14 Haziran 2011 Salı

Bitirdiklerim-1


Bugünkü konuklarımız bitirdiğim ve artık hazin bir şekilde çöpe doğru uğurladığım ürünler...
Nelerden memnun kaldım, neleri sevmedim hadi inceleyelim. 
  


She Is Fun Parfüm - Her kozmetikçide satılan herkesin bildiği bir parfüm. Şekerli bir koku benzerleri her yerde vardır. Bana hediye gelmişti, kalıcı olmadığı için vücut spreyi gibi kullandım bol bol ve bitti. Bir daha alırmıyım? Hayır almam. Fakat geçen gün gratis mağazalarında bunların çanta için olan 15ml boylarını gördüm,çok şirindiler onlardan alabilirim.

She Is Fun Vücut Kremi - Bu da parfümle birlikte set olarak gelmişti uzun bir süre kullanmadım. Sonra biraz kullanayım da atarım diye düşündüm. Nemlendirme oranı orta, içinde kocaman simler var ışıltı değil bildiğiniz sim:) Vücuda sürdükten birkaç dk sonra düşüyor bu simler. Kokusu parfümle aynı. Parfümle beraber kullanıldığında parfümün kalıcılığını arttırabilir.
Avon Exotic Beaches Saç Spreyi - Bu avonun eski bir ürünü. Yine bir köşede kalmıştı bitirmek için kullandım ve ben bundan niye 5 -10 tane almamışım dedim. Aslında bir özelliği yok içinde saçları güneşten koruyacağı yazıyor fakat kokusu çook güzel. Kendinizi deniz kenarında hissediyorsunuz. Dışarı çıkarken keyfime göre sıkıyordum. Üretseler bir daha alırdım.

Rexona Sexy Deodorant - Herkesin bildiği deodorant işte. Bunu ikili set olarak almıştım diğeri Delicious adındaydı ve çiçeksi bir kokusu vardı. Bu daha baharatlı ve hindistan cevizi kokuyor. Alırsam delicious olanı alırım tekrar.

Davidoff Cool Water Game - Dibinde birkaç sıkımlık kaldı ama bitti sayılır. Fresh bir koku biraz da çiçeksi yazın kullanılabilecek insanı sıkmayan boğmayan bir koku. Çok da ahım şahım değil yinede:))

Diadermine Dermo-Detox 3ü 1 Arada Makyaj Temizleyici - Maalesef ben diadermine ürünlerinin hiçbirinden memnun kalmadım ne bu ne kremi ne göz makyaj temizleyicisi :( Bu ürün de kullanılabilecek bir ürün kötü değil aslında yüzünüze birkaç fıs fıs yapıp pamukla siliyorsunuz ama ben şahsen yüzümü tekrar yıkama ihtiyazı hissediyorum tam temizlenmiyor sanki. Ayrıca göze gelirse gözleri yakıyor. Seveni çok ama ben bir daha almam.


Flormar Passion Fruits Dudak Nemlendirici - Gittim evde bin tane lipbalm yokmuş gibi birde bunu aldım, bitirene kadar canım çıktı:) Bir daha bedava verseler kullanmam. Nemlendiriyor evet ama dudakta yaptığı ağırlık ve yapış yapış his çok kötü. Bir de ben yağlı duran parlak nemlendiricileri sevmiyorum.

Clinique High Lenghts Rimel - Bunu clinique geçen sene eski maskaranı getir deneme boy maskarayı götür kampanyasından almıştım. Beğeneni, bayılanı çok ama benim karman çorman kirpiklerimde hiç işe yaramadı. Zaten kirpiklerimin biri bakıyor mersine diğeri tersine:) Tarak şeklinde olmasına rağmen kirpiklerim karman çorman oldu. Adı üzerinde uzatıyor e dolgunluk vermeyince de bişeye benzemedi kirpikler haliyle :) Yarısını kullandım yarısı da kurudu. Bir daha almam bedava verirlerse de (clinique sanki kapımda bekliyo bedava ürün verelim diye ya;) eşe dosta hediye ederim:)) 

Maybelline Water Shine Gloss Hot Red - Güzel parlak bir kırmızı ama eski seriden ve uzun süredir kullanılmadan bekliyordu. Artık yapısı da bozulmuştur atayım dedim.

