3 Ekim 2012 Çarşamba

Kozmekolik Alışverişim

Merhabalar şu yazımda Ekim ayında Kozmekolik açılıyor, güzel indirimler sizi bekliyor diye yazmıştım hatırlarsanız. Sonunda Ekim geldi ve ben de alışveriş yapma fırsatı buldum.

Uzun süredir cilt bakım rutinimden ve ürünlerimden memnun değilim son birkaç aydır yüzüm eski ışıltısını kaybetmiş durumda. Yersiz sivilceler aniden kurumalar kızarmalar derken uzun süredir ne alsam ne yapsam diye düşünüyordum.

Sonunda Bioderma ürünlerini kullanmaya karar verdim. Kışa hazırlanırken cildime çok iyi nem verecek aynı zamanda cilt tonumu ve parlaklığını düzenleyecek nemlendiricisini ve maskesini aldım. Her cilt tipine uygun seçenekleri mevcut ben kuru ve toleranssız cildimi güçlendirecek seriyi seçtim



Alışveriş yaparken de Kozmekolikten bir miktar indirimim vardı onu da kullandım ayrıca ürünler kendiliğinden de indirimliydi (ki online siteler arasında o anda en indirimli fiyattı hepsini araştırdım )derken tadından yenmez oldu :) Alışverişe gelirsek Kozmekolik siparişimi hemen ertesi gün hızlı bir şekilde kargoya verdi. Ürünler geldiğinde gayet iyi paketlenmişti hiç bir sorun yaşamadım. Ayrıca sitenin hem kredi kartı hem kapıda ödeme hem de kapıda kredi kartıyla ödeme seçenekleri var ki aklında soru işareti olanlara, online alışverişe güvenemeyenlere süper bir çözüm oluyor.

Siparişte dikkatimi çeken şey bana tester gönderilmediğiydi. Ya yeni bir site olduğundan ya da unutulduğundan. Testerın müşteriler için çok çok önemli olduğu unutulmamalı. Bu konuya dikkat etmek gerekir diye düşünüyorum.

Kısacası bugün itibariyle cilt bakım rutinimi değiştiriyorum. Ürünleri kullandıkça tek tek ayrıca yazacağım deneyimlerimi. Umarım istediğim sonuçları alırım ve yan ürünleri de alarak güzel bir rutin oluştururum. Sizlerin bana cildim için önerebileceğiniz ürünler var mı? Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler...

Kozmekolik'e üye olmak için tıklayın.

15 yorum:

Gülbahar dedi ki...

Benim de aynı senin gibi problemlerim var aşırı kuruma ve kızarmalar oluştu. Umarım aldığın ürünler iyi gelir. Merakla bekliyorum yorumlarını :)

dnz dedi ki...

Kapıda ödeme seçeneği olması süpermiş valla bende bi ara bakıcam güze güze kullan cicilerini canım :)

Adsız dedi ki...

Bioderma maskesini merak ettim, mutlaka yaz denediginde ; )

Glow Twist dedi ki...

merhaba, bu yeni alışveriş sitesini blogunda gördüm,fiyatlar bir hayli uygun,özellikle Bioderma larda ciddi indirimler var,ben de alıcam bir kaç bir şey, sen de yeni ürünlerini güle güle kullan,Başak.

ggglllyyy dedi ki...

uuww hemen sitede kaybolmaya gidiyorum ödeme şekli de şahaneymiş. güle güle kullan caaanım aldıklarını :)))

Unknown dedi ki...

Güzel günlerde kullan canım.Bende bana hediye edilen çek ile alışveriş yaptım bakalım nasıl olacak merak ediyorum.Fakat dikkatimi çeken birşey var.Tester yollamadılar mı?


cosmo-trend.net

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Bahar ürünleri bir süre kullanıp olumlu olumsuz etkilerini yazacağım en kısa zamanda;)

dnz evet denizcim aklında soru işaret olana güvenemeyene iyi bir seçenek kapıda öde rahat ol;)

vivacım deneyince hepsini ayrıntılı yazacağım:)

Glow Twist teşekkür ederim başakcım evet oldukça uygun fiyatları var sana da iyi alışverişler o zaman

ggglllyyy gülaay evet kaydolup indirimleri takip etmekte fayda var bence çok teşekkür ederim <3

Cosmo Trend evet canım bana tester gelmedi malesef belki unuttular bilemiyorum daha yeni olduklarından zamanla düzelecektir umarım. Testerların müşteriler için de kadar önemli olduğu unutulmamalı.

