30 Kasım 2011 Çarşamba

Rival De Loop Young - Quattro Eyeshadow - Coffee Flavours

Merhabaaa:) Evet yine rossmanndan bahsetmek istiyorum. Rossmann İstanbul'a da açıldı diğer şehirlere açılmaya da devam edecek o yüzden gönül rahatlığıyla bol bol yazı yazabiliyorum.




Hediye çekilişimde de bu paletten veriyorum biliyorsunuz. (tabiki açılmamışını) İster hafif kullanarak günlük istersenizde kahve tonlarında dumanlı bir göz makyajı yapabilirsiniz. Beyaz renk göz pınarlarını aydınlatmak için,  2. sıradaki yavru ağzı renk tüm göz kapağına yaymak için, 3 sıradaki kahve taupe denen renk gölgelendirme için ve en sondaki koyu kahve de yine gölgelendirme ve eyeliner olarak kullanılmaya oldukça müsait. Farlar oldukça ışıltılı ama iyi dağıtılırsa o kadar sorun olacağını sanmıyorum. Yaz sezonunda koleksiyon ürünü olarak gelmişti Rossmanna hala var mıdır emin değilim açıkçası. Ama ister tek başına taupe rengi gölgelemede kullanın diğerlerini kullanmayın ister hep beraber kullanın. Fiyatıyla performansı orantılı sevdiğim ürünlerden biri:)


4 yorum:

legendneverdies dedi ki...

canım bende çok begendim bu farları ama toz toz oluyo gibi geldi gerı bıraktım standa.yarın rossman a gıdecegım jel eyelıner almaya.sende yayınlamısken bir sorum olacak sana.far bazı ve kaş kiti hakkında bir bilgin varmı acaba*almayı dusnuyorumda.

KOVA KADINIYIM BEN dedi ki...

sımlı yada parlak olanları sevmıyorum ben ya
yakıstırmıyorum galıba kendıme
ama rengı cok hoş
hiç fena deil o fyata

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

legendneverdies evet kabında toz toz oluyor canım ama ben bunu pek önemseyen biri değilim o yüzden aldım
kaş kitini kullanmadım ama far bazını kullanıyorum benim göz kapaklarım kuru ve bende işe yarıyor ama bikaç kullanan arkadaş hiç beğenmemişti özellikle göz kapağın yağlıysa alma derim. bak şu yazımda anlattım http://kozmetikdosyasi.blogspot.com/search/label/far%20baz%C4%B1
umarım işine yarar sevgiler

Kova kadınıyım ben canım ben de bi mat far hastalığı başlıyo bi ışıltılı far o yüzden her çeşit farım oluyo napiim:)

SaR dedi ki...

bu renklerle göz makyajı fotosu isteriz :)

beauty-n-fashionlove