6 Ağustos 2011 Cumartesi

Rival De Loop Young- Pudralar


Rossmann'ın Rival de loop young serisinin normal pudraları dışında mozaik ve ikili pudraları da var. Fiyatları 5 veya 6 tl olmalı. Şimdi tek tek inceleyelim.



Rival De Loop Sun Powder - 01 Sunrise - Bu pudrayı tamamen şeklinin güzelliğinden dolayı aldım:) Koyu kısmını bronzer olarak kullanıyorum. Bazen de karıştırıp kullanıyorum. Fena değil ama çok da lazım değil:) Ama bronzer olarak kullandığınızda çok doğal ışıltılı bir görünüm veriyor. Hakkını yememek lazım:)  Kötü yanı ise toz toz oluyor.


Rival De Loop Mosaik Powder - 01 Natural - Karıştırıp kullanıyorum başta koyu renk gözükse de cilde yayınca rengi kayboluyor. Kapatıcılığı yok sabitleme pudrası olarak kullanıyorum. Bu da toz toz oluyor.

sunrise koyu kısım - sunrise açık kısım - mosaik karıştırılmış hali

6 yorum:

gösde dedi ki...

aaa sunrise olana bayıldım :))) bakıcam mutlaka
güle güle kullan :*

Adsız dedi ki...

güle güle kullanın :))

Adsız dedi ki...

ya nerde satılıyor bu internette satılan site var mı acaba?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

gösssde mutlaka bak eminim hoşuna gidecektir teşekkürler:)

Mini minicik çok teşekkür ederiim:)

Adsız bu ürünler Almanyadan Türkiye'ye yeni giriş yapan Rossmann mağazalarında satılıyor. Gebze, izmir, ankara ve adanada mağazaları var şimdilik İstanbula 2012 de açılacakmış sitesinden bakabilirsin http://www.rossmann.com.tr/index.html

Vespa GirL Make Up dedi ki...

Daha önceden görmüştüm canım Rossmann
ürünlerini. Çok güzel fotograflamışsın. Bu pudrayıda çok beğendim ama nedense almadım....

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

çok teşekkür ederim vespacım elimden geldiğince belli ederek net fotoğraflar çekmeye çalışıyorum. Ben rival de loop ve young makyaj malzemelerinde en çok ruj ve glossları seviyorum tavsiye ederim:)