16 Mart 2012 Cuma

Lila Kutu Mart Kutusu

Merhabalar :) Ne zamandır Lila kutuyu merakla bekliyordum. Bu ay doğum günüm olduğundan içinden güzel ürünler çıkacağını hayal ettim. Geçen ayki aboneliği 1 günle kaçırmış ve kutlardan Inglot allık ve far çıkınca saç baş yolmuştum :) Mart kutusuna hemen abone oldum hem kendime doğum günü hediyesi vermek için hem de geçen ay inglot çıktıysa bu ay neler çıkar dediğim için...
Ama ellerim bomboş kaldıııııı :(( Sanki biraz hayal kırıklığına uğradım. Ürünler kötü değil kesinlikle ama geçen aya göre arasında fark var o da benim şanssızlığım herhalde.
Haydi bakalım neler varmış...


Kutu her zamanki gibi kumaş kaplı güzel kullanışlı bir kutu.


Bu Lilakutu genç kız sığınma evindeki hanımların desteğiyle hazırlanmış. Çok güzel bir proje, kutuyu benim için  emek vererek hazırlayan kişi kim bilemem ama teşekkür ederim :)

Toplu görünüm.


İlk ürünümüz aralık kutusunda da çıkan koyun plesentalı yüz maskesi. Olgun ciltler için olduğundan maalesef kullanamıyorum. Sevgili Güzellik Kazanı blogunun sahibesi kullanmıştı ve yüzünde alerji ve kızarıklık yaptığını söylemişti ben de denemeye korktum.  12 adet fiyatı 150 TL.


Cosmed Anti Selülit Serumu ve Losyonu - Kan dolaşımını hızlandırmaya ve yağ yakımına yardımcı olmaya yarayan ürünler. Losyonun am boyu 150 ml ve fiyatı 53 TL. Serumun tam boyu 10x10 ml ve fiyatı 58 TL.


Caudalie Temizleyici - Üzüm çekirdeği içeren cildi ve göz çevresinde kullanılabilen bir temizleyici. Tam boyu 200 ml ve fiyatı 47 TL.


Barielle Peeling - Turunçgil kokulu bir peeling. El ayak ve dirseklerde kullanılabilr diyor. Yağlı bir yapsı var ürün miktarı az geldi bana daha çok olabilirdi. Tam boyu 340 ml fiyatı 75 TL.


Rausch Şampuan - Daha önce farklı bir versiyonu luxyboxtan çıkmıştı. Bu da papatyalı olanı. Tam boyu 200 ml ve fiyatı 47TL

  


Max Factor Color Elixir Ruj English Rose - Minik boy sedefli pembe bir ruj günlük kullanılabilecek tarza. Kutuda en çok işime yarayacak ürün bu sanırım. Fiyatı 37 TL

Oxyload Krem - İçinde ozonize saf zeytinyağı ve vitaminler olan bir krem. Arkasında uygulama sonrasında hafif kızarıklıklar görülebilir yazıyor. Oksijenin kan dolaşımını hızlandırması sebebiyle sanırım. Tam boyu 50 ml ve fiyatı 179 TL.


Son olarak da bir adet kalp şeklinde çikolatam var ki onu midemde ikamet ettiriyorum artık :)
Kısacası bu ay pek aradığımı bulamadım şubat kutularını hala kıskanıyorum :( Nisan aboneliğimi de yaptım umarım yetkililer bunu okur ve nisan kutusu çok güzel olur.
Siz de 19 lira karşılığında her ay evinize böyle bir kutu gelsin istiyorsanız tıklayın.

18 yorum:

Unknown dedi ki...

enee bu kadar mı? makyaj ürünü istiyodum ama ben :( benimki geç gelir zate

PrettyWeird dedi ki...

Ruj güzel görünüyor ama geçen ayın ki gerçekten daha iyiymiş. Umarım nisan kutusunda aradığını bulursun cnm. Bu arada genç kız sığınma evi desteğiyle hazırlanmış olması çok hoş bir detay.

Uzun ince kıvırcık dedi ki...

Ben de nisana abone oldum merak ediyorum neler çıkacak. Makyaj ürünleri sanırım bir tane oluyormuş zaten ama umarım nisan ayında bol makyaj ürünlü bir kutu olur. :)

makyajblogum dedi ki...

