30 Haziran 2012 Cumartesi

Haziran Favorilerim 2012


Merhaba arkadaşlar Haziran ayının son gününde size bu ay sıkça kullandığım ürünlerden bahsetmek istiyorum. Sıcaklar sebebiyle minimum makyaj yaptım diyebilirim. Gözüme far kalem neredeyse hiç sürmedim. Dudakları canlı renklerle ön plana çıkarıp öyle idare ettim. Bolca vücut spreyi kullandım. İsteyene video isteyene yazı opsiyonumuz vardır klimalı aile salonumuz üst kattadır efendim  :)))

                                             


Bath And Body Works Dark Kiss Vücut Spreyi - Duş sonrasında çok sık kullandığım ama çok bereketli olan bir ürün. Setini almıştım meyveli vanilyalı hoş bir koku.

Rosense Gül Suyu - Bu ürünü spreyli bir şişeye koyup hem tonik hem de serinleme niyetiyle yüzüme sıkıyorum. Buzdolabına koyunca daha da güzel oluyor serin serin.

Neutogena Deep Clean Yüz Temizleme Jeli - Yaz sıcağı ve nem nedeniyle kuru olan cildim normal-yağlı cilt tipine dönmeye başladı o sebeple bu ürünü makyaj temizleyici olarak kullanıyorum. Cildimdeki fazla yağı alıyor.


Nevacare Saç Serumu - Yaz sebebiyle sürekli duş aldığımdan her duş sonrasında kıvırcık saçlarıma köpük uygulamıyorum artık. Saç uçlarına yoğun olmak koşuluyla tüm saçıma bu serimdan uyguluyorum. Hem koruyor hem parlaklık veriyor hem de kendi kendine kuruyan saçımda bukleleri belirginleştiriyor.

Fa Lotus Dream Kolonya - Bu ürünü de küçük spreyli şişeye koyarak çantamda taşıyorum. Sıcaktan bunaldıkça kollarıma sıkıp ferahlıyorum. Çok da güzel kokuyor. Nilüfer çiçeği ve sabun kokusu karışımı temiz bir kokusu var.


 Essence Love To Be Matt Bronzer - Hafif bronzluk ve kontür işlemi için sıkça kullandım. İyice yedirerek güzel sonuçlar aldığım bir ürün.

Alterra Natural Rose Allık - Çok az renk vren açık pembe bir allık. Çok beğenmesem de hafif makyaj yaptığımdan kullandım bu ürünü. Şurada tanıtmıştım.



Flormar Vanilla Lip Balm - Bu dudak nemlendiricisi hem parlak yapmadan nemlendirmesi hem de beyaz renk vermemesi sebebiyle favorişm oldu. Rujların altına sıkça kullandım.

Flormar Supershine 503 - Çok tatlı cart bir pembe. Bunu dudağıma iyice yediriyorum parmağımla. Direk sürersem kalıp gibi duruyor çünkü. İyice yedirince çok tatlı doğal bir pembeye dönüşüyor.

Rival De Loop Young 05 Roxxy Red - Geçen sene aynı seriden başka bir parlatıcıyı bitirmiştim. Çok hoşuma gidiyor bu ürün. Hem rengini güzel vemesi hem de yapış yapış olmaması sebebiyle.


Golden Rose Wonder Lash Rimel - Bu rimeli koyu siyah renk vermesi ve dolgunluğu sebebiyle seviyorum. Ama rimel çok sıvı o sebeple fırçadaki fazlalıklar sıyırmak gerekiyor. Yoksa topak topak kirpiklere merhaba dersiniz. Şurada tanıtmıştım.


Golden Rose 79 - Çok tatlı gül kurusu mora çalan bir pembe. Bu ay sıkça kullandım.

