30 Ağustos 2011 Salı

Avon Jillian Dempsey Eye Duo

Merhabalar. Avonun bu ürünü artık satılmıyor sanırım . Bana arkadaşımın hediyesiydi. Göz yapım ve beceriksizliğim itibariyle eyeliner kullanamıyorum:) Ama highlighter bölümünü severek kullanıyorum.




Aydınlatıcı bölümü pembe ışıltılı ve likit. Ben kaş altına ve elmacık kemiklerimin üstüne kullanıyorum. Uygun renkli bir allıkla kullanıldığında ve iyi dağıtıldığında sonuç gayet güzel oluyor. Ayrıca burnunuzun üst kısmına, dudağınızın üst kısmına ve alnınızın ortasına da hafifçe uygulayabilirsiniz bu aydınlatcıyı.
Hepinize iyi bayramlar diliyorum. Ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramınız da kutluyorum. Mutlu, huzurlu, bol gezmeli, büyüklerimizi mutlu ederek geçecek bir bayram diliyorum...

28 Ağustos 2011 Pazar

Solingen Kabuki Fırça

Makyaj çantamda taşıyacağım, fazla pahalı olmayan güzel bir kabuki fırça arıyordum. Alman markası olan solingen fırça, törpü, makas vb şeyler üretiyor. Daha önce aynı fırçayı 15 küsur liraya görmüştüm. Geçen gün gezinirken ucuzcu tabir edilen yerlerden birinde aynı fırçayı 3.5 liraya gördüm evet evet 3.5 lira:) Havada kaptım tabi zaten 1 tane kalmıştı.


2 haftadır kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Kılları çok yumuşak, pudrayı güzel dağıtıyor. Kaybetsem veya şekli bozulsa da üzülmem gerçi pek bozulacak gibi durmuyor. Bu markanın bazı fırçaları çok sert ve uyduruk oluyor, ama bu fırça beni şaşırttı görürseniz kaçırmayın derim:))



26 Ağustos 2011 Cuma

Gratis Seyahat Boyu Şişe Setleri

Geçen gün gratiste gezerken bu şirin şişelere rastladım. Rengarenk seyahat boyu şişeler. Çok hoşuma gitti zaten lazım da oluyor bir yere giderken yanınıza o ürünün kocaman halini almak yerine bu şişelere doldurmak veya kendi ev yapımı ürününüzü (makyaj sabitleyici, gül suyu vs ) koymak için ideal.





Bu setin fiyatı 3 lira. 2 tane kapaklı, 1 tane üstten yukarı açılan ve 1 tane de spreyli şişe var.


Bu setler de 2li satılıyor fiyatları 2 lira. Ben en sağdaki pembe kalpliye vücut spreyimi doldurdum. Minnacık olduğu için çantamda yer kaplamıyor. Kısacası yolculuğa, tatile giderken, yanınızda ürünlerin küçük boyunu taşımak isteyenlere hem ucuz hemde şık bir çözüm:))
Vay sen project pan yapıyosun bişey alamazsın diyenler için açıklama:) - Bunları kozmetik ürünü olarak görmediğim ve orda çalışan bayan sürekli gelmeyebilir bu ayki katalog için geldi ama kalıcı mı bilmiyorum dediği için aldım, pişman değilim, almasam çatlardım :))) Sevgiler...

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Hızlı Post - Kozmetik Dosyası Yağlı Ciltlilere Öneride Bulunmak İçin Alışverişte

Merhabalar:) Son günlerde formspringten yağlı ve sivilceli ciltlere yönelik uygun fiyatlı ürün tavsiyesi isteyen çok oluyordu. Benim gibi kuru ciltli bir insan bu ürünleri kullanamayacağı için bildiğim kadarıyla cevaplıyordum. Ama bu böyle olmaz dedim sizlere en iyi bilgiyi vermek için gittim ürünleri tek tek inceledim. Çekebildiğim kadar resim çektim görevliler ters ters baksa da bir blogger asla izleyicilerini yarı yolda bırakamaz dedim çekmeye devam ettim. Telefonla çektiğim için çok kaliteli değiller ama zaten adı üstünde hızlı post bu :)

 

İlk ürün neutrogenanın yağlı ve akneli ciltler için yüz temizleme jeli. Ben bunun normal ciltler için olanını kullanmıştım ve çok memnun kaldım. Siz de yağlı ciltler için olanını deneyebilirsiniz. Ciltteki fazla yağı emmek için biraz daha sert formüllü olsa gerek.



