16 Haziran 2011 Perşembe

Rival De Loop Young Kalem Farlar

Rival De Loop Young, Rossmann kozmetik marketlerinin kendi markası. Rossmann da Almanyadan ülkemize yeni giriş yapmış yavaş yavaş şube açmaya başlamış hastası olduğum yer :)
Rossmannda kendi üretimi olan pek çok farklı makyaj, cilt,saç bakım, parfüm, yiyecek, kırtasiye malzemesi var. Kendi üretimleri olduğu için de oldukça ucuz. Bir şeyden memnun kaldığınızda 5-6 tane alacak, memnun kalmadığınızda verdiğiniz paraya üzülmeyecek kadar ucuz... Ben çok seviyorum:)))



Rival De Loop Young markası Rossmannın sözde genç kızlar için ürettiği ama tabiki her kesime hitap eden cicili bicili ürünleri olan bir marka. Ben de elimdeki tüm ürünleri yavaş yavaş göstermeye çalışıyorum. İlk olarak kalem farlardan başlamak istedim . Elimde 5 tane var renklerini oldukça güzel veriyorlar. İster tek başına ister far bazı olarak kullanabilirsiniz.Hatta ben eyeliner fırçasıyla rengi alıp ince bir şekilde eyeliner gibi çekiyorum gözüme çok güzel oluyor. Oldukça da yumuşaklar. Fiyatları 2 veya 2.5 TL daha fazlası değil :))



Rossmann 2012 yılında İstanbul'da da şube açacağını söyledi. Şimdilik Gebze,Ankara,Adana,İzmir'de şubeleri var.

10 yorum:

makbule dedi ki...

kalemler çok güzel fakat benim istediğim siyaha yakın lacivert şimdiye kadar çok lacivert kalem aldım ama istediğimi bulamadım eğer bildiğiniz bir markada varsa bana önere bilirmisiniz

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Makbule sanırım bu markada da koyu lacivert renk vardı artık yerli markaların da renk yelpazesi çok genişledi. Sana önerim Golden roseun yan markası emily yada flormar göz kalemlerine tekrar bakman. Hem ucuz hemde kaliteliler mutlaka hoşuna giden bir renk bulursun bence:)

Adsız dedi ki...

Rossmann gercekten süper ve almanyadaki "dm" marketleriyle en sevilen marka-market oluyorlar. "dm" in kendi markalari daha bir güzel (balea, alverde, P2..), onlarda türkiyeye acilacaklarmi´ki acaba? Insallah diyelim : ) Cünki türkiyedeki insanlara yazik oluyor gercekten, bakim ve kozmetik seylerin fiyatlari ucmus vaziyetde, türkiyeye gittigimde her seferinde fiyatlari görünce sok oluyorum, burdakinin bazen yalan yok minimum iki-üc- kati oluyor. mystic brown en cok hosuma gitti bu kalemlerden, swatchlar harika olmus eline saglik! : )

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Vivacım haklısın ya burda kozmetikler gereksiz pahalı üstüne kat kat koyup satıyolar.İnsallah gelir o dediğin markalar da:) Yazılarıma gösterdiğin ilgi için çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim :)

Bilgentolis dedi ki...

ben de mystc browna bayıldım bi dhaki gidişimde bakcam hayatım :D ellerine sağlık yine harika bi post :D

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

ay çok teşekkür ederim bilgencim :)bak canım bak sana smokey eyesı da öneririm eyeliner fırçasıyla çok kolay çekiliyo belki loreali biraz terkedersin bunlari denersin:)))

ojem dedi ki...

Aaaa canım paylaşım için teşekkürler ,bu hafta gittiğimde bakıyım bende ;)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Rica ederim canım umarım işine yarar :)

Melek:) dedi ki...

cok guzel kalemler cok begendim gule gule kullan tatlumm:)

Adsız dedi ki...

sana bi blogaward gönderdim canım
http://224dakika.blogspot.com/2011/06/ilk-blogawardm-aldm.html