28 Mart 2012 Çarşamba

AveSeena Mineral Sea Day Cream


Merhabalar:) Tam bir ay önce AveSeena markasından çok cici hediyeler aldım. 1 aydır deniyorum ve yavaş yavaş bahsetmeye başlayayım artık dedim. Öncelikle AveSeena markasını tanıyalım;

Bedenimizi ve ruhumuzu esir alan stres ve gün geçtikce artan çevre kirliliğine maruz kaldığımız şu günlerde doğanın tatlı ve yumuşacık dokunuşlarıyla sarmalanmak….
Hayatın yıpratıcı temposundan kaçıp, huzurlu ve sakin dakikaların ve doğanın tadını yüzünüzde, cildinizde ve bedeninizde yansımasını hissetmek….
Kim istemez ?
Hepimiz doğanın ayrılmaz bir parçasıyız.
Bu nedenle, AveSeena kusursuz bir cilt için dünyanın dört bir tarafından özenle seçilmiş en egzotik ve doğal aktiflerin sırlarını sizler için özel formüllerde birleştirdi.
 

En yüksek kalitede, güvenli ve taze, doğal veya doğa dostu malzemeleri kullanmaya inanıyoruz.
Vücudun heryerini saran cildimizin, doğanın parçası, besleyici maddeler içeren ürünlerle güzelleştirilmesine inanıyoruz.
Paraben türü koruyuculardan uzak durmayı tercih ediyoruz.
Petrol türevi mineral yağ veya parafin gibi maddeleri kullanmıyoruz.
Dünyaca kabul edilen Avrupa ve Amerika kozmetik standartlarına uyulması gerektiğine inanıyoruz.
  Kozmetik ürün ve hammaddelerini hayvanlar üzerinde test edilmesine kesinlikle karşıyız.

Sizleri AveSeena felsefesini keşfetmeye ve ışıltı dolu güzelliğin kutlanmasına davet ediyoruz!


İlk olarak anlatmak istediğim ürün mineralli gündüz kremi. Bu krem tüm cilt tiplerine uygun çok hafif yapıda bir krem. Benim cildim kuru olduğundan bol bol sürüyorum yeterli geliyor. İçinde minerallerle beraber yosun, avokado, yeşilçay, aloe vera, sekoya ağacı yaprağı ve vitaminler var.



Ürünü her sabah kullandım cildimde herhangi bir soruna yol açmadı. Sadece benim cildim kuru olduğundan bol bol sürmem gerekti. Normal ciltlere nemlendirmesi daha yeterli gelecektir. Arkasından makyaj yaptım yine bir sorunla karşılaşmadım, çok çabuk emildi. Gördüğüm değişikliklere gelirsek kış şartlarından zarar gören cildimde canlanma ve toparlanma oldu. Diğer bazı nemlendiricilerde yaşadığım sivilcelenme ve gözeneklerin tıkanmasından dolayı oluşan yağ butoncukları gibi sorunlarla karşılaşmadım. Ürünün bitkisel içerikli olması da benim için çok büyük bir artı oldu. Bitmesin diye gıdım gıdım kullanıyorum ama bitti sayılır:(

Ürün firma tarafından gönderilmiş olup yazılanlar kullanım sonucu oluşmuş şahsi fikirlerimdir.

5 yorum:

lıffe dedi ki...

yerı degıl bılıyorum ama ben sıze coffeberry'nın day complex'yle ılgılı düşüncelerınızı sormak ıstıyorum..bu ürünü almak ıstıyorum ancak bıraz prbmlı bır cılde sahıp oldugum ıçın yorumlara ıhtıyacım var..hafıf yapıda ve yogun nemlendırcek bırşey arıyorum aslında..çok nemsız bır cılde sahıbım..yogun ürünler kullandıgımda sıyah noktalar ataga geçıyo artı kıvamları benı rahatsız edıyo..çok hafıf bır üründe nemlenmıyo..böyle uzun zamandır bı türlü çözemedıgım bı durum sızın anlayacagınız..yorumlarsanız ürünü sevınırım..teşekkürler..

özlem dedi ki...

çok güzel bır blog gerçekten de..emegınıze saglık

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

lıffe merhaba ben bu markayı nerden hatırlıyorum diye düşünüyorum bir saattir bende tek kullanımlık testerı varmış ya ürünün:D daha önce hiç denememiştim senin için yarın sabahtan deneyip akşam da fikirlerimi tekrar buraya yazacağım mutlaka oku tamam mı:) benim de cildim çok kuru siyah nokta da var artık alıştım :D eğer daha detaylı konuşmak istersen mail atabilirsin sevgiler... kozmetikdosyasi@hotmail.com

özlem çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :)

lıffe dedi ki...

çok nazıksın gerçekten de..ılgılendıgın ıçın çok teşekkür ederım..

idil dedi ki...

çok güzel bir blogunuz var özleme katılıyorum. bu kremi çok merak ediyordum şimdi sizin yorumunuzdan sonra alınacaklar listesine girdi. bende yüz maskesi var çok begeniyorum.sütle kullanıyorm porlarımı derincene temizliyor.