Yağlı ciltlerin en büyük sorunu parlayan bir cilt. Her zaman soranlara söylüyorum makyaj yapmadan önce mutlaka cildinizdeki fazla yağı almalı parlamayı önlemelisiniz. İşte bu iki ürün de tam bunun için geliştirilmiş. Bu iki ürünü kullanıp ciltteki yağı arındırıp temizledikten sonra makyaj yapmanız en uygunu olur.



Benim cildimde çok sivilce var neyle temizlesem diyenlere işte en uygun ürün. Sivilceli ciltlere özel hızlı etki gösteren günlük temizleme jeli. Bir yandan sivilceleri tedavi ederken makyajınızı çıkarır fazla yağı da alır. E daha ne olsun.


Son olarak siyah noktalarım var diyenlere lorealin pure zone serisinden siyah nokta önleyici peelingini ki aynı zamanda maske olarak da kullanılabiliyor. Diğer tarafta ise gözeneklerim çok büyük diyeler için derinlemesine temizleyici ve gözenekleri sıkılaştırıcı etkili yıkama jeli.

Umarım hoşunuza gitmiştir. Kozmetik Dosyası sizin için yollara düştü. Araştırdı,çekti, yazdı:)) Sevgiler...

Clean & Clear Siyah Nokta Temizleyici Günlük Peeling İçin Krem Jel

Merhabalar:) Formspringden bir izleyicim istemişti bu ürünün detaylı açıklamasını ben de yayınlayacaktım zaten ama böylece biraz öne almış oldum.


Bu peeling benim ilk denediğim peeling. 16-17 yaşlarındayken tanışmıştım bu markayla hala da ürünlerini severek kullanıyorum.



Ürün üzerinde yazdığı gibi günlük kullanılabilecek yapıda. Diğer peelingler gibi sert, ağır bir yapısı yok. İçindeki tanecikler oldukça yumuşak, cilde zarar vermiyor. Makyajı iyi çıkarıyor herhangi bir kalıntı bırakmıyor. Ben yüzümü ıslattıktan sonra küçük bir ceviz büyüklüğünde ürünü elime alıp nazikçe cildime yayıyorum daha sonra nazik hareketlerde 1 dakika masaj yapıp ılık suyla çıkarıyorum.
Cildim kuru olmasına rağmen herhangi bir tahriş,kuruluk,kızarıklık sorunuyla karşılaşmadım şimdiye kadar. Yüzümüzü temizledikten sonra mutlaka nemlendirmek de gerekiyor bunu unutmayın.
Ben her gün peeling kullanamam diyenlerin fikrini değiştirecek oldukça hafif bu ürünün fiyatı 13-15 lira arasında değişiyor. Almaya devam edebileceğim güzel bir ürün bence.

♥♥♥ Sevgiler... Gününüz güzel geçsin. ♥♥♥

23 Ağustos 2011 Salı

Catherine Arley Silky Touch Pudra

Bloglarda, forumlarda sıkça konuşulan tavsiye edilen efsane pudra Catherine Arley:) Bana Bilgenciğimin hediyesi. Pekçok yerde 5-6 liraya bulunabiliyor. Bazı kazıkçıların 10 -15 liraya sattığını duydum sakın almayın o fiyata.




Bendeki 5,5 numara ikili olanından. Koyu tarafı tam tenime uyuyor. Açık kısmı ise oldukça pırıltılı tüm yüze sürülmez aydınlatıcı olarak kullanıyorum. Yapısı çok yumuşak kadifemsi yüzde ağırlık yapmıyor, doğal bir görünüm sağlıyor. Fiyatına göre performansı çok iyi, bitince tekrar alabileceğim bir ürün:)))

21 Ağustos 2011 Pazar

Project 21 Pan Güncelleme

Formspringden çokça istek alan benim de yazmayı sürekli ertelediğim güncelleme yazımla karşınızdayım efendiiim:)) Formspringde haftasonu blogda olur dedim sözümü tuttum:) Başlayalı 36 gün oldu sanırım Project 21 Pan başlangıç yazımı okumayanlar veya resimler arasında karşılaştırma yapmak isteyenler buraya tıklayabilir.


