11 Aralık 2012 Salı

Bugün Ne Taktım? Ne Sürdüm? 3

Merhabalar:) Biliyorum böyle yazıları seviyorsunuz. En jetinden en hızlısından 5 dakikada yazıp kaçayım dedim:)



Bugün uzun zaman önce Claire's mağazasından 8 veya 10 liraya aldığım bu zincirli kolyemi taktım. Siyah üzerinde çok güzel duruyor.
Oje olarak da Golden Rose Paris serisinden 79 numarayı sürdüm. Çok değişik çok güzel bir renk. İçinde kırmızı da var mora çalan pembe de var. Kuşburnu vardır ya onun rengine de benzetiyorum ben sanki biraz daha pembesi gibi. Güzel bir karışım olmuş.


Eee siz bugün ne taktınız ne sürdünüz? Bu tür yazıları sıklaştırayım mı seviyor musunuz?


5 yorum:

ggglllyyy dedi ki...

sevmem mi tatlım tabi ki de seviyoruz fırsatın oldukça bunlardan da yaz e mi :D ben de yazayım dur :D ben de flormardan bordo bir oje sürdüm üstüne bir de onu matlaştırdım sonbahardan kalma bir bordo sevdam vardı o hala sürüyor :D takım da sadece beyaz inci görünümlü küpeler :))

Melislicious dedi ki...

zincirli kolyeyi çok sevdim! ben metalik gri ojemi sürdüm ve yeni yaptığım deri yaka kolyemi taktım bugün:)))
bence güzel bir post olmuş daha sık olabilir böyle

Seçil dedi ki...

Ezgiciğim bizler bilhassa ben bu yazıları çok seviyorum. Sen bizi mahrum ediyosun böyle yazılardan lütfen bunları daha sık yap:) bende pastel 110 oje sürdüm. El yapımı zümrüt yeşili taşlarla bezenmiş bir kolye taktım.

Adsız dedi ki...

en jet hızından Çok guzel yakıŞmış dıyıb kacalım barı bızDe e:D

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

ggglllyyy gülaycııım beğendin mi elimden geldiğinice yapmaya çalışıyorum. Bordo veya koyu kırmızı ojeler matlaştırılınca çok güzel duruyolar dimi. Acaba bu posttaki ojeyi de matlaştırsam güzel durur mu?

Melislicious meliscim çok teşekkür ederim. Senin yaptığın takılara da bayılıyorum keşke bende o kadar becerikli olsam.

Seçil seçilciğim çok teşekkür ederim hep böyle yorumlar yaz bana olur mu. Elimden geldiğince sık yazmaya çalışıyorum. Üff o zümrüt yeşili kolyene uygun yeşil bir de göz kalemi olacaktı ki güzelliğine güzellik katardın.

MatruşKa en jet hızından teşekkür ederim ben de şekeriim:)