24 Aralık 2012 Pazartesi

Gratis ve Sephora Alışverişim

Merhabalar:)) Bugün son zamanlarda (o zaman bende olmadığından anca yazıyorum) yaptığım alışverişleri göstermek istiyorum. Sephoranın Black Kart indirimi vardı, gratisin %50 indirimi vardı derken ufak tefek bişeyler aldım. Detaylı tanıtım, uzuuun uzun sıkıcı anlatım videoda mevcut :) Daha sonra hepsini tek tek blogda da fotoğraflı olarak yayınlayacağım tabiki.



İlk olarak Sephoradan Benefit'in Sugarlicious setini almak istiyordum ama kalmamış. Ben de narçiçeği tonlar bana yakıştığı için Go Tropicoral seti aldım. İçinde Highbeam,Chacha tint, Coralista allık ve Coralista parlatıcı var. Fiyatı 79 liradan 63 liraya düşmüştü. Parlatıcıyı şuradaki yazımda göstermiştim.

Fred Farrugia ülkemizden çekildi biliyorsunuz. Daha önce şurada anlattığım güzel bir palet yapmıştım. Bir baktım hala birkaç ürün var ellerinde hemen 01 numaralı aydınlatıcıyı kaptım paletime ekledim. 19 liradan 16 liraya düşmüştü.

Ve bu satırları yazarken gözlerimdeki yaşlara hakim olamıyorum çünkü Sephora bana tester verdi. Normalde hiç vermezler. Lancome parfüm, Sephora serum+nemlendirici ve Clinique göz kremi hediye ettiler:)


İndirimsiz zamanda Essence Twilight serisinden bir ürünüm olsun diye bu aydınlatıcı pudrasyı almıştım. Testerı yoktu maalesef deneyebilsem almazdım. O kadar da lazım olacak bir ürün değil bence. Zaten swatchını pek çok yerde gördünüz. 10 tl

Essence dudak kalemleri çok övülüyordu. Hakikaten övüldüğü kadar var. Yumuşaklıkları ve renk verişleri çok güzel. İki tane kaptım. 3.49 tl


Ve son olarak Gratis kasım sonunda %50 indirim yapmıştı. Benim yakınımdaki mağazada Essence ve The Balm standı yoktu istediklerimi alamadım.
Maybelline 210 numara (şurada tanıttım) ve Flormar Deluxe Shine D40ı (Çok güzel bir kırmızı) aldım. Maybeeline 5 tl, Flormar 6.75 tl.

Umarım bu hafta sonu Gratis ve Watsons indirim yapar. Alacaklarımı alayım sonrasında sıkı ötesi bir kozmetik diyeti beni bekliyor. İndirim haberi alanlar gizli bilgi edinenler bana da haber verin olur mu :) Mutlu haftalar...

8 yorum:

pekbilmiş dedi ki...

essence dudak kalemlerine bayılıyorum:) 05 cute pink i de denemelisin:) rengine bakmak istersen blogumda var:)fred farrugia ürünlerini denemeyi çok istiyorum ama okuduğum şehirde sephora yok maalesef:( hayırlı olsun:) hepsini güzel günlerde kullan :)

luna dedi ki...

Sen hangi Sephoradan alışveriş yatın güzelim?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

pekbilmiş teşekkür ederim canım hemen bakayım pembe rengine de alacaktım vazgeçtim son anda. Çok teşekkür ederim.

Luna canım Palladium sephoradan aldım. Eğer fred farrugia için soruyorsan ellerinde birkaç ürün kalmıştı çok uçuk renkler. birkaç güne standı kaldıracağız demişlerdi.Hala var mıdır bilemiyorum.

Yelda dedi ki...

Hepsini güle güle güzel günlerde kullan canım:) ben de sugarlicious set istiyorum işallah kalmıştır..

chunlibeauty dedi ki...

:)) Sephora çok cömert davranmış desene! Hepsi çok güzel canım!! Güzel günlerde kullan :)

Adsız dedi ki...

canım indirim olursa mutlaka yazın. indirimden önce biz de duyalım :(

Tannesi dedi ki...

Fred Farrugia aydınlatıcına bittim.
benefit setin de harika! bence içlerinde en güzeli buydu. Swatchlar çok başarılı olmuş. O cha cha nın bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum; dibim düştü! :D
Rujlarına ve dudak kalemi seçimlerinde bayıldım.
Bu alışverişlerin şahane olmuş bence. ben de olsam hepsini alırdım. Hepsini güle güle kullan. :)
O Essence pudrayı bir tek ben alamadım herhalde... :)
İleride blog satışına falan koymaya karar verirsen, bana bir haber et e mi? :D
Son zamanlarda izlediğim en güzel alışveriş videosuydu. Bayılarak izledim.
Öpüyorum.

Adsız dedi ki...

hebsıde harıkAlAr canım ya bayıldımm gule gule bıtır nıcelerını al emi

:))