İşte bitirdiğim ürünler.
Isana durulanmayan sıvı saç kremi - Memnundum farklı bir rengini yada benzer farklı bir markayı deneyebilirm.
Flormar No:91 Allık  - Bayılıyorum bu allığın ışıltısına yedeğim var.
Avon Colortrend Parlatıcılar - Diplerinde biraz kaldı. Ulaşmak için fırçadaki fazla ürünü alan stopper denen plastikleri de çıkardım. Bayağı kullandıktan sonra kokuları da değişmeye başladı. Belki birkaç kullanımları daha var ama artık kullanamam sanırım benim için bitmiş sayılırlar.
Neutrogena Yüz Yıkama Jeli - Geçen yazımda bunu koymayı unutmuştum. 1/3'ü doluydu. Kullandım bitirdim memnunum bir ara tekrar alabilirm.
Isana Saç Maskesi - Fiyatına göre aldığım performanstan memnunum. Yedeğim var :)



Kullanmaya devam ettiğim ürünler de bunlar. Golden rose pudra az kaldı habire kırılmasa çok mutlu olucam. Catherine Arley allığı da baya kullandım ortası baya açıdı. Kısa sürede bitiricem sonbaharda filan kullanamam artık bıktım:) Avon farlardan gına geldi zorla gri tarafı kullanıyorum işte. İsimsiz siyah farı her gün sürdüğüm için baya yol katettim.


Garnier losyonu sürekli kullandım tatilde. Yarısı doluydu artık 1 haftalık kaldı.
Avon saç ucu serumunda pek yol katedemedim kullanmayı unuttum hep üf:/
Nivea Sprey deodorantın da ömrü azaldı bitti bitecek.
Avon Celebre vücut spretinde çok iyi yol aldım 3te 1i doluydu artık sadece 2 sıkımlık var.


Avon peelingi sevmediğimi söylemiştim vücut peelingi olarak kullanıyorum başlarken tamamen doluydu artık yarım:)
Avon planet spa saç maskesini çok severek kullandım ama 1 kullanımlık kaldı:/


Oriflame renkli nemlendiriciyi sevmiyorum ama inat ettim bitiricem. Başladığımda yarısındaydı şimdi 4 kullanımlık filan var.
Avon vanilyalı nemlendirici çok severek kullanıyorum 4te 1 i gitti henüz.
Avon pinktastic ruj valla bitmicem diye direniyo. Çok sert yapılı bir ruj o yüzden hemen bitmiyo artık en son biten olur herhalde.
Rival de loop parlatıcı çook seviyorum sürekli kullanıyorum. Başladığımda yarısındaydı şimdi ne kadar kaldığı resimde belli zaten.


Ve gelelim asıl meseleye... Mızıkçılık yaptığımı düşünmeyin lütfen ama ben bu max factor kapatıcıyı kullanamıyoruuum. Zaten uzun zamandır kullanmamıştım project pane dahil ettikten sonra kullanmayı denedim 2 hafta kullandım da ama bozulmuş artık işe yaramaz bi hal almış. O yüzden onu çıkarıp yerine claires parlatıcıyı koyuyorum:)

Şu anda project pande son durum bundan ibaret biraz sıkıldım ama bitirmek de hoşuma gidiyo tam gaz devam ediyorum umarım hoşunuza gitmiştir:))

Yazı aşırı uzun olur diye her ürünle ilgili ayrıntılı bilgi vermedim özellikle ilgilendiğiniz bilgi almak istediğiniz bir ürün varsa lütfen yorumda belirtin ayrı bir yazı yazayım:)

20 Ağustos 2011 Cumartesi

Cilt Bakım Rutinim Ve Kullandığım Ürünler

Merhabalar:) Gökyüzükokusu blogunun sahibi sevgili Ayben ve formspringden soru soran birkaç arkadaş günlük cilt bakımımda neler kullandığımı sormuştu. Siz istersiniz de ben yapmaz mıyım cumartesi blogda olur dedim işte o gün bu gün :)

Kısa kes de ürünleri anlat dediğinizi duyar gibiyim:)
 

Sabah çıkıp akşam eve geldiğimde yüzümde makyaj olsa da olmasa da ben yüzümü aynı şekilde yıkarım. Göz makyajımı çıkardıktan sonra yukarıdaki 3 seçenekten birini kullanıyorum. Sürekli aynı ürünü kullanmak yerine bir kaç alternatif arasında dolanmayı seviyorum sanırım.

