29 Aralık 2012 Cumartesi

Yılbaşı Kozmetik İndirimleri

Bir senenin daha sonuna geldiğimiz şu günlerde bir ümit indirim beklerken beklediğim indirimleri bulamamış durumdayım. Zaten twitter ve facebooktan duyuruyordum ama bir izleyicim buradan da duyur haberimiz olsun deyinceee bloga da yazmaya karar verdim. Sizi kıracak değilim ya ;)




Gratis beklediğim %50 indirimi yapmadı onun yerine çeşitli ürünlerde %40 %20 vs indirimleri var. Watsonstan şimdilik hiç haber yok :( Migros bugün ve yarına özel Money Club kartı olanlara %50 indirim yaptı en işime yarayacak olan bu sanırım. Siz nasıl buldunuz indirimleri? Yeni haberler geldikçe güncelleyeceğim. Sevgiler...

8 yorum:

beggummy dedi ki...

Hiç beğenmedim.Migros'tan bişeyler alınabilir.

belmut dedi ki...

migrosa gittim ben bi tek neutrogena peeling aldım.alınabilir biçok şey vardı ama çok bızıklamışlar ambalajları insan alcaksa da vazgeçiyo :/

Adsız dedi ki...

vaselineden bi kakaolu krem stoğu ve neutrogenadan da ayak kremi sevgili migrsotan :D

Adsız dedi ki...

aynen bune bole yahu kartı olmayanlar ne yaPsın ama yaa cok kotu ındırımlere bak kanmayın sakın..!

Adsız dedi ki...

Merhaba,

Bunu söylemem ne kadar doğru olur bilmiyorum ama,sizde ve başka bloglarda okuduğum yorumlardan sonra bunu paylaşmaya karar verdim.Bir dahaki %50 lik Gratis indirimi 6 Mart'ta olacakmış.Bunu bana bir Gratis çalışanı söyledi,gide gele artık müdavim sayıldığım için bu bilgiyi benimle paylaşmakta sakınca görmediğini ekleyerek.. Aslında paylaşmayacaktım açıkçası ama okuduğum bloglarda insanların "tekrar indirim olacak mı"beklentisine bir cevap olsun diye bunu paylaşmak istedim sizinle.

Sevgiler,
Filiz

Adsız dedi ki...

çok sağol paylasıdıgın ıcın zaten geç bir tarih mart ayında olacakmış ozamana kadar olacağı belliydi 3 ay var daha :(

ggglllyyy dedi ki...

bekleyince olmuyor işte beklemeyince de geç haberimiz oluyo her şey talan ediliyo. bi ara migrosa uğrayayım bari gerçi indirim dahilinde ihtiyacım olan bişi yok ama... filiz teşekkür ederiz haber için :)

Adsız dedi ki...

Rica ederim:) Evet biraz geç bir tarih belki ama sonuçta %50'lik bir indirim bu,onları da düşünmek lazım kolay değil...:) hem o zamana kadar biz de stoğumuzu biraz eritmiş oluruz.

Sevgiler,Filiz