Bu ayki favorilerim bu kadar. Bu sıcaklarda sizler için nasıl çaba gösteriyorum nasıl çalışkanım değil mi :P Yorumlarınızı bekler iyi haftasonları dilerim efendiiim :)

13 yorum:

dnz dedi ki...

yakın zamanda bir project 10 pan görebilecek miyiz Ezgicim? ;)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Canım evet şu anda project 22 pan yapıyorum ya son 2 ürünüm kaldı bitmek üzereler bitince yeni bir project pan yapıcam seviyorum bitirmeyi ürünleri:) Zaten kozmetik diyetindeyim bişey alamıorum ühüüü

dnz dedi ki...

ooo kolay gelsin sana o zaman ;) project 22 pan sabır işi valla. bende soteye yattım yazıları ne zaman gelecek diye bekliyorum :)

kozmetikperisi dedi ki...

rosense gül suyunu bende kullanıyorum:)çekilişimede beklerim:)

Adsız dedi ki...

Neutrogena´nin maalesef bir cok ürünü almanyada hic satilmiyor, ayrica Rosense gülsuyununda cok metini duydum bloglarda, güle güle kullan hepsini : )

serinus dedi ki...

Ben de bu ojeyi çok seviyorum harika bir rengi var tırnakta çok hoş duruyor sık sık kullanıyorum. Rosense için de çok haklısın buz dolabında durdukça daha da bir rahatlatıcı oluyor ;)

Adsız dedi ki...

afferrinn sana:) çok çalışkansın maaşallah:) en güzeli bu havalarda vücut spreyi bence de... flormarın lip balmlarını pek iyi olmadığını duymuştum ama sen beğenmişsen eğer kesin bakıcam bu lip balma. tam aradığım gibi parlalık vermeyen... senden çok şey öğrendim cnm. nice project panlere ve yeni ürünlere;)

Azimli Baykus dedi ki...

O kolonyayı bende aldım nefret ettım ne kadar agır kokusu hemen copu boyladı. Bir daha limon kolonyasından sasmayacagım.
Yok mu yenı project pan Ezgi?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Deniz sağol canım yapıcam merak etme :)

kozmetikperisi gülsuyu iyidir güzeldir:) Tamam en kısa zamanda katılıcam çekilişine :)

viva yaa neutrogenanın burada sadece cilt ürünleri var makyaj malzemeleri de varmış keşke satsalar burda sizin orada var mı makyaj malzemesi? Gülsuyunu çok seviyorum serin serin hem de tonik niyetine

serinus eveet oje çok şirin dimi ben de bayılıyorum:) gül suyu yerine maden suyu da olabilir o da çok ferahlatır cildi

mini minnağıım flormarın diğer lipbalmlarını sevmiyorum ama bunu sevdim ben hafif parlaklığı var ama ruj altına güzel oluyor.

Azimli Baykus aaa ben bayılıyorum ama sprey şeklinde sıktığımdan ağır gelmiyor kolonya kokusu. Var canım var şimdi yaptığım project 22 pan bitmek üzere o bitsin yeni project panlere yelken açacağım ama daha kolay yapıcam 22 ürünlü zor oldu baya bıktım

dnz dedi ki...

Nevacare'i fellik fellik her yerde arıyorum ama bulamadım.Rosmann'da filan var mıdır?

Adsız dedi ki...

rosense temızleme Kopugu ve tonıgını KullanıyorUm bendE ciNim gerçekTen güseLLer yAV..buarada ŞU Bath And Body Works Dark Kiss Vücut Spreyiyini nerden aldın kaça aldın SEt haLinde ??meRak ettım vıdeoYuda ızlediM ama sölememissin çıkar şu bakLayı :DD

Unknown dedi ki...

Vanilyalı lip balmın tadı var mı ve kokusu baskın mı yani sürünce hissediliyor mu?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

dnz denizcim cosmo shoplarda var sanırım yada cosmo homeda

Matruşka vanım bağdat caddesindeki bath and body worksten aldım seti 75 tl idi 2012de

Zeys K tadı yok yani normal lipbalm tadı gibi kokusu da vanilyalı bir süre sonra kayboluyor ama piyasada bundan daha iyi lipbalmlar var bunu değil onları öneririm niveanın mavi renksiz olanı çok güzel mesela