20 Şubat 2013 Çarşamba

5 Dakikada Çantadaki Ürünlerle "Geç Kaldım Makyajı"

Merhabaa:) Bu sabah çok geç kaldım ve makyaj yapamadım:( Ben de çantamda ne varsa çıkardım ortaya onlardan bişeyler yapmaya çalıştım. Dedim bari fotoğraflarını da çekeyim tembellik yapmadan yazayım:)
Çantamdaki ürünler bunlardı ortaya sade bir makyaj çıktı. Makyajı göstermemin sebebi de ürünlerin renklerini görmeniz fikir almanız için.


Garnier Roll-on dan çok memnunum doğal güzel bir kapatıcılık sağlıyor. İlk kullandığımda sevmemiştim ama elim alıştı herhalde.
Flormar rimel idare eder. Kurudukça daha çok dolgunluk vermeye başladı sayılır. Ama piyasada çok daha güzelleri var.
Flormar siyah göz kalemi aşırı siyahlık istemiyorsanız size göre. Bunu genelde çantamda taşıyorum lazım olur diye. Ama genelde daha koyu göz kalemlerini tercih ediyorum. Golden rose Khol Liner Blackest Black gibi.
Mac Bare Study kısıtlı zamanlar için kurtarıcı. Altın rengi simli krem far hemencecik gözlerimi şöyle bir aydınlatsın toparlasın diye kullandım.


Dudaklarıma da önce Fanta Lipbalm sürdüm. Sürekli çantamdadır çok seviyorum.
Üzerine de yine favorim Rival de Loop Young 22 Salsayı sürdüm. Çok tatlı bir pembe. Gözler hafif dudaklar daha koyu oldu böylece.





Göz kapağıma biraz paint pot sürdüm sonra ince bir şekilde siyah kalem çekip bir fırçam bile olmadığından parmaklarımla dağıttım sonra da bolca rimel sürdüm .Son olarak göz altıma ve biraz aydınlık versin diye kaş altıma Garnier kapatıcı sürdüm.

Eh 5 dakikada eldeki malzemelerle makyaj bu kadar olur işte. Siz bugün ne sürdünüz? Yoksa benim gibi geç mi kaldınız? Böyle makyaj olmaz olsun mu diyorsunuz:) Ama bu aralar her gün yazıyorum çalışkanım kabul edin. Yorumlarınızı bekliyorum...

10 yorum:

pekbilmiş dedi ki...

başlığa bayıldım :)) Bend ebugün geç kalktığım için çok acil bir makyaj yaptım:) seninkide gayet güzel doğal olmuş en sevdiğim :))
Sevgiler öpücükler:))

MsMelYas dedi ki...

Gayet hoş.Günlük makyaj.Ellerine sağlık.

makyajlı kareler dedi ki...

güzel ve hoş bir makyaj olmuş canım:)

Süslü Günlüğüm dedi ki...

Sansa bak bende gec kaldim :D ama pudra ve alligimi her sartta uyguladim:)
Cok dogal olmus eh gec kalinan makyaj degil aslinda gunluk makyaj :)

yLz dedi ki...

Siyah kalem, siyah rimel ve dudak renginde bir ruj. Bu da benim günlük makyajım..

kozmetikperisi dedi ki...

Gayet güzel cnm:)

ggglllyyy dedi ki...

acele bi makyaja göre pek güzel valla. geç kaldığım günler ben de şak diye bb kremi suratıma yapıştırıp iki rimel sürüyorum. bi de genelde ölü gibi soluktur yüzüm allık sürerim. en çok eyeliner zaman alıyo zaten onu geçerim ama ben de böyle kalemle yapmayı denemeliyim bundan sonra daha hızlı olur :))

Adsız dedi ki...

gayet güzel olmuş;)

mini minicik

Unknown dedi ki...

Gayette hoş olmuş :) Garnier kapatıcı bayagı iş görüyor gibi herkes severek kullanıyorda ben çekimser kalıyorum nedense..Benim yüksek kapatıcılıgı olan bi ürün kullanmam lazım çünkü nefret ilişkisi yaşadığım halkalarım var böyle mor mor.Önerebileceğin bi ürün var mı Ezgi?(bulamıyorum bi türlü ben ya :( )

Bu da Benim Güncem dedi ki...

garnier roll-on benim de çok memnun kaldığım bir ürün oldu ve çok da bereketli sanırım geçen sene nisan ayında falan almıştım hala bitmedi:)