Rossmann Rival De Loop köpük temizleyicisi, yine rossmann synergen yüz yıkama jeli veya clean&clear günlük peelingden biriyle yüzümü masaj yaparak yıkıyorum. Günlük hayatta kullanmam ama yüzümde fondöten varsa eğer temizleme mendili veya temizleme sütüyle yüzümü silip sonra yıkıyorum.




Haftada 1 veya 2 kere maske yapıyorum. Nivea,synergen,garnier veya watsonsın yüz maskelerinden biri olabilir dönüşümlü olarak hepsini kullanıyorum. En çok yukarıdaki garnier 3ü 1 arada maskeden memnunum yoğun olarak sürüp kuruyana kadar beklediğinizde cildi çok iyi arındırıyor ve rengini düzenliyor. Çünkü içeriğinde kil var:)


Yüzümüzü temizledik gerekiyorsa maskeyi de yaptık geldik toniğe. Benim cildim kuru ve hassas o yüzden kullandığım tonikler hassas ciltlere özel ve alolsüz olmalı. Neutrogena ve synergen güllü tonikten oldukça memnunum. Bu ikisinden birini kullanıyorum genelde. Synergen dopdolu diyeceksiniz bu 2. şişem ondan:) Tonikten pek bişey beklememek lazım çok da gerekli bir malzeme değil bence. Loreal sıkılaştırıcı toniği ise sivilce çıkarsa yüzümde direk sivilce üstüne lokal olarak uyguluyorum. İçindeki salisilik asit sayesinde şişliği alıyor iyileşme süreci hızlanıyor. Bu toniği tüm yüzüme uygulamıyorum çünkü alkollü bir tonik ve yağlı ciltlere uygun.

Nemlendirmeye gelirsek eğer; bazen yüzüme rival de loop aloe veralı yüz spreyini sıkıyorum serinlemek istediğimde:) Onun dışında neutrogena spf 15 nemlendirici ve yine neutrogena radiance boost göz kremini uyguluyorum ve memnunum. Nemlendiriciyi spf olduğu için seçtim, göz kremi de kullandıktan hemen sonra bile göz altlarını aydınlatıyor sanki güzel nemlendiriyor. 
Benim cilt bakım rutinim şimdilik bu kadar bu ürünler kışın değişebilir yeni şeyler eklenebilir. Unutmayın ben cilt tipimi göz önüne alarak bu ürünleri kullanıyorum herkesde aynı etkiyi göstermeyebilir. İstekleriniz varsa şu ürünü detaylı anlat diyorsanız yorumda belirtin lütfen ve geçerken uğradım ayak üstü bi soru sorayım diyorsanız formspring hesabım için buraya tıklayın.

18 Ağustos 2011 Perşembe

Mim - O mu? Bu mu?

Bu mim birkaç ay önce çokça yapılmıştı. Thesecrettreasure blogunun sahibi Hatice herkesi mimliyorum diyince bende üstüme alındım keyfime göre içinden seçip yaptım:)) Başlıyoruz...

Makyaj:

* Allık veya Bronzer?
- Kesinlikle allık. Doğru renk doğru şekilde sürülürse yüze ayrı bir güzellik ve aydınlık katıyor. Pek bronzer insanı değilim.

* Dudak parlatıcısı veya ruj?
- Aslında ikisini de severim ama doğallıktan yanayım doğal renkte bir ruj her zaman tercihimdir.

* Göz kalemi veya rimel?
- Valla rimelsiz göz makyajı olmaz. Göz kalemi sürülse bile rimel de lazım bence. Sadece rimel bile yeter gözü belirginleştirmek için.

* Fondöten veya kapatıcı?
- Günlük hayatta ikisini de kullanıyorum ama özel günlerde fondöten.

* Doğal veya renkli farlar?
- Toprak tonlarda doğal farlar.

* Mineral veya normal farlar?
- Normal sıkıştırılmış farlar.

* Fırça veya sünger?
- Kesinlikle fırça.

