19 Mart 2012 Pazartesi

Favori Rujlarım

Merhabalaaaaarrr!!! Bir pazartesi gününü daha sendromsuz geçirmek için rengarenk rujlarla bir yazı yazayım dedim:) Sevgili Seçil benden favori rujlar videosu istemişti ben de kıramam tabi yapayım dedim. Umarım sizin de hoşunuza gider. İsteyene video, isteyene yazı var. O zaman aşağı alalım sizi:)




Rival De Loop Young Nude Breeze - Rossmannın uygun fiyatlı ürünlerinden en sevdiklerim. Renk çeşitliliği fazla ve fiyatına göre performansı oldukça güzel. Ucuza nude ruj arayanlara tavsiye olunur.
Rival De Loop Young Salsa - Yaz favorilerimde de tanıttığım üşengeç olduğum zamanlarda sürdüğüm yüzüme canlılık katan bir vişne rengi. Tam baharlık ve yazlık.
Rival De Loop 57 - Younglara göre daha sert sürümlü bir ruj. Mutlaka altına nemlendirici sürmek gerekir. Koyu morumsu bir pembe:)

Nude Breeze - Salsa - 57



Flormar Longwearing L17 - Uzun süreli kalıcı deniyor ama normal rujdan farkı yok bence. Renk vermesi güzel ama pütür pütür bir görüntü oluşabiliyor. Dudakta iyi dağıtmak lazım veya öncesinde dudağa peeling yapmak lazım. Tam bir şeftali rengi içinde ışıltı yok.
Flormar Longwearing L01 - Diğerine göre daha pembemsi bir tonu var.Bakınca aynı gibi görünse de dudağa sürünce farklı sonuçlar alınıyor.
Rimmel London Kate Moss 07 - Serideki en sevdiğim renk. Zar zor buldum hiç kalmıyor yahu. Aşağıdaki resimde L01 ile arasında fark yokmuş gibi görünse de bu daha açık. Dudakta daha açık duruyor daha güzel bir görüntü oluyor. Gerçi ben bu rujların hepsine bayılıyorum benzer tonlar kullanıyorum hep zaten.

L17 - L01 - Rimmel 07

Golden Rose 2000 - 144 - Bunu bir indirim zamanı 3 liraya almıştım. Başta mosmor gelebilir ama yine bana giden pembemsi bir mor aslında. Nemlendirmesi iyi değil mutlaka dudak nemlendirici sürmek gerekir.
Golden Rose Perfect Shine 240 - Biliyorum bıktınız bu rujdan:) Ama ne yapayım sadece ömrüm boyunca 1 ruj sürme hakkım olsa bunu alırım herhalde. Göz makyajın koyuysa azıcık sür nude olur, göz makyajın hafifse bol sür dudaklarını ortaya çıkarır. Her işe yarar bu ruj ;)
Oriflame Pure Color Vintage Nude - Bu ruj çok ince yapılı her dudağa olur. Nemlendirmesi güzel hiç dudakta ruj yokmuş gibi duruyor. Bundan bir tane almıştım kırmıştım eritip başka bir ruj kabına koydum. Bu ikincisi çok severek kullanıyorum diğer renklerini de almayı düşünüyorum.


144 -240 - Vintage Nude


Kafa gidik olduğundan bunların açık resimlerini eklemeyi unutmuşum akşam ekleyeceğim:)

Maybelline Rose Diamonds - Herkesin bildiği ıslak görünüm az renk veren rujlardan pembemsi olanı. Seviyorum ben bu tarz rujları şurada tanıtmıştım.
Estee Lauder Pure Color Pinkberry - Yine morumsu soğuk bir pembe. Bu renk dudağı makyajda geri plana itmeyi çok güzel başarıyor. Özellikle benim gibi koyu dudakları. Yoğun göz makyajında dudağımda iyice dağıtarak kullanıyorum.
Loreal Glam Shine Sensual Nude - Sütlü kahve görünümlü metalik yapıda içinde pembelik olan bir renk. Açık renk dudaklarda nude, koyu renk dudaklarda ise daha çok açık renk bir parlatıcı gibi duruyor. Metalikliğinden dolayı kolumdakinden daha açık bir renk.
She Girl In Love - She makyaj malzemesi üretimini durdurdu. Halbuki çok seviyordum. Bu renk tam bir şeker pembesi. Yapısı maybelline watershine ile aynı ıslak bir görünüm veren kolay sürülen şeker bir renk.

   
Rose Diamonds - Pinkberry - Sensual Nude - Girl In Love

Umarım hoşunuza gitmiştir. Yorumlarınızı bekliyorum. Sevgiler...

2 yorum:

ggglllyyy dedi ki...

ay ay nerde böyle bloggerlar ya hem video hem resim. ellerine sağlık canım videoda güzeldi resimlerle daha da bi yakından görmüş olduk :)

Adsız dedi ki...

*************************************
SensueL nudeyA bayIldım gırL ın***** loVeda cok güzel gozukuyoR*********
yalnız gırL love pınk berrye yakın** baya pınk ondan azcık daha pemBe*** *********************************