Avon Beyond Color Dudak Çizgilerini Düzgünleştiren Ruj - Cocoa - Bunu annem almıştı o kullanmayınca bana kaldı. Rengi biraz koyuca bir nude. Dudak çizgilerini gerçekten düzgünleştiriyor, pürüzsüz gergin bir dudağınız oluyor. Kokusu biraz tuhaftı ama :)

14 yorum:

Bilgentolis dedi ki...

oooh okudum rahatladım. hastasıyım bu postların. hep bişiler bitirelim ve paylaşalım yihhu :D

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

rahatladın mı bilgencim biten ürünlere sevgiline bakar gibi baktın mı:))))

Adsız dedi ki...

clinique rimeli merak ediyordum,benim kirpikler de seninkiler gibi;bizi ancak max factor false lash effect paklar:D

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Luzumsuzişleruzmanı canım ben seni etkilemek istemem sen yine araştır belki beğenirsin ama yok yani senin de kirpiklerin benim gibi karışıksa böyle fırçalar olmuyo bize:) Plastik uçlu tek tek ayırıp tarayan hemde dolgunluk veren rimeller lazım mesela ben maybelline define a lash rimelden memnundum tek tek tarıyor ince fırçasıyla ama dolgunluk olayı pek yok onda da :)) dolgunluk için de colossal güzel Rimel olayı zor iş:)

Adsız dedi ki...

cok güzel bir post olmus, bende senden esinlendim simdi artik bittikce biriktireyim gösteririm bir kac hafta sonra : )

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

çok teşekkür ederim bende çok seviyorum biten ürünlere bakmayı olumlu olumsuz yorum okumayı. Hem evde az olan ürünleri bitsin de bloga koyayım diye daha çabuk kullanıyorum. Sende yap güzel güzel okuyalım viva :)

Melek:) dedi ki...

bebegem ne guzel bitirmissin oleeee yerine daha cogu gelsin :)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

teşekkür ederim melekcim bloga koyucam diye herşeyden bol bol kullanıyorum hemen bitsin diye hehe :)

birbuketkozmetik dedi ki...

Ezgicim çok güzel bir post olmuş eline sağlık,ben diadermi sevdim ama bende mutlaka arkasından yıkıyorum suratımı biraz yapış yapış sadece yıkamadan makyajın kabasını alıyorum onun yerine gül suyuda kullanılabilir tabe di mi

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

powderpuff canım valla ben biraz gereksiz buldum yani onla sil yetmedi ba daha git yıka onun yerine adam gibi bi temizleyiciyle güzelce yıkarım yüzümü1 defa yeter arkasından da tonik niyetine gülsuyu :))

Adsız dedi ki...

Davidoff Cool Water Game parfümü, Diadermine Dermo-Detox 3ü 1 Arada Makyaj Temizleyici, Maybelline Water Shine Gloss Hot Red ve Avon Beyond Color Dudak Çizgilerini Düzgünleştiren Ruj - Cocoa yı ne kadara aldın? Çok sordum ama:)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Sevgili adsız hemen yazayım

Davidoff parfüm bana hediye gelmişti ama fiyatı 150TL civarında

Diadermine makyaj temizleyici 12 - 15 tl civarı

Maybelline gloss 10 tl

Avon dudak çizgilerini düzgünleştiren ruj eski bir üründü sanırım artık avon satmıyor bu ürünü

umarım yardımcı olabilmişimdir;)

Adsız dedi ki...

Davidoff Cool Water Game parfümü ,canım bu parfüm süper bişeyy fiyatı da oldukca pahalı.parfümü sıktıgın andan itibaren kendini orda bırakıyorsun bence..

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Sevgili adsız evet bende bu parfümü çok seviyorum ama fiyatı bence fazla bu fiyata göre daha güzel parfümler bulunabilir;)