11 Mart 2012 Pazar

Favori Allıklarım

Bir pazar gününde pazartesi sendromu yaklaşmışken sizlere favori allıklarımı göstermek istedim. Hem içiniz açılsın hem de kafanız dağılsın:) İsteyen videoya tıklasın, yoook ben fotoğrafsız yapamam diyenler de aşağı baksııınnn:))




Claires Allık - Bir indirim zamanı almış olmak için 5 liraya aldığım sonra da bayıldığım bir allık. Mat şeftali renkli yüze canlılık veren bir tonu var.


She 01 Pink - She maalesef  kozmetik ürünü üretmiyor artık. İlk çıktığı zamanlar aldığım ve hayran olduğm çok şeker bir pembe. Yazısını önceden yazmıştım şuraya tık tık.


She 02 Peach - Aynı şekilde bunun da hastasıyım şeftali altın renkli ışıltıları olan bir allık. Pembeye göre daha az renk veriyor.


Flormar 91 - Pek çok kişinin sevdiği pembemsi şeftali bir renk. Her tene gidebilir. İlk başta sim bombası gibi görünse de yüze canlılık katan bir yapısı var. Ben bundan 1 tane bitirdim bu ikincisi.


Flormar P111- Bu allıkların gramajı yüksek, fiyatı da oldukça uygun 8-10 tl arasında değişiyor. Pigmentasyonu yüksek bir renk sürerken nazik davranmak gerekir. Şeftali,coral, nar çiçeği tonlarında elimde turuncu çıktığına bakmayın siz:)


Flormar P116 - Bu da ikili olanlarından. Şeftali tarafı mat istenirse kontör amaçlı kullanılabilir. Pembesi de soğuk tonlu bir pembe. Ben iki tarafı da allık olarak kullanıyorum.


Inglot Freedom 26B1 - Bilgenciğimin hediyesi simli bir şeftali.  Tenimden daha açık dursa da yüzümde belli oluyor. Yazısını yazmıştım burada.


MAC Pinch Me - Gül kurusu,pembemsi bir mat allık. Elime yoğun sürdüğümden kahve gibi çıkmış ama sürdüğünüzde utanınca doğal bir kızarıklık, pembelik olur ya o tarz bir görüntü çıkıyor bende.


Rival De Loop 02 Red Rose - Bunu hem tek başına hem de toz allıkları sabitlemek için kullanıyorum. Rengini güzel veren kolay dağılan güzel bir krem allık.

Umarım beğenmişsinizdir. Yorumlarınızı ve sorularınızı bekler hepinizi öperiim...

8 yorum:

Karbeyaz'ın Makyaj Dolabı dedi ki...

Rivalin krem allığını bende sende görüp almıştım.bende 01 numarasıda var bu allığın :) Daha çok baz gibi :) Güle güle kullan cnm hepsini :)

Işık dedi ki...

Tek ortak allığımız olan Flormar 91'i ben de çok severek kullanıyorum. Çok orjinal ve güzel bir renk. Diğer allıklarını da çok beğendim :)

bakimblog dedi ki...

canım pinch me bende de var ama sheertone aslında o ve dıkkatlı surmek gerektıgı ıcın ben de mat olan mocha yı tercıh edıorum hep :p bu arada flormar'ın ılk allıgının rengı supermıs, azıcık cabana boy a benzettım :)

kitten dedi ki...

flormar 91 çok güzelmiş:)

Junkhead dedi ki...

Canım o She peach i ilk senin blogta rengini beğenip ben de gidip almıştım :D Çok tatlı bir renk gerçekten ..Flormar'ın da o ikilisi bende de var,açık pembesini çok kullanıyorum,fazla doğal bir görüntü oluyor ama seviyorum napayım :) Güle güle kullan hepsini de,öperiim !

cecilia dedi ki...

allıklar benimde favori makyaj malzemelerim, özellikle son dönemlerde baya ilgimi çekti, çeşit çeşit her bütçeye uygun allıklar. hepsini elde etmek mümkün de şu she allıklardan bir tane edinemedim ve şimdi piyasada yoklar :( hepsini güle güle kullan cnm çok güzeller.

uftade dedi ki...

dün she ürünleriyle dolu bir mağaza buldum çocuk gibi sevindim,aklıma sen geldin ve bahsettiğin allıklardan aldım gerçekten dediğin gibi harikalar,:)
bu arada mimlendin,boş zamanın olurda yapmak istersen buradan :
http://youshoulddancewithme.blogspot.com/2012/03/7-olumcul-guzellik-gunah-7-deadly-sins.html

burcu dedi ki...

bu aralar gözüm hep allıklarda:) ama kendimi tutuyorum almıyorum.
ama bu yazıdan sonra piyasadaki tüm allıkları almak istiyorum :)))