16 Haziran 2012 Cumartesi

Konuk Yazar : Seçil'in Bitirdiği Ürünler

Merhabalar:) Bugün ben yokum efendim. Ben köşeye çekiliyorum ve çok sevgili takipçim ve arkadaşım Seçil bitirdiği ürünleri anlatıyor. Blogumun konuğu olmasını ben istedim kendisi de beni kırmadı. Hem farklı ürünler hem de farklı bakış açısıyla bloga bir değişiklik gelsin dedim. Kendisine çook teşekkür ederim.


1- Lady Speed Stick koltuk altı deodorant: Aloeveralı çok güzel bir kokusu olan bu deodorant yaz-kış özellikle yazın favorim. Biraz olsun terlemeyi önlüyor. Her zaman tercih edeceğim bir ürün.

2- Beauty formulas yüz scrub  : Watsonstan almıştım bu ürünü. 300 ML Salatalık ve avokado içeriyor. Haftada bir göz çevresi hariç tüm yüzüme uyguluyorum. Cildimde çok güzel bir aydınlık ve ışıltıyla beraber güzel bir nemlendirme sağlıyor. Üstelik fiyatlarıda çok uygun 5.00 Tl civarında bişeye almıştım. Yedeğimde var.

3- Elseve Kırılma karşıtı şampuan  : Bu şampuan yıkama esnasında saçlarımı yumuşatıyordu ama banyo sonrasında saçlarımı taradığımda çok dökülme yaptı bende. Bundan sonra bitkisel bir şampuan deneyeceğim.

4- Garnier Esas Bakım Tonik : Provitamin B5 ve üzüm özü içeren bu tonik benim cildimde biraz yapış yapış bir his bıraktı. Yüzümde bir ferahlık hissedemedim. Bir daha kullanacağımı sanmıyorum.

5- Flormar el ve vücut kremi : Nar özü içeren bu kremi ben ellerimde kullandım. Güzel bir ürün. Yoğun bir nar kokusu var. Nemlendirmesi de güzel. Ciltte hemen emiliyor. Sürekli tercih edeceğim bir krem. Başka çeşitlerini de deneyeceğim.

6- Flormar Eye Make-up Remover  : Flormarın bu göz makyajı temizleyicisinden inanılmaz memnunum. Waterprof göz makyajlarını bile hiçbir kalıntı bırakmadan çok güzel temizliyor.  Çift bazlı biraz yağlı bir ürün. Cildi hemen yıkamak gerekiyor. Tekrar tekrar alabileceğim bir ürün.

7- HYSEKE 50 spf güneş kremi  : 40 ml yağ içermeyen ciltte hemen emilen cilde güzel bir ışıltı ve parlaklık veren bir güneş kremi. Severek kullandım ve bitirdim.

8- Rival de loop Anti Aging göz kremi  : Rossmandan 5.00 TL ye almıştım. Performansını çok beğendim. Kırışık karşıtı bir krem.Çok fazla göz çevremde kırışıklık yok ama kullandım faydasınıda gördüm.

9- Optimum firm&lift göz kremi   : Watsonstan bu kremleri 6.50 TL ye almıştım. Çok memnun aldığım güzel bir ürün. Nemlendirmesini çok beğendim. İndirime girmişken bende bolca alıp yedekledim.

10- Loreal Color Riche 101 nolu ruj  : İlk kez bir ruju bu kadar dibine kadar bitirdim. Çok severek kullandığım bir rujdu. Tatlı bir şeker pembe içinde hafif ışıltıları var. Dudakta doğal bir renk sağlıyor. Elimde bir sürü rujum olmasaydı tekrar alacağım bir üründü.

Seçilciğimi tebrik ederim. Çok değişik, denemediğim ürünleri kullanıp bitirmiş. Ben de fikir edinmiş oldum. Umarım hoşunuza gitmiştir. Yorumsuz bırakmayın lütfen. Seçil de ben de öpüyoruz efendim sizleri. Mutlu haftasonlar...

