26 Şubat 2013 Salı

10 Bitir, 10 Yarıya Getir "Bitirme Projesi"

Merhabalar:) Sonunda yepyeni bir bitirme projesiyle karşınızdayım. Bundan önceki 13 ürünlü project pani bitirmiştim görmeyenler şuraya tıkırdatabilir:) Artık bu bitirme işi benim için vazgeçilmez oldu. Bitirdikçe rahatlıyorum yahu. Bu projenin ismi benden. Belki komik gelebilir ama olsun ben uydurdum yetmez mi.
Projemizdeki 10 adet ürünü bitiriyoruz. Bu arada geri kalan 10 ürünü de bu süre içinde en azından yarıya getirecek, dibini görecek kadar kullanıyoruz yada tamamen bitiriyoruz. Ürünlerin hepsini işaretledim ki seviyeleri görünsün hem kullandıkça görmek güzel oluyor diye düşünüyorum. Çoğunlukla son kullanma tarihleri yaklaşan kenarda kalmış ürünleri seçtim ki çöpe gitmeden kullanabileyim. İsteyene videolu isteyene yazılı seçeneğimiz mevcuttur efeem buyruun...


Tamamen Bitirmek İstediğim Ürünler

Nivea Clean Deeper Peeling - Tanecikleri küçük peeling özelliği fazla yok. Yıkama jeli olarak kullanıp bitireyim diyorum.
Loreal Perfect Clean Jel - Günlük makyajımı temizlerken kullanıp bitireceğim. Son kullanmasına az kaldı.
Synergen Güllü Tonik - Gül suyunun yerini tutmasa da makyajımı temizledikten sonra süreyim de bitsin diyorum. Olumsuz etkisini görmedim gözenekleri açıyor.
Vigour Bee Body Scrub - Böyle ürün mü olur yaaa. Vücut peelingi yazıyor içinde peeling taneciği yok. Duş jeli gibi kullanayım diyorum köpürmüyor ki. Aldığım güne lanet olsun. Sizin de aklınızda olsun sakın almayın.




Arko El Kremi - Bunu kaytarmak için koyduuum:) Zaten severek kullanıyordum kolayca bitiririm.
Flormar Pretty Rimel - Doğal görünüm veren pek sevmediğim bir rimel. Çok dolgunluk ve uzama arıyorsanız size göre değil. Ben de pek beğenmediğimden bitsin istiyorum. (Acaba bir gün evde kapağını açık bıraksam da yanlışlıkla kuruyup gitse mi hihihi)
Garnier Kafeinli Roll-on - Mucize bir ürün değil. Şişmiş göz altlarını bir anda indirmiyor ama sabah o bilyeli ucuyla verdiği serinlik gözlerinizi iyi hissettiriyor.
She is Love Parfüm - Bende She' ye ait 3 parfüm vardı bu sonuncusu. Hiç kalıcı değil vücut spreyi gibi kullanıp bitireceğim. Genç kızlara yönelik çiçeksi dinamik bir koku.


Blistex Lip Relief Cream - Mentollü beyaz yapılı bir krem daha önceki favoriler yazımda da tanıtmıştım. Alalı çok uzun zaman olduğu için bitirmek istiyorum.
Lipsmacker Fanta Strawberry - 1 senedir çantamda taşıyorum. Her gün sürdüm anca bu kadar kaldı. Bitireyim yenilerine geçeyim.

Yarılamak - Dibini Görmek İstediğim Ürünler

Avon Care Vücut Kremi -  Bal ve pamuk özlü diyor. Banyo sonrası krem sürmeyi unutuyorum o yüzden eklemek istedim. En azından yarıya getirmek hedefim.
Body Care Duş Jeli - İndirim zamanında Gratisten almıştım. Devasa bir ürün ve hiç kullanılmadı. Çarkıfelek meyveli. Bu ürünü de yarıladıktan veya bitirdikten sonra bir süre duş jellerine ara vereceğim. Lush sabunlarımı bitirmek istiyorum.
Magicare Saç Kremi - İlk aldığım iki fazlı saç kremi buydu. Diğer markaları görünce bunun papucunu dama atmıştım. Ürün işlevini yerine getiriyor ama şişesi çok büyük olduğundan fıslatmak zor oluyor. 10. ayda son kullanma tarihi doluyor yarıya getirsem kardır.


Avon Color Trend Transculent Tan Pudra - Uzun zamandır kullanmadım yapısında ve kokusunda değişiklik yok. E dibi de delinmek üzere en azından dibini açayım istiyorum. Cilt tonumdan 1 ton koyu olduğundan kontür amaçlı kullanacağım.
Pastel Pudra 35 - Hafif yapılı bir pudra. Bunun da dibi gözükmek üzere.


Nivea Parlatıcı - Hiç kullanmadığım bir ürün içinde hafif pırıltılar var ve şeffaf. Pembesinin kokusu değişmişti attım. Bu da bozulmadan yarılamak istiyorum.
Synergen Renkli Nemlendirici - BB kremleri görünce papucunu dama attığım bu ürünü de yarılamak istiyorum.
Barbie Vanilyalı Vücut Spreyi - 1 tane alıp 1 kere kullanıp çok beğenince yedeğini almıştım. Diğerini bitirdim ve bıkkınlık geldi bu da elimde kaldı :(


Watsons Ballı Lip Balm - Çok fazla kullanıyorum. Aldığımda silme doluydu. Bitiremesem de dibini görmek güzel olur.
Rival de Loop Young Far Bazı - İlk zamanlar sevip yarıya getirmiştim sonra bunu da unuttum. Dibini göresim var.

İşte benim ürünlerim bunlaaar. Naıl buldunuz? Benimle birlikte başlamak ürün bitirmek isteyen var mı? 2 ay sonra güncellemesini de yazar ürün seviyeleriniz gösteririm. Yorumlarınız bekliyoruuum.


10 yorum:

makyajlı kareler dedi ki...

wauuuwww süpermiş canım. yapar bitirirsin sen:) neler bitirmedinki...

makyajlı kareler dedi ki...

waauuuww napmışsın canım sen. yapar bitirirsin bunları da sen neler bitirmedin ki:)

pekbilmiş dedi ki...

amanın ne çok şey var :)) Bende şu son alışverişlerimi yapayım mecburen girmem lazım bir diyete :D

Eylül dedi ki...

Ayyy hiç cevap bile vermeseymissin ne alaka diyorum onlara canım millet iyice sapıttı yahu,ozaman bizene senin bloğundan desinler olurmu hiç insan yazarken düşünür bi,beyin yokki:)Kozmetik bloğu bu adı üzerinde şahsen bana çokmuu çok yardımcı oluyor fikir ediniyorum ona göre gidip alıyorum yararlanıyorum istemeyen okumaz izlemez sırf salata olmak için yazıyorlar !
SEVGİLER

Süslü Günlüğüm dedi ki...

benim de project panım bitsin böle bişi yapayım bari! ne kadar yararlı olduğunu bilemezsin, iyki hepimize örnek oldun kuzumm

sihirlimavi dedi ki...

Yaa sen muhteşemsin!
Sen bu gazla ürün yarılamayı bırak, hepsini bitirsin :))

ChicScience dedi ki...

Hepisi biter bunlarin :))) Bunlar bitsin hepyeni ciciler seni bekjliyor. Ha gayret :)

Lilith dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Unknown dedi ki...

Barbie vücut spreyini nerden aldın çok beğendim de :)

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

Zeynep K merhaba gratisten aldım ama hala satılıyor mu bilmiyorum vücut spreyleri bölümüne bak bakalım