29 Haziran 2012 Cuma

L.A. Colors Ürünleri

Merhabalaarrr:) Geçenlerde L.A. Girl ürünlerini tanıtmıştım. Buradan okuyabilirsiniz. Şimdi de elimde bulunan L.A. Colors ürünleri hakkında bilgi vermek istiyorum. Almayı düşünenler, markayı merak edenler vardır elbet :) Ay bu sıcaklar bende hal bırakmadı zor yazıyorum resmen üf diyerek de yakınayım da tam olsun.






İlk ürün Chic isimli 12li far paleti. Paletin içinde beyaz,krem,mürdüm,kiremit rengi,mavi,kavhe pek çok renk var. Farlar ışıltılı ve renk vermeleri iyi.





Bir diğer ürün Lollipop isimli simli toz göz farı. Rengi çok güzel ama bunu nasıl kullanabilirim? Fikri olan varsa yazsın ben bulamadım :) Çünkü rengi benim için çok simli ve pembe renk göz makyajında beni yorgun gösteriyor maalesef:( Belki çok çok hafifçe göz kapağıma sürebilir veya pembe allık sürdüğümde yine çok hafifçe yanaklarıma ışıltı vermesi için sürebilirim sanırım.




Ve son olarak ojeleri çok çok hoşuma gitti özellikle nar çiçeği rengi çok kaliteli ve hemen kuruyor. En kısa zamanda tırnaklarımda da gösteririm merak edenleriniz olursa. Valla uykucu Ezgiden bu uyuşuklukla bu kadar yazı çıktı :) Belki yorumlarınız bana enerji verebilir:) Ne dersiniz? Ayrıca bugün cumaaaa şimdiden iyi haftasonları dilerim.

Siz de ürünlere ulaşmak istiyorsanız http://www.makyajperisi.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca Luxybox ve Lila Kutuda satışları mevcut.


Basın ürünüdür.

7 yorum:

Adsız dedi ki...

göz kapağının yarısına sür pembe rengi tatlım diğer yarısına da mor far sür, the balm daki mor far olabilir, blend et hafif. göz pınarını da aydınlat bir farla. belki bu olabilir. ya da mat krem rengi bi farı sür göz kapağının yarısına pembeyi sür karıştır yine hafif. ben böyle yapıyorum da. ama pembeyi çok sürme ben burdayım diye bağırmasın :D

Adsız dedi ki...

hepsi hayırlı olsun canım :) güle güle kullan :)
fikri olan demişsin, tam anlamadım, makyaj örneği mi yoksa kullanım şekli mi ama ^^ kullanımını biliyosundur diye geçiyorum,
burada bi makyaj örneği var ;
http://www.youtube.com/watch?v=-AQdnK9U2ec

Artemis-Tanrica dedi ki...

Ojeye asık oldum desem .) Mutlaka tırnaklarında görmek ıstıyorum .)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Mini minnakım aslında dediğin gibi olabilir krem far tüm göz kapağına sonra balmdaki mor farı blend edip çok azcık göz kapağımın orta noktasına bu pembeden geçebilirim. Pmbe göz makyajında yorgun gösteriyor beni ama tavsiyeni dikkate alıcam çok teşekkür ederim :)

ŞanslıKedi özür dilerim ben anlatamadım kendimi şimdi yazıda da düzelttim ne demek istediğimi. Pembe farlar beni çok yorgun gösteriyor ve bu far da aşırı simli o sebeple nasıl kullanabilirim diye düşünmüştüm. İfade edememişim kendimi:) Göz makyajında pembeyi kullanmayı sevmyorum ama gönderdiğin video hoşuma gitti deneyeceğim ilgin için çok teşekkür ederim:)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Artemis-Tanrica tamam canım en kısa sürede sürüp çekmeye çalışıcam ben de çok beğendim rengini :)

Unknown dedi ki...

palete bayıldım :)
blogum;
http://makyajgunun.blogspot.com/

Unknown dedi ki...

http://makyajgunun.blogspot.com/