Tırnaklar:

*OPI veya China Glaze?
- OPI

*Uzun veya kısa?
-Kısa

*Doğal veya takma?
-Doğal

*Açık renkler veya koyu renkler?
-Keyfime bağlı:)

Vücut:

*Parfüm veya deodorant?
-İkisi de hatta bide vücut spreyi

*Duş jeli veya sabun?
-Sabun. Mümünse organik, doğal

*Lush veya başka bir marka?
- Sorulur mu yaa tabiki lush.

Saçlar:

* Kıvırcık veya düz?
-Kıvırcık

*Topuz veya at kuyruğu?
-İkisini de severim

*Sprey veya jel?
- İkisi de değil köpük:)

*Uzun veya kısa?
-Uzun

*Açık veya koyu?
-Saçın doğal rengi neyse o

*Bağlı veya açık?
-İkisi de güzel ama bence açık.

Moda:

*Uzun veya kısa kol?
-Mevsime göre ikisi de

*Elbise veya etek?
-Aslında biraz pantoloncuyum ama elbise diyorum.

*Parmak arası veya sandalet?
-Sandalet

*Kısa küpeler veya uzun küpeler?
-Uzun

*Kolye veya bileklik?
-Kolye

*Topuklu veya topuksuz?
-Aslında topuklu severim ama üşengeçliğimden genelde topuksuz giyerim.

Karışık:

*Açık hava veya kapalı hava?
-Açık tabiki

*Yaz veya kış?
-Yaz

*İlkbahar veya sonbahar?
-Sonbahar

*Çikolata veya vanilya?
-Vanilya

Ben de bu mimi yeni blog sahipleri sevgili Kokoshella ve Melek'e yolluyorum ve yapmak isteyen herkese:))

16 Ağustos 2011 Salı

Kozmetik Dosyası Formspring'de




Hiçbirşeyden eksik kalmayayım diye Formspring'e de üye oldum. Mail atmaya üşeniyorsanız, yorum yazarken amaan adımı yazamam diyorsanıızz bana tek tıklamayla formspringden ulaşın. Sorun bildiğimi yanıtlayayım, bilmediğimi hep beraber öğrenelim. Burdan buyrun...

15 Ağustos 2011 Pazartesi

Avon Planet Spa Japanese Sake And Race Soyulan Yüz Maskesi

Avonun planet spa serisinden soyulabilen bir yüz maskesi. İçinde pirinç ve yanlış bilmiyorsam japonların geleneksel içkisi olan ve tahıllardan yapılan sake veya onun özü var. Açıklama kısmında pek belirtmemişler.


Maskeyi tüm yüzünüze uygılayulayın diyor fakat maskeyi soyarken yüzünüzdeki küçük ayva tüyleri de kopuyor ve canınız çok acıyor. Ben bu yüzden sadece T bölgeme uyguluyorum. Krem çok yoğun olduğu için az bir miktar yetiyor. 10 dk beklettikten sonra yavaşça köşesinden çekiyorum sorunsuz çıkıyor. Siyah noktaların bir kısmı da çıkıyor ama hepsi değil :( Özellikle bu maskeyi kışın kullanıyorum çünkü inanılmaz bir nemlendirici etkisi var. Kışın yüzümde en kuru yer olan burnum ve çevresi bu maskeyi yaptıktan 2 gün sonra hiç birşey sürmesem bile yumuşacık kalıyor.


Sizin için koluma bir miktar sürdüm kuruyunca böylü görünüyor.

Bu da soyulduktan sonraki hali. Yüzünüzde de ince sürülen bölümler soyulduktan sonra cildinizde kalabiliyor. Bunu da pamuğa su veya toniğinizi döküp yüzünüzü silerek çıkarabilirsiniz.

13 Ağustos 2011 Cumartesi

Rival De Loop - Mat Farlar

 Eveet yine rossmann yine rossmann:) Kızmayın bana ama ne yapayım hem ucuzlar hem de kaliteliler:) İstanbuldaki arkadaşlar üzülmeyin seneye İstanbula da açılacakmış ve daha sonra tüm Türkiyede pek çok mağaza açma hedefleri varmış. İşte o zaman bu bilgiler çok işinize yarayacak alışveriş yapmadan önce diyorum ve anlatmaya başlıyorum...

  

Uzun zamandır kaş altı ve göz pınarımı aydınlatmak için mat bir far arıyordum. Bu farı aldıktan sonra o kadar memnun kaldım ki bir sonraki gidişimde koyu gri olanı da aldım.




