21 Temmuz 2012 Cumartesi

ELCA, Sephora, Gratis Alışverişim

Merhaba arkadaşlaaaarrr:) Bu kadar tatil yeter dedim ve son yaptığım alışverişlerin videosunu çektim. Biliyoruuummm yüzüme vurmayın sözde ben 18 hazirandan beri kozmetik diyetindeydim. Ama valla mazeretim var her yerde indirim vardı bu fırsatları kaçıramazdım. Elca da hafta içi açık olduğundan e ben de izinli olduğumdan başka zaman uğrama şansım yoktu ben de değerlendirdim. Yani sonuç olarak 14 temmuzda çektim bu videoyu ve o tarihten itibaren bir şey almayacağıma bu sefer kesin söz veriyorum ehe :)





Elca çok fazla bir şey yoktu bunları kaptım. Hush dush tendertone lip balm 11 lira,Snow Season mineral far 25 lira ve Outre mat far 12 lira.


Bath and Body Workste de indirim vardı. Seyahat  boyu 3 vücut jeli 12 liraydı ben de bunları aldım.


Daha sonraaa öylesine Gratise girmiştim bir de baktım 3. yıla özel indirim var. Geçen indirimden amadığım bahama mama bronzerı 16.5 liraya aldım. Her zamanki favorim ve fiyatına göre çok güzel performansı olan Golden Rose pudrayı 5 liraya aldım. Herkes çok beğeniyordu Garnier roll-on göz kapatıcısını da denemek istedim 10 liraya aldım. Watsonstan da çok severek kullandığım siyah noktalar için burun bandı aldım.

 


Ve son olaraaak Sephoraya gittim bu güzel set 60 liraya düşmüştü bir de üstüne ekstra %30 indirim vardı. Önce tuttum kendimi almadım ama sonra almalıyııııııııım dedim 2 gün sonra koştum aldım. Sete bir de allık ekledim. Mıknatıslı düzeneğiylegüzel bir palet oluşturmuş oldum. Bu markanın tek bir ürünü normalde 50 lira civarı iken Türkiyeden çekilmesi sebebiyle indirimle beraber tüm aldıklarım 56 liraya geldi çok da güzel oldu :)

Umarım beğenmişsinizdiiir. Yorumlarınızı bekliyorum. Tüm ürünlerin detaylı tanıtımları daha sonra gelecek. Ay yazmayı çok özlemişim hepinizi öptüm :*

8 yorum:

kozmetikperisi dedi ki...

cnm harika şeyler almışsın:) güle güle kullan:)

dnz dedi ki...

Hoşgeldin Ezgiiii :) Yeni yazılarını merakla bekliyordummmm :)Umarım güzel b,r tatil geçirmişsindir.Bu arada Fred Farrugia ürünlerini artık Sephora'larda bulamayacak mıyız yani ? :(

luna dedi ki...

Guzel gunlerde kullan. Ben de dun Outre farı yazmıstım. aldıkların harika.

Unknown dedi ki...

guzel gunlerde kullan canım, FF seti çok iyi almışsın bayıldım )

ddygdyg dedi ki...

Golden Rose pudrayı iyiki almışsın fiyatına göre performansı gayet iyi kapatıcılığı hafif sadece.. ojelerini çok sevdim markasını ve numarasını yazarmısın ?

shrinagar dedi ki...

Yine çok güzel bir video olmuş, eline sağlık. Bilhassa Fred F. seti çok beğendim, güle güle kullan.

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

kozmetikperisi çok teşekkür ederim canım :)

dnz hoşbulduk deniiiz tatil güzeldi de çabuk bitti keşke hep tatil olsa:( Evet uzunca bir süre satışta olmayacak dedi oradaki görevli bana :(

dahlia teşekkür ederim evet şimdi blogunu yeni keşfettim üye oldum ve yorum da yazdım güzel yazılarını bekliyoruum :)

kavala70 çok teşekkür ederim canım efet FF kaçırılmayacak bir fırsattı gerçekten

ddygdyg ben de golden rose pudrayı çok seviyorum kapatıcılığı orta bana yetiyor ve yüzde kötü görüntü yaratmıyor en sevdiğim pudralar mac msf natural ve bu aradaki fiyat farkı çok olsa da :) Çok teşekkür ederim ojelem Gabrini summer edition m106

shrinagar izlediğin için çook teşekkür ederim:) evet FF set için kozmetik diyetime ihanet ettim ama değdi :)

Adsız dedi ki...

Gratis indirimini duydum ben de ama gitmedim...çünkü elimde bitmeyi bekleyen ürünler var ;) kozmetiği seviyorum tabi ama çok alınca da vicdan azabı oluyor :) mübarekler bitmek bilmiyorlar :)))öf amma konuştum....güle güle kullan aldıklarını ;)