14 Mart 2012 Çarşamba

Mavala Eye Lite Göz Kalemi - Gris Anthrac

Merhabalar öncelikle dün doğumgünümü kutlayan herkese çok çok çok teşekkür ederim. Görmeden de ne çok seviyormuşsunuz beni çok duygulandım, mutlu oldum:) İyiki varsınız...

Mavala yarışmasından kazandığım bir diğer ürün de bu göz kalemiydi. Zaten koyu siyaha yakın gri bir kalem istiyordum çok güzel oldu. Hem gözleri belirginleştirmek hem de siyahın o koyu çizgisini yumuşatmak adına doğru bir seçim bence.





Kalemin renk vermesi güzel fakat sürümü biraz sert. Elinizin sıcaklığıyla biraz yumuşaması daha rahat sürülmesini sağlıyor. Kalıcılığı da güzel. Ammaaa açık konuşalım piyasada aynı tazrda daha ucuz kalemler olduğundan hediye gelmese ben bunu para verip almazdım ;)

3 yorum:

ggglllyyy dedi ki...

evet koyu gri çok işe yaran bi renk ben de gözüme siyah kalem sürünce belirginleştirmek istersem altına bir de gri geçiyorum ikisi bir araya gelince böyle smokey'msi bir hava veriyor :) yaza da uygun simsiyah gezmek yerine bazen gri kurtarıcı olabiliyor.

Adsız dedi ki...

Koyu gri rengi gercekten cok hos duruyormus, hic simdiye kadar bu renk kalem almak aklima gelmemisti, ama cok iyiymis : )

Selen's style dedi ki...

guzel bılgıler thankss
banada beklerım

selensstyle.blogspot.com