Onyx - Resimlerde siyah çıksa da çok koyu bir gri diyebiliriz. Ben çoğunlukla üst kirpik diplerime açılı eyeliner fırçasıyla bu fardan hafifçe geçmeyi seviyorum. Böylece kirpiklerim daha yoğun ve gözlerim daha iri görünüyor. Yaz aylarında bu iki far bir de rimel benim göz makyajım tamam :)
White Coffee - Resimlerde belli olmasa da ortası oldukça çukurlaştı. Çok fazla kullanıyorum elim hep bu fara gidiyor. Yapısı çok güzel çok yumuşak rengini güzel veriyor ama çok doğal duruyor. Tüm göz kapağına yada sadece kaş altına aydınlatıcı olarak uygulamak için çok güzel bir far kesinlikle.

Fiyatları 4.50 TL


11 Ağustos 2011 Perşembe

Lush Dosyası 4 - Banyo Balistikleri

Lush'ın sıkıştırılmış banyo tuzları içindeki doğal yağlar ve değişik şekilleriyle banyonuzu keyifli hale getiriyor. Suyla doldurduğunuz küvete atıyorsunuz ve fışırdayarak erimeye başlıyor. Erirken seçtiğiniz balistiğe göre içinden değişik renkler, çiçekler, gerçek yosunlar, yapraklar çıkıyor. İçeriğindeki doğal yağlar ve esanslar hem cildinize hem ruhunuza iyi geliyor :))
Bendeki balistikleri inceleyelim :)


Mums Space Girl - Space girl balistiğin anneler günü için özel şekliyle piyasaya sürülmüş hali. Frenk üzümlü ve baharatlı bir kokusu var. Fiyatı 11.90


Keep It Fluffy Orange - Yasemin ve portakal kokulu bir balistik. Bunu çok çok seviyorum koklamaya doyamıyorum hatta kullanmaya kıyamıyorum :) Fiyatı 7.90


8 Ağustos 2011 Pazartesi

Golden Rose Perfect Shine Rujlar

Golden Rose'un bu serisini çok seviyorum. Diğer serileri gibi değil. Kremsi yapıda rengi iyi veriyor ve dudağı kurutmuyor. Bir ara indirime girip de 2.5 tl ye satılmıştı da o zaman almıştım:)




240 - 217 - 206

240 : Benim hayatımın ruju diyebilirim. Morumsu alt tonlu bir pembe. Eğer dudaklarınız benim gibi kendinden pigmentliyse çok güzel ve doğal duruyor.
217 - İçinde altın ışıltıları bulunan şeftalimsi bir pembe . Işıltısız olsaymış daha doğal durabilirmiş bence.
206 - Sedefli bir pembe bu da oldukça güzel günlük kullanıma uygun kremsi yapıda.




224 -239

224 - Kırmızımsı dudak rengine yakın bir renk. Tek kat sürünce çok doğal görünüyor.
239 - İşte bir tek bu rengi sevmedim. Vişne çürüğü gibi duruyor ama dudakta rengini tam vermiyor eşit de dağıtmıyor. Çizgi çizgi görüntü oluyor iyice dağıtmak lazım. Tek sevmediğim ruj bu sanırım bı seriden...

Bu serinin rujları şu anda 7 TL civarında:)

6 Ağustos 2011 Cumartesi

Rival De Loop Young- Pudralar


Rossmann'ın Rival de loop young serisinin normal pudraları dışında mozaik ve ikili pudraları da var. Fiyatları 5 veya 6 tl olmalı. Şimdi tek tek inceleyelim.



Rival De Loop Sun Powder - 01 Sunrise - Bu pudrayı tamamen şeklinin güzelliğinden dolayı aldım:) Koyu kısmını bronzer olarak kullanıyorum. Bazen de karıştırıp kullanıyorum. Fena değil ama çok da lazım değil:) Ama bronzer olarak kullandığınızda çok doğal ışıltılı bir görünüm veriyor. Hakkını yememek lazım:)  Kötü yanı ise toz toz oluyor.


Rival De Loop Mosaik Powder - 01 Natural - Karıştırıp kullanıyorum başta koyu renk gözükse de cilde yayınca rengi kayboluyor. Kapatıcılığı yok sabitleme pudrası olarak kullanıyorum. Bu da toz toz oluyor.

sunrise koyu kısım - sunrise açık kısım - mosaik karıştırılmış hali