9 Aralık 2012 Pazar

Project 13 Pan Güncelleme

Merhabalaaar bu güne kadar ne bitirme projeleri yaptım ne zorluklar çektim ürünleri bitirirken hey gidi hey:) Bir bitirme projesinin daha sonuna geldik diyemiyorum hain ürünler bir türlü bitmiyorlar yahu anca güncelleme yapabileceğim. Şimdiye kadar yaptığım tüm bitirme projeleri için buraya, güncellemesini yaptığım bu projenin başlangıç yazısı için de buraya tıklayın lütfen.

Zaten başlangıçta hepsini anlatmıştım tekrar anlatmayacağım ama alıp almayacağımı, memnuniyet durumumu yazacağım.


Neurogena Deep Clean - Aslında iyi temizliyor fakat cildime ağır geliyor tekrar almayacağım. 

She Is Sweet Parfüm - Tatı meyveli bir parfüm günlük olarak kısa süreli dışarı çıkarken sıkılabilecek ucuz olduğundan kalıcılığı az bir parfüm. Yazın kullanılmaya müsait bir kokusu var belki indirimde alırım tekrar.

Shayna Krem - Köpük şeklinde bir kremdi. Bilgenciğim hediye etmişti sanırım sadece İzmirde satılıyor. Tekrar alma şansım yok.

Oriflame Peach Nectar Ruj - Nemlendirmesi de olan bir ruj olduğundan indirimde bulursam farklı bir rengini denerim.

Watsons Body Scrub - Bunu sevdim sanırım çileklisini alacağım.



Classics Parlatıcı - Ayyyyy olmaz olsun böyle parlatıcı ilk başladığım seviyeyle şu anki seviye arasındaki farkı görüyorsunuz. Baya kullandım ve bitmiş sayıyorum kendimi çünkü kulanamıyorum artık. Çok yapış yapış oluyor bu kadar kullandığım bile yeter.

Nivea Aqua Sensations Göz Kremi - Nemlendirmesi güzel ama onun dışında pek bir etkisi yok gibi. Elimde başka göz kremleri var onları kullanacağım bitince az kaldı.

Oriflame Vintage Nude Ruj - Severek kullandığım dudak rengi bir ruj. Yedeğim var:)

Lancome Rose The Dudak Kalemi - Şeftali rengi bir kalem. Bit kadarsın bit artık dimi. Ama yooook tüm gücüyle direniyor.




Avon Ruj Testerları - Pek sevmiyorum ama kullanıyorum işte.


Rossmann Fush Wohl Ayak Kremi - Güzel bir krem ama yoğun kıvamlı olduğundan bitiremedim ama yaklaştım.

Watsons El Kremi - Yapısını da kokusunu da beğenmiyorum. Bitse de atsam.

Watsons Green Tea Maske - Böyle maske mi olur yaa. Kıvamı koyu hemen bitmiyor, sürüyorsunuz cildinize etkisi olmuyor. Almak değil görmek dahi istemiyorum.

Eveeet benim project panimde durum budur. Bunları bitirince muhtemelen yeniden yapacağım veya aklımda farklı bir şeyler var olursa onu yapacağım. Zorlasa da ürün bitirmek güzel şey yahu yenilere yer açmaca alışveriş bahanesi :) Siz de yapıyor musunuz? Hangi ürünler kolay bitiyor? Hangileri zorluyor? Yorumlarınızı bekliyorum, sevgiler...

11 yorum:

ilke Çevik dedi ki...

En zor bitenleri maskeler sanırım. Tonlarca maskem var yarım yamalak=)

Melislicious dedi ki...

nivea gözaltı kremini ben de kullanırım hiç aman aman bir etkisi yok cidden. Watsons peelingin çileklisinden ben de alıcam yenesi bir kokusu var:)

Adsız dedi ki...

sanada projet panlarınada bayılıyorum sayende elimde yarım kalan sevmediğim şeyleri bitiriyorum çok güzel yazılar yazıyosun hergün bakıyorum bloguna :)

Adsız dedi ki...

sevmediğin bir şeyi bitirmeye çalışmak ne kadar mantıklı diye düşündüm uazdıklarını okurden. Evet blog yazıyorsun ve bir çok ürünü insanlarla tanıştırmaya çalışıyorsun ama kullanmayacağın bir şeyi almak sürekli tüketim halinde olmak doğru değil diye düşünüyorum. Örneğin cilt maskesini sevmediğin ve etkisiz bulduğun halde kullanıp bitirmeye çalıştığını yazmışşsın etkisi olmuyorsa kullanmamanı tavsiye ederim zira içinde bir çok zararlı kimyasal var. Sana bir zararı dokunacağına çöpe atmak hatta en başından bilinçli bir tüketici olup araştırarak kullanışlı ürünler almakta fayda var diye düşünüyorum

SihirliGünlük dedi ki...