Adsız dedi ki...

tester yollanmıyor, bioderma küpürleri puanları kesiliyor, bahsedilen 10 TL para puan, 50 TL puan toplanmadan kullanılamıyor bu da 5000 TL lik ürün alışverişi demek, anladığım kadarıyla büyük takip edilen bloglara hediye çekleri göndermişler ama ben sizlerden bakarak alışveriş yaptım tma bilgi verilirse çok memnun olurum. ayrıca bana özel miydi bilmiyorum ama kutum karman çorman ve özensiz gönderilmişti. ürünlerin ciddi indirimli olduğu ise doğru.

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Adsız merhaba duruma oldukça üzüldüm :( yazımda da bahsettiğim gibi benim hediye çekim vardı üstünü de tamamlayarak ihtiyacım olan ürünleri aldım ki bioderma ürünlerinde güzel indirim vardı. Tester bana da gelmedi ama diğer arkadaşlara gelmiş. Paketleme ve puan olayını da direk ilgililere mail atarak yada telefonla arayarak çözebilirsin diye düşünüyorum. Yeni bir site olduğundan bazı aksaklıklar yaşanmış olabilir. Yada en azından mailini yaz ki bunu okuyup senle iletişime geçsinler ne dersin?

Mehtap dedi ki...

Benim de ilk dikkatimi çeken biodermadaki indirim oranı.Sürekli alışveriş yaptığım avm eczaneme sordum,siteyi de gösterdim.Kesilen kuponların toplamda %20'lik indirime tekabul ettiğini,kalan %20 lik indirim ise bu markanın ellerinde stoklu ve yakın son kullanma tarihli olabileceğinden az kar ile satılabildiklerini söylediler.Ne derece doğru bilemem ama puanların kesiliyor olması irrite edici..

Adsız dedi ki...

ben avene kullanıyorum canım.çok memnunum...daha önce hiç kullandın mı bilemiyorum ama bir şans verebilirsin belki ;)

Adsız dedi ki...

seni bayadır takip ediyorum toplu olarak bütün kozmetik ürünlerini yayınlarmısın resim olarak merak ettim seni takip ederek bende meraklandım iyice kozmetik işine :)

Adsız dedi ki...

Blogunuzu çok ihmal ediyorsunuz.

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

--------Kozmekolik site yetkilisinin notudur aynen yayınlıyorum-------------
Öncelikle Bioderma ürünlerinde ki puanların alınması
kampanya şartları gereği gerekli bir durum ve bunu belirtiyoruz
sitemizde. Ürünlerimizi indirimle satıyoruz bunun nedeni stok fazlası
yada son kullanma tarihi yaklaştığı için değildir. Bize geldiği fiyattan
olabildiğince düşük kar elde edip satıyoruz. Başka mağazalara sorulduğu
zaman illa ki bizi kötüleyecektir gidin buradan alın demezler :) Son
kullanma tarihi yakın olan ürünleri biz müşterimize gönderip kendi
ismimizi 1 ürün satmak için lekelemeyiz. Bir takipçiniz kutular
özensizdi demiş biz site açılışını 1 ekim diye duyurduk ama o arkadaş 1
ekimden önce sipariş verdi bizimde kutularımız daha hazır değildi. Bu
yüzden diğer sitemizin kutularıyla gönderdik ve kutuların içine bu
durumdan dolayı özür dilediğimizi belirten bir mektup koymuştuk. Tester
gönderememizin nedeni ise elimizde size uygun bir tester kalmamasıydı.
Testerlar geldikten sonra herkesin aldığı ürünlere uygun testerlar
gönderdik ki bundan sizinde bilginiz var. Biz düzgün bir iş yapmaya
çalışıyoruz ama karalamak isteyen çok oluyor. Bu durumlardan bilginiz
olsun istedim. Teşekkürler.

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Mehtap merhaba hemen üstte site yetkilisinin notunu okumanı rica ediyorum aklındaki sorulara cvp olabilir teşekkür ederim:)

Şule merhaba avene aslında ürünlerini denemek istediğim bir marka bu aldıklarım bitsin onu da denemeyi düşünüyorum. teşekkür ederim

Adsız merhaba aslında yayınlarım ama doğru olacağını sanmıyorum hem çok karışık olur hem de blogun amacının dışına kaymış olurum sanırım. Ürün tanıtmak yerine tüm ürünleri birden göstermek hava atıyor nispet, gösteriş yapıyor gibi kötü yorumlar getirebilir diye düşünüyorum :/

Adsız çok haklısın biliyorum boynum bükük valla cvp veremiyorum :( Son zamanlarda çoook yoğunum hiç vaktim olmuyor günlük stresler bazı sorunlar da cabası. Ne zaman video çekmek yazı yazmak istesem bir aksilik çıkıyor. Sürekli evde de değilim ki günde 2-3 yazı yazayım. Ama çok haklısınız en kısa zamanda düzelteceğim çok teşekkür ederim.