2 Mart 2012 Cuma

LuxyBox Şubat

Merhabalar. Dün yine çok güzel bir paket aldım ve sizlerle paylaşayım dedim. LuxyBox şubat kutusu ile karşınızdayım. Bildiğiniz gibi LuxyBox'a üye olunca 19TL karşılığında kapınıza içinde tam boy ve tester boy ürünlerden oluşan bir paket geliyor. Cüzi bir miktar karşılığında toplamı çok daha pahalı olan ürünleri deneme fırsatı buluyorsunuz.




Paket yine çok şık bir şekilde geldi, süsü minik yıldızları çok tatlı. Böyle ince detaylara bayılıyorum.

Kutunun içeriği ve tam boy fiyatları.

Kutuda 4 tam boy ürün, 3 tester boyda ürün mevcut.




İlk ürün Garnier Saf&Temiz Günlük nemlendirici : Aynı serinin killi maskesini severek kullandığımı söylemiştim. Bu da nemlendirme,gözenek küçültme ve cilt yüzeyini pürüzsüz hale getirmeyi vaadediyor.

Loreal Çift Fazlı Makyaj Temizleyicisi: Bunun tek fazlı olanını denedim ama göz makyajını iyi çıkarmıyor beğenmedim. Bakalım bu ikilisini beğenecek miyim?

Gliss Ultimate Repair Şampuan : Dikkatimi çeken bir şampuandı. Deneyelim bakalım.

Dior Capture Totale Serum: Daha çok olgun ciltler için sarkmaları önleyici toparlayıcı bir serum. LuxyBox annemi de düşünmüş :)


La Senza Parlatıcı Cutie Pie - İçinde altın ışıltılar olan hafif şeftali renginde bir parlatıcı. Dudağa sürünce renk vermiyor ama ışıltıları çok güzel.


Maybelline Expression Kajal - 45 Russian Green - Tam kahverengi gözlerimi ön plana çıkaracak sevdiğim koyu bir yeşil. Sık dık kullandığım bir tondu çok memnun oldum.

  
Lapital el ve ayak kremi testerları.

Siz de LuxyBox'a üye olup her ay kapınıza gelen böyle güzel ürünler istiyorsanız tıklayın.
LuxBox twitter hesabı için tık tık, facebook hesabı için tık tık.

Ürün bana firma tarafından gönderilmiş olup yazılar tamamen şahsi fikrime dayanmaktadır.

5 yorum:

eda çakıroğlu dedi ki...

beğendim bebeğimm bende üye olmayı düşünüyorum ;)

ggglllyyy dedi ki...

ya hep takip ederim böyle kutulardan neler çıkmış diye ve hep adını sanını bilmediğim garip ürünler çıkar. ilk defa bu kadar ballı bi kutu görüyorum tam bana göre hepsi işe yarıyacak güzel ürünler varmış özendim çok :)

ggglllyyy dedi ki...

bu arada canım gliss'in bu şampuanı nasıl. ben bu siyah şişeyi özellikle denemek istedim ama mağazada açıp kokladığımda çok keskin ve kötü bir kokusu vardı vazgeçtim. Seninki nasıl ya da kullanınca değişik mi kokusu?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

eda çakıroğlu al şekerim al diğer kutulara da bak;)

ggglllyyy gülaycım evet bu kutu çok ballı çıktı tam ihtiyacım olan şeyler ;) gliss şampuanı merak ediyodum ama kullanmaktan vazgeçtim o koku beni de rahatsız etti keskin bir kokusu var en son gliss total 19 u kullanmış hiç beğenmemiştim bunu denyim düzenimi bozmiyim dedim
eğer şampuan arıyosan down under naturals nude kullanıyoruz evde ailecek çok memnunuz öneririm şeker ;)

What's Next dedi ki...

bu ayki luxybox kutusu çook güzelmiş :) hiçbir kutuya abone değilim ama arada şeytana uyup ya olsam mı dediğim olmuyor değil :D