Ben bakım ürünlerini iyi kötü gene bitiriyorumda, makyaj malzemesi hiç bitiremiyorum inanki daha bir ruj bile bitiremedim hep zaman aşımından çöpe attım :)

Adsız dedi ki...

BU projektan nasıl bişi ne demek bılmıyoRe ama iyi ürüN göz dolduran ürünlEr bitiyorsun geneLde..
cıNimcim goZ kremı olaRak nıvea var benDede aynısı bi işe yarar olarak morluklarıma ıyı geldı bıde nemlendırıyor yeterlı degıL ama almam bende bırdaha...
neutgenadan bende kullandım resmen yoluyor kurutuyor cilDi ıy temızlerken cıldımden olacakdım nasıl kuruyordu anlatamam ben kuru ve karma hele hassas cıltlere asla taVsiye eTiyorum ....
haha o green tea maskEden bende aldıM daha kullanmaya baslamadım ama 30 gr şeyi btıRememıssın kız dAha uTan utaNN ..
(=
en yakın zamanda yazdıklarımızı okumanı ve cevap verebılmenı iSderim artıkIN seVGİLeR.......

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

ilke İzmirli aynen hele yarım yamalak kalıyorlar sinir oluyorum hele yapıları koyuysa hiç bitmek bilmiyorlar :/

Melislicious nivea göz kremi aslında cildim kuru olduğundan çok güzel nemlendiriyor ama onun dışında mucizevi bir etkisi yok evet. Seviyorum diye peelingin lavantalısını aldım çileklisini de alayım yerim artık kesin :)

Adsız çok teşekkür ederim elimden geldiğince ben de project panlerle bitirmeye çalışıyorum işte yoksa hepsi kenarda kalıyor. Güzel yorumlarını her zaman beklerim çok mutlu oldum :)

Adsız Merhaba söylediklerinde haklısın özellikle maske konusunda hatalıyım katılıyorum. Bu maske hakkında bir blogdan güzel şeyler duymuş ve almıştım çok denemeden project pane dahil ettim ama aradığımı bulamadım. Proje gereği de bitirmekte ısrar ediyorum ama bundan sonra yüzüme kullanmayacağım belki elim için kullanırım yumuşatsın diye yada hiç kullanmam.
Bitirmeye çalışma konusuna gelince aslında bence güzel bir şey. Bir krem keşfediyorsun örneğin çok hoşuna gidiyor yarısını kullanıyorsun sonra sıkılıyorsun başka birşey dikkatini çekiyor. Böyle böyle yarım yarım kalıyor hepsi e çöpe atmak da olmuyor zamanında kullandığın ürünler bitireyim hakkını vereyim diyorsun. Bu sebeple ben bitirme projesi yapmayı seviyorum elimdekileri bitirip yenilerini alma bahanem oluyor :) Hem de yarım yarım ürünler vicdanımı sızlatmıyor. Ama watsons maske konusunda katılıyorum sevgiler...

SihirliGünlük ben de böyle bitirme projesi yapmazsam bitiremiyorum bu şekilde çok ruj allık vs bitirdim zaman aşımı olmadan sen de bitirme projesine başlamalısın bence:))

MatruşKacığım bak yavaş yavaş cvp vermeye başladım:)
Project pan şöyle bitmeye yakın yada tam dolu farketmez belli sayıda ürün belirliyorsun ve bunları bitirmek için özel çaba sarfediyorsun. Ürünler bittiğinde kendini ödüllendiriyorsun. Kenarda köşede kalmış ürünleri bitirme projesi yani:)
Nivea kremin nemlendirmesi iyi geldi bana ama başka bir özelliğini görmedim.
Yüz yıkama jeli dediğin gibi çok ağır çok kurutuyor.
Green tea maskeyi kullanmayacağım bıktım artık. Yapısı o kadar yoğun ki minicik bir miktar yetiyor o yüzden bitirmesi çok zor ve ben etkisini görmedim. Sevgiler...

audrey dedi ki...

benim de böyle direnen ürünlerim var ve atmaya da kıyamıyorum ve evet watsons çilekli body scrup daha güzel..

ggglllyyy dedi ki...

bak ya o kadar yorum yazdım iletmemiş sana pis blogspot :D demiştim ki bende de bir krem var 2 aydır bitirmeye çalıştığım ondan bile ilallah geldi şeytan diyo daha iyileri var onları kullan bi yandan da tüketim toplumu olma gülay önce bunu bitir diyor :D seni hiç düşünemiyorum bu kadar çok ürünü bitirmeye çalışırken :D çok kolay gelsin caaanım

parfüm dedi ki...

güzel bir paylaşım olmuş. keyifli bir blogunuz var teşekkürler.

Unknown dedi ki...

bende baslamayi.dusunuyorum projeckt pan yapmaya yakinda insallahbbasarabilirim bitirmeyi:))