Canım güle güle kullan...bu ay gerçekten biraz sönük kalmış ama işte her ay aynı performans olmuyor :(

Marcharse dedi ki...

sanırım hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz. Lila kutunun bu olayı dikkate almasını istiyorum.

Adsız dedi ki...

benim kutum daha elime ulaşmadı ama gerçekten hayal kırıklığı. bu ay doğumgünüm diye heveslenip üye olmuştum üstelik 8 mart da vardı. bence lilakutuya eleştiriler iletişim formundan gönderilmeli. ben nisan üyeliğimi iptal ettirdim bile.

Cosmotrend dedi ki...

Bieazcıkta yolladığımız forma göre cilt tipimize yaşımza uygun ürünler yollansa çok güzel olacak.Güzel bir tanıtım olmuş ezgi.Sen ve kavalanın tanıtımından sonra kutuma ulaşamasamda içini açma istediğim azaldı açıkçası.

Cfusun dedi ki...

benim kutumda aynı sadece şampuan yok.ilk üyeliğim ama resmen hayal
kırıklığı yaşadım..üyeliğimi iptal ettirdim.

Adsız dedi ki...

Bu ayki kutuyu bende hiç beğenmedim bı tek ruj guzel. Gecen ayki ürünler o kadar isime yaradı ki ama bu ay hayal kırıklığı şikayetimi bildiricm bende

Adsız dedi ki...

Bu ayki kutu hayal kırıklığı gecen aykiler o kadar isime yaramıştı oysa ki. Olmamış bu ay lila kutu . İptal ettim üyeliğimi

ÖziBio dedi ki...

tatlım aynen ben de seninle aynı sebeplerle kendime hediye etmiştim bu kutuyu :(( demek fos çıktı...aslında genelde makyaj malzemesi çıkmıyordu çok,ama yine de tırt bi kutu :(( benimki de gelse görsek,sana yine ii ruj cıkmış bana o da cıkmaz :DDD güle güle kullan :D

ggglllyyy dedi ki...

ben de bakım ürünlerinden ziyade makyaj ürünlerine seviniyorum renkli olduklarından mıdır nedir artık onlar beni daha bir çekiyor :D inglot gerçekten kaçan koca balıkmış ben de üzüldüm kaçırmana

Artemis-Tanrica dedi ki...

Ezgiii .) Benim kredı kartı yok abıme yalvarmıstım kullanmama ızın versın dıye .) 8 Mart vardı Şubat kutusu ıyıdı umutla bekledım ki hala beklıyorum gelmedı benımkı .( En azından yasıma uygun gelse o bıle yeter .s

Adsız dedi ki...

Bende Glossyboxa uyedim ama hosuma gitmeyn urunler geliyordu son zamanlar o yuzden iptal ettim, simdi tekrar abone oldum. Urunler her zaman hosuma gitmesede her ay hediye aliyor gibi hiss edip seviniyorum=)))

Adsız dedi ki...

Merhaba,

ben Pco maskeyi dün akşam denedim ve çok beğendim yüzüm yumuşacık ve siyah noktasız kaldı :D

sabah uyandığımda da üzüm çekirdekli temizleyici ile yıkayıp nemlendiricimi sürdüm oh bütün gün kendimi severim artık :p

bu ayki kutu beni de hayal kırıklığına uğrattı ilk bakışta ama olsun yine de iyi ki kendime her ay bu süprizi yapıyorum diyorum :)

Nisan kutusunun daha güzel olması ümidiyle....

hexe dedi ki...

bende mart kutusunu kaçırdım diye dövünüyordum, 8 mart var neler neler koyarlar diye:) ama biraz vasat kalmış ne yazık ki. Benim Nisan'da gelecek kutum, umarım aynı şekilde hayal kırıklığı olmaz.

Adsız dedi ki...

bence iki yorum üstte yazan adsız lilakutunun elemanı.. bana öyle geldi..

kurubaklagil dedi ki...

valla cok az hemde gitti gidiyorda bir kız böyle mini boylar satıyor 19 ile 35 tl arasında değişen.hemde içerigini görüp alabiliyorum.ve dolu dolu ara sıra koyuyor satışa bakın derim,bunlara bin basar :)bazen gercekten harika seyler oluyor ben 2 kere aldım.bir sürüde numune koyuyor extra

http://urun.gittigidiyor.com/kozmetik-kisisel-bakim/benefit-la-roche-posay-nuxe-une-kozmetik-lotu-79677567