4 Haziran 2012 Pazartesi

The Balm - Balmbini Palet Vol.2


Merhabalar:) Sendromsuz bir pazartesi için sizi şeker gibi bir paletle tanıştıracağım. The Balmın bebekleri Balmbini palet. Anneler günü indiriminde Mary Lou-Manizer almak için gittim bu ara aydınlatıcılara bağımlı olduğumdan. Ama bir baktım bu paletin içinde de çok güzel bir aydınlatıcı var yapıları da benziyor. Mary-Lou indirimle 20 liraya gelecekti bu palet 30 liraya geldi. Çok da güzel oldu.


Kabının tatlılığı, incecik ve mıknatışlı oluşu çok kullanışlı olmasını sağlıyor.




Ürünlerin hepsi çok yönlü kullanılabiliyor. Zaten üzerinde de yazıyor. Aydınlatıcı,far,eyeliner,allık,ruj hepsi bu paletin içinde. Yanınıza bir pudra ve rimel almanız yeterli acil durumlarda bu palet tüm makyajınıza yetecektir.


Promiscuous Pearl : Mary Lou ile benzer bir aydınlatıcı ama bunun içindeki yansımalar pembe, Mary Lou ise sarı ışıltılı. Ben verdiği ışıltıyı çok beğendim. Renkli nemlendirici + pudra üstüne sürdüğümde yüzümde 5-6 saat kaldı.Aynı zaman da far olarak kullanabilirsiniz ben göz pınarını aydınlatmada kullanıyorum.

Jinxy Jasmyne : Bu ürün hem eyeliner hem de far olarak kullanılabiliyor ama ben far olarak yapısını sert buldum pek dağılmayacak gibi duruyor. Ama kesik uçlu eyeliner fırçasıyla sürünce güzel, rengini iyi veren bir ürün.





Manic Maribel : Bronz tonlu altın ışıltılı bir far renk vermesi ve örtücülüğü diğerlerine göre biraz daha iyi.  Yaz akşamları ışıltılı bronz makyajlar için çok uygun.

Open To Offers Olwen : Güzel bir petrol yeşili aslında ama fotoğrafta biraz daha mavi durmuş. Ben bu renk farları benim gibi açık kahve gözlere çok yakıştırıyorum ve eyeliner olarak sürüyorum.

Lavish Latoya : Lavanta rengi güzel bir mor. Mor rengi pek kullanmıyorum makyajımda ama alt kirpik dibine sürebilirim.






Strawberry : Çoook tatlı bir çilek rengi. İster allık ister ruj olarak kullanabiliyorsunuz. Buğday tenli olduğumdan bende oldukça parlak, neon bir renk ortaya çıkıyor. Işıltısız ve kolay dağılabilen bir ürün ama yanaklarda eli hafif tutmak gerek ben tutmadım Heidi gibi oldum :)

Nude : Ne kadar parlatıcı dese de orta örtücülükte ve nemlendirme özelliği olan bir ruj bu bana göre. Rengi çok güzel çok kararında bir ton. Pembesi de şeftalisi de ayarında. Cilt tonuna göre rengi kayabilir ama benim dudağımda şeftali ağırlıklı duruyor. Kalıcılığı çok iyi değil ama olsun sevdim.





Bu paletin 1 numarası da var ama ülkemizde yok henüz. Umarım en kısa zamanda gelir içindeki ürünler far tonları çok güzel. Yazımı umarım beğenmişsinizdir. Yorumlarınızı bekler, öpücüklerden bir demet sunarım efendiiiiimmm:) (Keyfi yerinde olan Ezgi artık burada saçmalamaya başlar neyse ki yazı biter.)

12 yorum:

Artemis-Tanrica dedi ki...

Ezgiii'mmm .) Ben senin saçmalayan hailinide seviyorum .) Güle güle kullan bebegimm .)

bakimliolmakasktir dedi ki...

çok kullanışlı harika bir ürünmüş :) alasım geldi :)))

Adsız dedi ki...

aaaa çok güzelmiş bu,güle güle kullan canım. acaba indirim ne zamana kadar sürecek bilgin varmı?

Adsız dedi ki...

bir ortak ürünümüz daha:))bende bu paleti anneler günü indirimde aldım. çok seviyorum kendisini. siyah ve mor için aldım özellikle. mor makyaj çoğu kişiye gider tatlım tabi iyi uygularsan farı yoksa dayak yemiş gibi mosmor gözler oluyo maalesef :S:)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Artemis-Tanrica teşekkür ederim canıım daha güzelleri senin olsun:)

bakimliolmakasktir teşekkür ederim şeker gibi değilmi :)

Adsız çok teşekkür ederim Gratis yılbaşında, kadınlar gününde ve anneler gününe yakın tarihlerde genelde o haftalar 1 veya 2 günlük %50 indirim yapıyor zaten 1 günde de hemen boşalıyor standlar. Bundan sonrki en yakın indirim yılbaşında olur sanırım :)

mini minnakıım bak ne güzel zevklerimiz bir:) Ben de çok seviyorum bu paleti. Benim gözlerim düşük olduğu için biraz mor tonlarını sürerken çok dikkatli olmam lazım anında panda oluyorum :)

Adsız dedi ki...

kesinlikle çok kullanışlı...

Hilal dedi ki...

Güle güle kullan çok güzelmiş:)

kozmetikperisi dedi ki...

Balm'ın paletlerini çok beğeniyorum,buda çok güzel

guzelliknehri dedi ki...

Nude rengi çok güzelmiş, çok kullanışlı. Güle güle kullan :)

ggglllyyy dedi ki...

renkler çok kaliteliymiş ya çok beğendim. dediğin gibi yanına extradan pudra rimel al tamam. bu yaz sana büyük kolaylık sağlicak sanırım :)

Unknown dedi ki...

Güle güle kullan canım benim bende bloguma beklerim :)
Lütfen destek olun daha çok yeni :)
http://benimmakyajm.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

palet cok kullanıslı gorunuyor ozellıke altın sarısı far muthiss :) gule gule kullan cnm