26 Haziran 2012 Salı

Gratis, Watsons, Rossmann Alışverişim

Merhabalar :) Biliyorum biliyoruuum çok üşengeçsin artık yazmıyorsun diyeceksiniz ama söyleyin lütfen bu sıcaklarda sizin de canınız bir şey yapmak istemiyor değil mi? Kolumu kaldıramıyorum resmen :( Dün tüm gücümü topladım ve size son alışverişimin videosunu çektim. Biliyorsunuz 18 Hazirandan beri kozmetik diyetindeyim. Bu da uzunca bir süre görebileceğiniz son alışveriş videom olacak sanırım. Yılbaşına kadar tutmayı planlıyorum kendimi.



Umarım hoşunuza gider. Ürünlerin detaylı yazılarını daha sonra yazacağım (umarım). Yorumlarınızı eksik etmeyin. Sorularınız varsa severek cevaplarım. Sevgilerrrr...

8 yorum:

Artemis-Tanrica dedi ki...

Tırnak peelingi bende var ama bir fayda görememiştim .) Tekrar denicem kesinlikle .)

Adsız dedi ki...

şunu çok beğendim bunu beğendim filan hiç demedin hep gereksiz bir alışveriş sitemler filan :D güldürdün beni:D arada olur öyle gereksiz alışverişler cnm ama kullanılmıcak şeyler değil ki bunlar ;) inanmak istiyorum bi daha bişey almıcana ama inanamıyorum kızız ne de olsa :D

AaslıgüL dedi ki...

alışverişin başından sonuna kadar söylenmelerine koptum canım :D bazen bende çok gereksiz alışverişler yapıp sonradan kendime çok kızıyorum :D bu arada isana'nın deo kremlerini ve kalyon'un tırnak peelingini bende denemek istedim görünce :)) bende bloguma beklerim, sevgiler... ;)

http://not-sassy-but-classy.blogspot.com/

Glow Twist dedi ki...

merhabalar,yılbaşına kadar hiçbirşey almayacağım demek kendine büyük bir haksızlık değil mi?çünkü kozmetik alışverişi kadar insanı rahatlatan başka birşey olamaz bence canım, neyse yeni aldıklarını güle güle kullan, görüşmek üzere Başak.

Tuba Şahin dedi ki...

Essence'in transparan pudrasını bende çok merak ediyorum. Tembelliği bırakıp gidebilirsem alıcam inşallah. Çok güzel şeyler almışsın. Kendine eziyet etmeyi bırak lütfen. Hepsini güzel günlerde kullan =)

göçmen kızı dedi ki...

Blogunuza ilk kez baktım kozmetik alışverişinizi videoya çekmeniz,fiyatlarını belirtmeniz,aldığınız ürünün neye yaradığını söylemeniz çok hoşuma gitti:-)Ayrıca kendinizle dalga geçmenizdede eğlenceliydi:-)samimi birisiniz belli:-)paper soap süper bişey en çok onu beğendim.Emeğinize sağlık..

Adsız dedi ki...

yevruuum yerim seni Oje Sandığına da dinlermiş :D umarım sen de memnun kalırsın kuşum :) Öptüm :)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Artemis-Tanrica ben de yeni haberdar oldum bu üründen umarım memnun kalırız :)

mini minicik mini minnağıımm hep söylenmişim dimi napiim alışveriş yapıyorum sonra kızıyorum kendime ne ihtiyacım vardı ki diye. Ben de inanmak istiyorum kendime 4 ay dayanmışlığım var bu sefer de dayanırım dimi :D

Classy One merhabaa bloguna hemen izleyici oldum canım :) Herkes söylenmelerime gülmüş ne yapayım olduğum gibiyim :) Tırnak peelingini denemedim ama krem deodorantı öneririm güzel gerçekten. Sevgiler...

Glow Twist merhabaa aslında haklısın ama ben aldım mı çok alıyorum bir de evde benzer ürünlerden o kadar çok var ki kendimi dizginlemezsem onlar bitmiyor. Hem ürün bitirebilmek , hem para biriktirmek hem de irademi görmek için bu yolu seçtim bakalım başarabilecekmiyim:)

koyukirmzi1 valla benim hoşuma gitti pudra en azından işini yapıyor:) Eziyet etmiyorum kii daha güzellerini alabilmek için önce elimdekileri eritmeye çalışıyorum. Çok teşekkür ederim:)

göçmen kızı merhabaa blogumu ve videomu beğenmene çok çok sevindim. Diğer videolarıma da bak belki hoşuna giden birşey olur. Videolarda açıklayıcı anlatım yapmaya ve fiyat söylemeye dikkat ediyorum yoksa ne anlamı kalır değil mi:) Söylenmelerim de meşhurdur benim ah bir de hatalı konuşup videodan çıkardığım bölümleri görseniz çok gülersiniz. Yapmacık olmayı sevmem olduğum gibiyim. Sık sık yorumlarınızı görmek isterim çok teşekkürler :)

Ojesandığı dinlerim tabi yaa inşallah memnun alırım şekerim ben de öptüm :)