4 Şubat 2013 Pazartesi

Project 13 Pan Bitti

Mutlu haftalar:) Siz bıktınız ben bıkmadım project pan yapmaktan. Sonunda taaa ağustosta başladığım project panimi bitirdim. Neden bu kadar sürdü çünkü çoğu ürün tamamen doluydu. Rujlar ve dudak kalemleri bitmek bilmedi. Ama sonunda bittiii. Başlangıç yazısı için buraya, güncelleme için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha önceki yazılarımda anlattığım için tekrar anlatmayacağım ürünleri ama hepsini çöpe atmak çok zevkliydi. Köşede unutmayıp hepsini kullandığım için mutluyum. Belki bazılarınıza saçma gelebilir bize ne diyebilirsiniz ama eminim benim gibi biten ürünleri görmeyi seven boş kutulara bakan pek çok kozmetik delisi var.




Parlatıcının dibinde biraz kaldı ama çok yapış yapış oluyordu bozulmuştu nerdeyse kullanamadım. Avon minik ruj testerlarının da süresi dolmak üzereydi biraz kullanıp bıraktım geri kalan herşeyi tepe tepe kullandım bitirdim.Çizgili yerler güncelleme sırasında seviyelerini göstermek için çizdiklerimdi.Şu anda hepsi bomboş.

Bir kaç hafta sonra yeni ve belki daha değişik bir versiyonuna başlıyorum project panin. Zaten bugün itibariyle 35 gündür kozmetik diyetindeyim bari elimdeki stoklar bitsin de rahatlayayım. Bakın tekrar soruyorum katılmak isteyen var mı bana? Korkmayın yahu ürünler bittikçe daha da eğlenceli bir hal alıyor. Yorumlarınız bekliyorum:)




14 yorum:

audrey dedi ki...

aynen ben de ürün bitirdikçe mutlu olanlardanım.. yeni bitenler postu yapacağım şimdi..:-)))

ayşe dedi ki...

Süpersin yahu ben sabredemeyenlerdenim bu işte, ama seni gördükçe heveslendim yine bak (:

Shewgy dedi ki...

oooyyy rahatladım :D sonunda bitti, habire takip ediyordum seni :D tebrik ederim arkadaşım :D bende başlamayı düşünüyorum ama önce az olanlardan başlayıp sonra çoklara yöneleyim diyorum sen ne dersin?

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

audrey dimi dimi :) yap bakalım okuyayım hemen neler bitirmişsin:)

Ayben ben çok kararlı oluyorum bu tarz şeylerde bittikçe de rahatlıyorum hem kozmetik diyetindeyim ya zaten mecbur kullanıcam yeni bişey alamam en azından stokları bitiriyorum:)

Shewgy oooh bitti valla teşekkür ederim arkadaşım. Eğer dayanamam diyorsan yarım yamalak kolay bitecek ürünleri seç çok sıkılmadan topluca bitirirsin. Ne dersin? Eğer başlarsan yazını bekliyorum. Ben de 2 hafta sonra filan yenisine başlicam:)

SihirliGünlük dedi ki...

Bende başlıycam, hatta yarın yazısını yazıcam. Biraz kolay ürünler seçtim ben ilk olduğu için bakalım artık ne zaman bitireceğim ürünlerimi :)

makyajlı kareler dedi ki...

gözün aydın canım tebrik ederim seni gerçektende. ben dayanamam alıyorum. ama biten ürünlere de bayılıyorum:))

... dedi ki...

Boş kutulara bakıp sevinen bir delide benim :) benimde baya bi ürün bitti bu aralar, önceden bitenleri çöpe atardım şimdi biriktiriyorum yazmak için, hay allah işe bak :D
Bitiremeden süresi dolan, bozulan ürünlere üzülüyorum.

Unknown dedi ki...

bende project 10 pan yaptım,sayfamdan bakabilirsin(:Ama yarılayamadım bile..bu konuda bahthsız bedeviyim ve almak istediğim çoooook ürün var:/

Meri dedi ki...

Ben de mi başlasam napsam :D ezgi seni özlüyorum yahu daha çok yaz :D

Unknown dedi ki...

ben de seviyorum bunlarıı :)
bir daha almam, alırım :P

dnz dedi ki...

Tebrik ederim Ezgicim.Bende kremlerde yapıyorum bu uygulamayı ama bunda bile cidden çok zorlanıyorum.Bi de tam boy ürünse bitirmeye çalışılan daha da zorluyor.Ama yenilere yer açılıyor :) Senin yazılarını çok özledim.

Cfusun dedi ki...

Ooo çok güzel hepsini bitirmişsin
bende şu vücut kremlerini bitirebilsem keşke:/Tebrik ederim Ezgii!

Kozmetik Dosyası - Ezgi dedi ki...

SihirliGünlük başlamışsın yazını gördüm şimdiden kolay gelsiin:)

makyajlı kareler canım teşekkür ederim ben dayanıyorum valla o stoklar yarım kalmış ürünler sinir ediyor beni yahu:)

Bir Kadın Neler Yapar ben de biriktiriyorum hepsini kocaman poşet oldu hala yazısını yazamadım:)Senin bitenler yazını da merakla bekliyorum.

Nurdanay Kolay yazına yorum yaptım dayan sakın pes etme:)

Merve başla Mervecim beni de bilgilendir hatta beraber başlayalım bir iki hafta sonra:)

dofa dofa dimi dimi alırım, almam, bayıldım,nefret ettim :)

dnz Denizcim teşekkür ederim zor ama bitince çok rahatlıyorum. Krem bitirmek çok zor gerçekten bıktırıyor kolay gelsin sana da:)

cfusun çok teşekkür ederim Füsuncuğum krem bitirmek gerçekten zor yaa ben de zorlanıyorum:/

Süslü Günlüğüm dedi ki...

En kisa surede bende yapacagimmm :) kesinlikle cok gerekli bir project pan:)