24 Nisan 2012 Salı

L.A. Girl Ürünleri

Pazartesi görünümlü bir salı gününden hepinize merhabalar :) Resmen haber sunar gibi oldum bugün sizlere cıvıl cıvıl L.A. Girl ürünlerini tanıtmak istiyorum. Yurtdışı bloglarından gördüğüm ürünler artık Türkiye'ye de gelmiş ben de sizlere fikir vereyim dedim. Bol fotoğraflı az yazılı sizlerin seveceği bir post olsun ...




İlk ürün preslenmiş pudra bana gelen ürün Fair rengiydi bana oldukça açık ama elmacık kemiklerime mat aydınlatıcı niyetine kullanabilirim sanırım. Yapısı oldukça yumuşak ve ikinci katı açtığınızda çok tatlı bir ponpon çıkıyor.




En beğendiğim ürünlerden biri bu allık oldu. Renk vermesi ve rengi tam cildime uydu. Çok tatlı bir pembelik veriyor.

Daha sonra likit fondoteni denedim tabi yine bana açık bir renk gelmiş. Hayalet gibi olsam da cildimde denedim dağılması güzel yağsız bir fondoten ve bir süre sonra ciltle bütünleşiyor. Ben bunu nasıl değerlendiririm bilemedim:)


Daha sonra eyeliner konusunda beceriksiz olsam da iyi sonuç aldığım bu keçe uçlu eyelinerı denedim. Renk vermesi ve kalıcılığı çok güzel. Eyeliner severlere güzel bir alternatif olabilir. Şimdi kirpik diplerimden çok ince bir çizgi çekmeye çalışıyorum bununla. Başarırsam daha belirgin dolgun kirpiklere ama eyeliner sürmemiş bir görüntüye kavuşacağım :)



Ve son olarak allıktan sonra beğendiğim ikinci ürün "dee-lite" isimli bu parlatıcı. Şeftali tonlu içinde altın renkli ışıltıları olan bu parlatıcıyı sanırım bahar ve yaz aylarında sıkça kullanacağım.

Son zamanlarda ülkemize gelmesiyle dikkati daha çok çeken L.A. Girl markası hakkında sizlere biraz bilgi vermek yardımcı olmak istedim. İnteretten alışveriş yaparken rengi görmeden yapısını bilmeden bir şey almak çok zor biliyorum. Belki bu yazım yardımcı olur diye düşündüm. Umarım beğenmişsinizdir. Bir süre sonra L.A. Colors markasından da çok güzel ciciler tanıtmak istiyorum :)
Siz de ürünlere ulaşmak istiyorsanız http://www.makyajperisi.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Luxybox ve Lila Kutuda satışları mevcut.


Basın ürünüdür.


11 yorum:

Adsız dedi ki...

Tanıtım için tşkler. Sitesini ziyaret ettim, süper gözüküyor renkleri. Eyelinerı kullanması kolay mı? Yorumlarını yazarsan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

pembe fiyonk dedi ki...

çok güzelmişler <3

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Mor rimel ben teşekkür ederim:) ben hiç eyeliner kullanan birisi değilim benim göz yapıma gitmiyor ama gitseydi kullanırdım
hiç bilmediğim halde ben bile ilk seferde düzgün sayılabilecek bir çizgi çektim o yüzden kullanımını kolay buldum :)

pembe fiyonk evet senden şeker olmasınlar ama şeker gibiler değil mi

Adsız dedi ki...

Allık gerçekten de güzel görünüyor.Sanırım site sorunu hallolursa ürünlere ulaşmamız kolaylaşacak.

luna dedi ki...

Canım L.A.Color'un rimelini almıştım zamanında cherryculture'den. Hİç beğenmedim, tavsiye etmem. L.A.Girl'ün fondoteninin bende Beige rengi var. Ben sarı alt tonluyum, fondoten pembe tonlu ama dediğin gibi yapısı güzel. Ama asıl bomba L.A.Girl Luxury rujları. Mutlaka al, muhteşem. Hatta last night rengi, Nars'ın Schiap rujunun aynısı. Bende rezvedeous ve love letters renkleri de var.

Unknown dedi ki...

eyeliner ı merak ettim bi denemeli :)

ggglllyyy dedi ki...

cilt tonunda sorun yaşamana üzüldüm canım ama renkli ürünler çok güzelmiş ve eyeliner çok kullanışlıya benziyor :) ama seni ince line çekmekte zorlayacak gibi çünkü kalın geldi bana biraz :) güle güle kullan hepsini

Shimizu Zen dedi ki...

mrb. ürünlerı denemen için nası gönderıyo firma sana merak ettm cnm? sen mı onlara ulaştın onlar mı sana ?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Chichom Makeup evet allık gerçekten çok şirin:)

AYTÜL önerilerini aklıma yazdım teşekkür ederim:)

Serap Tan eyeliner çok güzel aslında ama ince çizgi çekmek biraz zor

ggglllyyy gülaayy uymadı rengi gülaaay olsun başka şeylerde kullanırım artık evet eyelinerı ince çekiyorum ama pek düzgün olmuyo siyah far geçiyorum üstüne :)

Shimizu Zen merhabaa firmalar mail yoluyla ulaşıp ürün gönderiyorlar ama firmalara mail atıp bana ürün gönderin diyenler de vardır mutlaka ;)

Ilknur dedi ki...

Tanitim icin tesekkurler. Siteye gittim ancak online alisveris yapilamiyor su anda. Urun fiyatlari ve satinalma secenegi mevcut degil malesef. Bilginiz var mi bununla ilgili?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

İlknur merhaba:) Rica ederim:) kendi sitesinde bir problem var sanırım ürünler luxybox sitesinde de satışta umarım işine yarar sevgiler...
http://www.luxybox.com/makyaj?marka=la-girl