21 Haziran 2012 Perşembe

Lush Dirty Springwash Duş Jeli

Merhabalar :) Çook sevdiğim ve ürünlerini sıklıkla kullandığım Lush bana denemem için bazı ürünler göndermişti. Ben de bunları kullandım ve sizlere fikir vermek istiyorum. Fotoğrafları kullanmadan önce çektim tabii.


İlk bahsetmek istediğim ürün Dirty Spring Wash. Bu duş jeline hayran kaldım. İlk başta keskin gelebilir kokusu ama duşta köpürtünce naneli sakız gibi kokuyor. Hem şekerli hem naneli.  Serinlik veriyor ve acayip rahatlatıyor. Çok çok az bir miktar yetiyor. Burada gördüğünüz ürünü 3 kere kullandım mesela. Temizlemesi ve duş sonrası cildi yumuşak bırakması önemli bir artı. Kokusu sebebiyle alabilirim duşta köpükleri yemek istiyorsunuz o kadar güzel kokuyor.



Ürünün 100 gramlık boyu 19.00 TL.

Ürün bana firma tarafından gönderilmiş olup yazılanlar kendi görüşlerimdir.

4 yorum:

ggglllyyy dedi ki...

lush ürünlerini pahalı bulurum hep daha hiç bir ürününü kullanmış değilim ama çok az bir miktarın yetmesi uzun süre kullanım demek ve övdüğün kokular yüzünden deneme isteğim arttı valla ne yalan söyleyeyim :)

Unknown dedi ki...

Lush ürünleri pek ilgimi çekmiyor ama bu aralar fazlasıyla övgü dolu sözlerle ürünlerden bahsediliyor.Denemek için bir kaç ürün almak istiyorum sence ne almalıyım canım?

Bu arada bende aranıza yeni katıldım.Benide takip edersen sevinirim.

kozmetikaynasi.blogspot.com

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

gülay şekerim ürünler güzel ama çok yurtdışına göre pahalı maalesef:/ gittiğinde bişey almasan bile denemek istediğin üründen tester alabiliyorsun aklında olsun ;)

Kozmetik Aynası merhaba hoşgeldin izlemeye aldım hemen :) Lush ürünleri çok güzel yararlarını da görüyorum ama biraz pahalı ne tür ürünlere ihtiyacın var? çok çeşitli ürünler var ona göre tavsiye vermek isterim. Gidip ürünleri güzelce incelemeyi unutma;)

Unknown dedi ki...

Tester alabiliyorsam en kısa zamanda lush mağazalarına gitmeliyim ve bana cazip gelen ürünler hem satın alıp hemde başka ürünlerden tester almak beni memnun edecek.Teşekkürler canım :)