamak sanki benim için daha karlı geliyor çünkü uzun süre birşey almayınca benim içimdeki canavar ortaya çıkıyor ve gerekli gereksiz bir sürü şey alıyorum:(böyle olmayacağından emin olsam keşke gereksiz ürünler veya elimde benzeri olan ürünleri bitirip kurtulsam.

Bakım Günlüğü dedi ki...

O kadar durulanmayan bakim urunu kullandim, hepsi bir sekilde sacimi yaglandirdi, gliss haric. Cok sevdigim bir urundur. Bu arada, bayramini kutlarim:)

pelito dedi ki...

Ürünlerini güle güle kullan canım ben artık project panı bıraktım elimdekileri yavaş yavaş kullanıyorum yeni üründe almıyorum

pia dedi ki...

rica ederim efendim, çok iyi oluyor bu panlar o olmasa elımdekı urunler bıtmezdı herhalde bakalım bu pan ne zaman bıtecek

Adsız dedi ki...

Canim gecen kozmetik merkezine gittigimde ordada nivea´nin bu tonigini kullaniyorlardi, cok sasirmistim drugstore´dan bir ürünü orda görmeye, demekki iyi dedim kendi kendime, eger avene´inkini almis olmasaydim mutlaka alirdim bunu denemek icin : )

Adsız dedi ki...

Benim de yavaştan başlamam lazım böyle bir projeye ama kendimde yeterli iradeyi göremiyorum :) sana başarılar bu arada...
Bir de biraz geç oldu ama acemiliğim dolayısıyla unutmuşum mim'i göndermeyi. Şu makyaj malzemelerini gösterme mim'inde seni mim'ledim :)

Azimli Baykus dedi ki...

Bende bu sefer sana katılmak ıstıyorum, elımdekı urunlerın bırer resımlerını cekıp guzel bır project pan hazırlamak ıstıyorum bende en kısa zamanda, mumkunse yarın.
Iyı bayramlar gorusmek dılegıyle

Bir Alışverişkoliğin İtirafları dedi ki...

Yeni ürünler denemeyi seviyorsun anlaşılan o zamn benım çekilşimı de seversın bence, bloguma beklerim :)

http://bir-alisveriskoligin-itiraflari.blogspot.com/

★nasli_ dedi ki...

Oriflame nude rujun rengini çookkk beğendimm :)
♣This is ★ My βℒog♣
blogun da çok hoş!

Aphraell dedi ki...

O makyaj temizleme mendillerini göz çevrende kesinlikle kullanma canım, zımpara kağıdı gibi resmen insanın canını acıtıyor. Ben denemek için almıştım ucuz diye ama normal ıslak mendiller bile daha yumuşak :S