8 yorum:

Adsız dedi ki...

aaa ne güzel bi uygulama, hep böyle yer ver olurmu sen, çok güzel oluyo:) seçil; flormarın bide yüz temizleyicisi var denedim o da harika, hassas cildimde bile bişey yapmadı,en kalıcı makyajı bile harika cıkarıyo,pembe renkli,papatyalı içeriği olan bendeki. sonracıgıma , demek watsons yüz maskesinden memnun kaldın,denemek isterim,peeling görevini de başarılı yerine getiriyomu bunu sormak istedim bide. çok teşekkürler paylaşım için :))

Adsız dedi ki...

Goz kremlerini bende denemek istiyorum bilgilendirdiginiz icin tesekkurler :)


Bende yeni bloguma beklerim :)
suslugunluk.blogspot.com

yeliz dedi ki...

flormarın mangolu el ve vücut losyonu da harika,denemeni tavsiye ederim,bir de optimum serisini aldım,inanın benim diyen o pahalı ürünlere 10 çeker.ben watsonsda satılan bu superdurg ürünlerine hayranım çok kaliteli ve uygun fiyatlı.flormarın makyaj temizleyiciside alınacaklar listesinde..bilgilendirme için teşekkürler

ggglllyyy dedi ki...

Oooh miss ne de güzel boş boş şişeler onlar. flormarın el ve vücut kremini herkes çok beğeniyor bende ne sorun var acaba ya :D garnier tonik ne yararı ne zararı olan bir ürün bence de yani hiç etkisi yok gibi. ayrıca ruj bitirdiği için de tebrik ediyorum seçili =)

Adsız dedi ki...

Elseve sampuan hakkinda hep iyi yorumlar okuyordum, ama bende genel olarak saclarimi yumsatan sampuanlarin daha cok sac döktügünü fark ettim, vardir bir sebebi mutlaka ; )

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Hepinize güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim:) Seçil sizlere tek tek cevap verdi bana da onun yorumlarını yayınlamak düşeeer:)

--------------------------------------------

Adsız : Watson ovma kremini ben nemli yüzüme 2 dk ovalayarak masaj yapıp sonra yıkıyorum. İçinde minik tanecikleri
var. Peeling etkisi var. Yüzüm porselen gibi bembeyaz oluyor. Bende işlevini yerine getirdi bu ürün. Flormarın yüz temizleyicisini denemeyi isterim. Önerin için teşekkür ederim.

Süslü Günlük: Göz kremlerinden çok memnunum. denemenizi öneririm. Blogunuzu takip edeceğim. Bende yorumunuz için Teşekkür ederim.

Yeliz : Optimum göz kremi çok güzel nemlendirmesi olan güzel bir krem. Size katılıyorum en pahalı ürüne bile fark atar. Flormarın Tavsiye ettiğiniz kremlerinide denemeyi isterim. Teşekkür ederim.

ggglllyyy : Flormar benim favori markam zaten. Kremleri çok güzel. Bu ruju çok severek kullandım ve bitirdim. Teşekkür ederim.

Viva : Elseve güzel bir şampuan kötü diyemem. Saçlarım son zamanlarada çok dökülmeye başladığından organik bitkisel bir şampuan kullanıcam. Teşekkür ederim.


Canım arkadaşım Ezgiye blogunda bana yer verdiği için çok teşekkür ediyorum. Bu ürünleri ondan ilham alarak bitirdim. Yoksa hiçbir
ürünü böyle bitirdiğimi hatırlamıyorum. İlginizden dolayı hepinize teşekkür ederim Sevgiler.

Adsız dedi ki...

şu rıvalın goz kremı haLa 5 tlmıdır acepa kesın pahalıdır ha peelingi bile olmuş sana 15 :-S
bakmadım ama onu alaYım bari şuan nıvea sensetıon kullanıyorum nemlendırıYor bıde goz altımdakı morluklar gıdıyor duzenlı kullandıgımda farklı şeyler denemek lazım ince cızgılerım ıcın bundan sen Kullandınmı cınım arkın kullanMış sanırım bu urunlEri yalnıŞ okuMadIysam.:D

goncaninguncesi dedi ki...

garnierin esas bakım toniğini bende bugun aldım bu yazıyı daha önce okusaydım almazdım :( neyse artık kısmet! birde ben deneyeyim bakalım etkisi nasıl olcak :)

http://goncatakipte.blogspot.com