30 Temmuz 2012 Pazartesi

Flormar Oje - 408

Merhabalarrr bu sıcaaakk kolumuzun dahi kalkmadığı bunaltıcı günlerde sizi şeker gibi bir renkle tanıştıracağım. Geçen hafta Lipres'ten güzel bir paket aldım. İçindeki ürünleri size yavaş yavaş tanıtmak istiyorum. İlk olarak bu şeker ojeden başlamak istedim. Eskiden pembeyi hiç sevmezdim ama artık ısınmaya başladım bu renk de pembe sevgimi arttırdı diyebilirim.


Zaten Flormarın ojelerini hepimiz seviyor ve kullanıyoruz o sebeple fazla bir şey söylemeye gerek yok. Bu oje de iki katta rengini güzelce verdi.


Oje meraklısı olmadığımdan ve tırnaklarım kendi kafasına göre şekil aldığından ancak bu kadar toparlayabiliyorum. Mükemmel tırnaklar beklemeyin, özellikle orta tırnağım yayıla yayıla takılmayı seviyor.



Bu rengin üzerine simli oje hastası biri olarak her türlü sim gider diye düşünüyorum. Işıl ışıl rengarenk yaza uygun tırnaklar:)

Ürünü incelemek isterseniz tıklayın. Basın ürünüdür.

6 yorum:

dnz dedi ki...

Yaza son derece uygun çok cici bir renkmiş.Güle güle kullan canım :)

kozmetikperisi dedi ki...

En sevdiğim renk:) tam yaz rengi diye düşünüyorum:)

ggglllyyy dedi ki...

Hmmm ne şekermiş bu rennk.. Yazlık yazlık bakıyo :)

Audrey dedi ki...

Tam da pembe oje sürerken okudum yazını. (: Naçizane fikrim, oje sürerken tırnak etine çok yaklaşma canım. Özellikle kenarlardan bırakılan boşluklar uzaktan tırnağın daha inceymiş gibi görünmesine sebep oluyor. Ben bilirkişi değilim elbette kuaförlerin yalancısıyım. (:

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

dnz evet çok tatlı dimi teşekkür ederim canım:)

kozmetikperisi ben de eskiden pembe sevmezdim bunu çok sevdim ama:)

ggglllyyy gülaaaayy çok tatlı dimi minnoş bakıyo:)

Audrey rica ederim ne demek her zaman fikirlere açığım orta tırnağım geniş gördüğün gibi senin dediğin gibi sürünce de yakından görenler aa yarısına sürmemişsin tırnağının diyor gıcık oluyorum:( ama açık renklerde deneyeceğim tekrardan belki bu sefer becerebilirim. Pembe oje sürerken denk gelmesi de güzel olmuş yorumun için çok teşekkür ederim:)

Unknown dedi ki...

ezgiii cok guzel olmus :) bende severek kullanıyorum bu rengi cok cici duruo