26 Ağustos 2011 Cuma

Gratis Seyahat Boyu Şişe Setleri

Geçen gün gratiste gezerken bu şirin şişelere rastladım. Rengarenk seyahat boyu şişeler. Çok hoşuma gitti zaten lazım da oluyor bir yere giderken yanınıza o ürünün kocaman halini almak yerine bu şişelere doldurmak veya kendi ev yapımı ürününüzü (makyaj sabitleyici, gül suyu vs ) koymak için ideal.





Bu setin fiyatı 3 lira. 2 tane kapaklı, 1 tane üstten yukarı açılan ve 1 tane de spreyli şişe var.


Bu setler de 2li satılıyor fiyatları 2 lira. Ben en sağdaki pembe kalpliye vücut spreyimi doldurdum. Minnacık olduğu için çantamda yer kaplamıyor. Kısacası yolculuğa, tatile giderken, yanınızda ürünlerin küçük boyunu taşımak isteyenlere hem ucuz hemde şık bir çözüm:))
Vay sen project pan yapıyosun bişey alamazsın diyenler için açıklama:) - Bunları kozmetik ürünü olarak görmediğim ve orda çalışan bayan sürekli gelmeyebilir bu ayki katalog için geldi ama kalıcı mı bilmiyorum dediği için aldım, pişman değilim, almasam çatlardım :))) Sevgiler...

16 yorum:

Oje Delisi (: dedi ki...

Kalpli olanlar çok şeker <3

Unknown dedi ki...

çok tatlılar:)

bakimblog dedi ki...

çok güzelmiş gerçekten. buralarda gratis yok, watsons var sadece ve orda da böyle bir şey görmedim hiç, olsa çok işime yarardı :)

Adsız dedi ki...

oh iyi yapmışsın walla çok güzeller.

monika dedi ki...

çok pratik gerçekten bu şişeler
izmir'de gratis var mı? ya da ankara'da?

Adsız dedi ki...

Rossmann'da da yok ne yazıkki ama çok güzeller pff!!!

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

oje delisi bencedeee:))

benden bişeyler gidip bikaç tane daha mı alsam bu şirin şeylerden:)

Gamze watsonsta da var seyahat setleri kasanın yanında oluyor genelde küçük kaplar şişeler spatulular gilan var ama biraz daha pahalılar sanırım

Adsız oh iyi yaptım valla:)

monika bence de çok pratik ve şirinler maalesef gratis şimdilik sadece istanbulda var ama benzer ürünler watsonsta da var oraya bakabilirsin

Beril rossmannda da yok evet gratis yoksa benzer ama daha pahalı versiyonları watsonsta var unutma

Adsız dedi ki...

Hangi şubede var, ben bir tane almıştım, çok sevdim tekrar almak istiyorum ama aldığım yerde tekti. Watsons'da da var bu tip şeyler ama bu kadar pratik değil, şampuan falan koyunca içinden çıkması için bir ton uğraşmak gerekiyor.

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Adsız bütün gratis şubelerinde var diye biliyorum fırçaların olduğu bölümde asılı duruyorlar. Ama hemen bitiyolarmış o yüzden yeni ürün sevkiyatının ne zaman yapılacağını sor istersen o gün git ben öyle bulmuştum çünkü. watsonstakileri bende beğenmiyorum hem daha pahalılar bunlar daha iyi bence:)

legendneverdies dedi ki...

bunlar katologa konmadan yaklaşık 1 ay önce almıştım ben gratisten bunlardan:)sanmıyorum tükeneceğini.çünkü bayadır var bunlar magazalarda:)

dnz dedi ki...

bende bugün kalpli olanlarından aldım gerçekten çok tatlılar :) hayır tatile de gideceğim yok bu gidişle ama cidden fiyatı uygundu.

lorEn dedi ki...

diğerlerine ne doldurdun merak ettım asadaki yazılı olanlara yukardakilere ne doldurdun nasıl değerlendirdinn?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

loren hepsine bir şey doldurmadım aslında lazım olur diye almıştım. Spreylilerin birine vücut spreyi doldurup çantamda taşıyorum diğerine dül suyu koydum aklıma geldikçe yüzüme sıkıyorum. Üstte kapaklı olarnları arkadaşlarıma denemeleri için bir ürün verirken kullandım mesela sonra pompalı olanlara vücut kremi veya saç kremi, duş jeli konabilir seyahate giderken. Pek çok kullanım alanı var aslında :)

lorEn dedi ki...

iyi etmissin ,evet aslında iyi fıkir aklıma gelmemişti benim ben iki tane fısfıslı almak istiyorum oylede satılıyormu orda

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

loren evet satılıyor 2 gün önce gördüm bu tanıttığım setler hala satışta gratiste:)

lorEn dedi ki...

o çok iyi bende watsonda gormusdum sanırım bıara ıkı tane fısfıslı lazım bulursam alcam sağolasın...